تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 340 از 372 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دقیقا بوسکتس و پیکه (که فقط نیمه اول بازی کرد) بهترین های اسپانیا شدن. راموس و کاسیاس اشتباهای بدی داشتن.
    چیو به چی ربط میدی ؟ من درباره خوب بازی کردن و بد بازی کردن حرف زدم ؟ یا رئال و بارسا ؟ میگم بوسکتس فقط قصدش مصدوم کردن رونالدو بود ! اونوقت کی اینارو بهترین بازیکن زمین تو نیمه اول انتخاب کرده ؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ملت چه بازی هایی تدارک میدن حالا ما تیم الف با ب تو آزادی !!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش ویژه: بازتاب برد آرژانتین مقابل برزیل در مطبوعات این کشور

برد آرژانتین مقابل برزیل با تک گل لیونل مسی در دقیقه پایانی بازی، بازتاب گسترده ای در مطبوعات دنیا داشته. گل دات کام از شما می خواهد تا همراه با ما به تیتر اصلی روزنامه های سرشناس آرژانتینی در پی این پیروزی ارزشمند توجه کنید.

سایت گل - مطبوعات آرژانتینی با آب و تاب فراوانی به بازتاب پیروزی تیم ملی کشورشان مقابل برزیل پرداخته اند. یک نابغه ریزنقش در آخرین دقیقه سرنوشت بازی را رقم زد و شادی را به تمام آرژانتینی ها بازگرداند. این شادی را می توان در روی جلد مطبوعات اصلی این کشور دید. روزنامه های اوله، کلارین و لاناسیون بدین ترتیب به بازتاب برد آرژانتین پرداخته اند:

روزنامه ورزشی اوله با تاکید بر روی ستاره باشگاه بارسلونا، حمایت بیش از 40 میلیون آرژانتینی از مسی را ابراز کرد و در وب سایت اصلی اش تیتر زد: «تو باید این کار را می کردی لیو» و در ادامه نوشت: «گل تماشایی مسی برای تعیین سرنوشت ال کلاسیکو مقابل برزیل! لطفا تشویق! پس از سالها آرژانتین مقابل برزیلی ها به جشن و پایکوبی پرداخت و شادی اکنون تنها آرژانتینی است.»

از سوی دیگر روزنامه کلارین،دیگر روزنامه سرشناس آرژانتینی با تاکید بر عملکرد ستاره آلبی سلسته در روی جلدش این تیتر را منتشر کرده: «جواهری به نام مسی، شادی فراوانی به آرژانتین داد.»

پس از آن و در پائین این تیتر می خوانیم: «لا پولگا (لقب مسی)، با گل زیبایی که به ثمر رساند، سرنوشت بازی را در دقیقه 46 نیمه دوم رقم زد تا آرژانتین با نتیجه 0- 1 مقابل برزیل به برتری برسد. تیم ملی آرژانتین به ندرت به چنین پیروزی مقتدرانه ای مقابل حریف دیرین دست یافته و این در 5 سال برای اولین بار بود که چنین اتفاقی رخ می داد.»

روزنامه لاناسیون، یکی دیگر از روزنامه های پرتیراژ آرژانتین هم در این رابطه نوشت: «مسی لبخند موفقیت را به تیم ملی بازگرداند.» و به این نکته اشاره کرد که تیم ملی آرژانتین در دوحه توانست با نتیجه 0-1 از سد برزیل که از سال 2005 تاکنون نتوانسته بود مقابل این تیم به برتری برسد، پیروز شد.

بدین ترتیب مطبوعات آرژانتینی به تعریف و تمجید از ستاره تیمشان، لیونل مسی، پرداختند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/18

چیو به چی ربط میدی ؟ من درباره خوب بازی کردن و بد بازی کردن حرف زدم ؟ یا رئال و بارسا ؟ میگم بوسکتس فقط قصدش مصدوم کردن رونالدو بود ! اونوقت کی اینارو بهترین بازیکن زمین تو نیمه اول انتخاب کرده ؟
    اسپانیا

بهترین

6.5
    Sergio Busquets Burgos
    Midfielder

6.5
    Gerard Piqué
    Defender
    (نیمه اول)

بدترین

4.5
    Sergio Ramos
    Defender

پرتغال

بهترین

8.5
    Helder Postiga
    Striker

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

احتمال لغو ديدار انگليس-آرژانتين به دليل مخالفت كاپلو

در صورتي كه خواسته سرمربي ايتاليايي برآورده نشود، ممكن است او حريف ديگري براي تيمش انتخاب كند.

سايت گل - به گزارش نشريه نيوز آو د ورلد، فابيو كاپلو، سرمربي تيم ملي انگليس ممكن است ديدار دوستانه تيمش مقابل تيم ملي آرژانتين را به دليل اينكه هنوز مسئولان فوتبال دو كشور نتوانسته اند در مورد زمان برگزاري آن به توافق برسند، لغو كند.

كاپلو ترجيح مي دهد اين بازي روز سه شنبه 8 فوريه در كپنهاگ برگزار شود اما آرژانتيني ها معتقدند كه به دليل مسافت طولاني اي كه بايد سفر كنند، نياز به يك روز استراحت دارند و ترجيح مي دهند بازي يك شب ديرتر برگزار شود. انگليسي ها در آخرين ديدار دوستانه شان چندان خوب كار نكردند و در ومبلي 2-1 مغلوب فرانسه شدند اما آرژانتيني ها در قطر موفق شدند برزيل را 1-0 از پيش رو بردارند.

كاپلو بر اينكه بازي روز سه شنبه برگزار شود، مصر است و در صورتي كه خواسته اش برآورده نشود، ممكن است به دنبال حريف ديگري باشد. بازي بعدي سه شيرها در دور انتخابي رقابت هاي يورو 2012 روز 26 مارس مقابل ولز خواهد بود.

کد:
    10/11/21

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باتیستا: توقع از مسی بیش از حد است

آنچه در حال رخ دادن است، این است که در بارسلونا مسی همیشه تمرین می کند ولی در تیم ملی ، روزهای محدودی برای تمرین کردن داریم و همین کار را سخت می کند.

سایت گل - سرخیو باتیستا، سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرده که توقعات از لیونل مسی در آرژانتین بیش از حد است و این ستاره کم سن و سال به یک گل در تیم ملی نیاز داشت که در دیدار مقابل برزیل به این گل رسید.

مسی دردیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل برزیل، تک گل بازی را در دقیقه 92 به ثمر رساند.

باتیستا در صحبتهایی به فاکس سپورتس گفت: «همیشه از آنچه مسی در زمین مسابقه و در جلسات تمرینی تیم به نمایش می گذارد، لذت می برم. او بازیکنی است که تماشای بازی اش لذت بخش است و واقعیت این است که از بازی او در قطر خیلی راضی بودم. چون مسی در تیم ملی آرژانتین به یک گل نیاز داشت که در دیدار مقابل برزیل به این گل رسید.»

باتیستا ادامه داد: «مسی بی صبرانه منتظر پیروزی تیم مقابل برزیل بود و به زدن چنین گلی واقعا نیاز داشت. مسی بهترین بازیکن دنیاست و برای آرژانتین بازی می کند. به همین دلیل است که او می تواند چنین گلی را در 15 دقیقه ابتدایی بازی به ثمر برساند و یا در ثانیه های پایانی گلزنی کند.»

باتیستا در ادامه با دفاع از مسی در برابر انتقاداتی که به این ستاره آرژانتینی، در مورد اینکه او در بارسا بهتر از تیم ملی کشورش است، گفت: «گاهی وقتها از مسی بیش از حد توقع می رود و من همیشه از او دفاع می کنم. از نظر من همیشه او بازیکن کاملی است و ماجرا این است که او همیشه در بارسلونا تمرین می کند و در تیم ملی فرصت زیادی برای تمرین کردن با هم نداریم و این کار را سخت می کند. باید از در اختیار داشتن بهترین بازیکن دنیا استفاده کنیم و این قدر مسائل را پیچیده نکنیم. وقتی بارسلونا خوب بازی می کند، مسی به گلهایی شبیه آن گلی که مقابل برزیل به ثمر رساند می رسد و زمانی که بارسا بد بازی می کند، همه بد هستند و کار برای مسی سخت می شود. ما به دنبال آن هستیم که چنین شرایطی در تیم ملی رخ دهد. همه خوب بازی کنند و مسی هم در ترکیب تیم احساس راحتی بکند.»

کد:
    2010/11/26

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دل بوسکه:ادامه مربیگری پس از هدایت اسپانیا سخت خواهد بود

سایت گل- بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرده که بازگشت به عرصه مربیگری باشگاهی، پس از تجربه ای که با تیم ملی اسپانیا داشته، خیلی سخت خواهد بود.

سرمربی سابق رئال مادرید، تیم ملی اسپانیا را به سمت قهرمانی دنیا رساند واکنون به دنبال تکرار موفقیت قهرمانی این تیم در رقابتهای اروپایی در سال 2012 است.

دل بوسکه در مصاحبه ای با کام رادیو گفت:« ادامه مربیگری ، پس از ترک نیمکت مربیگری اسپانیا خیلی سخت خواهد بود. هیچ گاه نمی توان با قاطعیت صحبت کرد ولی فکر نمی کنم که به نیمکت مربیگری تیم باشگاهی برگردم.به علاوه این غیرممکن است که بار دیگر هدایت رئال مادرید را برعهده بگیرم.چون قدرت لازم برای این کار را ندارم.»

دل بوسکه در ادامه صحبتهایش از برنامه هایی که برای آینده اش در سر دارد و اینکه در جام جهانی 2014 هدایت لاروخا را برعهده خواهد داشت یا خیر گفت:« من برای خودم هدفی مشخص نکرده ام و همه چیز به احساسم بستگی دارد و باید ببینیم که توافقات با مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا چطور خواهد بود.»

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کرایوف، نماینده هلند و بلژیک برای کسب میزبانی جام جهانی 2018

کریوف، نماینده هلند و بلژیک برای کسب میزبانی جام جهانی 2018

علاوه بر مربی سابق بارسلونا، گاس هیدینک، فان هویدونک، د بیلده، وینتر، کارمبو و برخی از مقامات سیاسی دو کشور، جزو نمایندگان کسب میزبان جام جهانی برای هلند و بلژیک هستند.

سایت گل - یوهان کریوف،یکی از نماینده های کاندیداتوری بلژیک و هلند برای کسب میزبانی مشترک رقابتهای جام جهانی 2018 خواهد بود.

روز دوم دسامبر، میزبان رقابتهای جام جهانی در سال 2018 مشخص خواهد شد و علاوه بر کریوف، ژان ماری پیاف، دروازه بان سابق تیم ملی بلژیک، گاس هیدینک، پل فان ایمست، سرمربی و بازیکن سابق تیم ملی بلژیک و دو نخست وزیر دو کشور نیز جزو نمایندگان رسمی این دو کشور برای کسب میزبانی مشترک این بازی ها هستند.

در بین سایر نمایندگان، نام بازیکنان سابق دو تیم از جمله وینتر، د بیلده، فان هویدونک و کارمبو نیز به چشم می خورد.

هری بین، مدیر کاندیداتوری بلژیک و هلند، قدرت هیئت این دو کشور را بسیار قوی می داند: «ما بازیکنان و مربیان سرشناسی را در هیئتمان داریم که در تمام دنیا شناخته شده است و از حمایت روشن دولتمردان و روسای فدراسیونهایمان برخورداریم.»

کد:
    2010/11/27

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض تمسخر لهجه بکام در آمریکا

ستاره سال‌هاي گذشته فوتبال انگلستان فاش كرد كه لهجه انگليسي وي مورد خنده و تمسخر فرزندانش قرار مي‌گيرد.

به گزارش فارس و به نقل از ساكرنت، در سال هاي حضور بكام در انگليس لهجه غليظ لندني او مورد توجه كمدين ها و برنامه هاي سرگرم كننده تلويزيون قرار داشته تا اينكه در حال حاضر فرزندانش به دست انداختن پدرشان همت گماشته اند.

فرزندان كاپيتان پيشين انگلستان به زندگي آمريكايي و لهجه آنها خو كرده اند و لهجه پدر براي آنها به نوعي خنده دار به شمار مي رود.

بكام در اين باره مي گويد: بچه ها به طور كامل با لهجه آمريكايي حرف مي زنند ولي من اهميتي نمي دهم. زماني كه به انگليس مي رويم، تقابل لهجه آمريكايي فرزندانم با لهجه انگليسي پدر و مادر و همچنين پدربزرگ ها و مادربزرگ ها جالب توجه است. خاطرم هست كه يك بار با كروز حرف مي زدم. چيزي به او گفتم، او به جاي اينكه جوابم را بدهد گفت: اوه پدر، تو خيلي لهجه داري!

بكام در ادامه مي گويد: من در مادريد، ميلان و منچستر زندگي كرده ام ولي هيچ گاه لهجه لندني را فراموش نكرده و نخواهم كرد زيرا جزئي از وجود من بوده و نشانه هويتم است.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

معمولا انگلیسی ها لهجه ی امریکایی ها رو مسخره می کنند و ازشون با عنوان " دهاتی " یاد میکنند ، جالبه که حالا برعکس شده .

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فرقش خیلی محسوسه؟
    من که تا به حال به این موضوع دقت نکرده بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •