تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 639 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام
    دوستان من همین الان با مرکز مشتریان تماس گرفتم خیلی جالب بود یه سوال کردم گفتن از کجا تماس گرفتین منم گفتن آمل دیدم یه همشهر اونجا بود گوشی رو برداشت خیلی خوب بود همه چی رو بهم گفت
    در مورد حساب کوتاه مدت سوال کردم گفتش تا آ[ر اردیبهشت 20 درصد هست و از اول خرداد همه 10 میشن حالا یه چیزی بگم همتون برین تو کف
    گفت بعد اردیبهشت برو بانک یکساله باز کن اگه تا یکماه اول برداری 1.5 درصد جریمه میخوری بعد از اون میتونی هم واریز کنی و هم برداشت و باسود 21.5 درصد گفت در اصل اسمش تغییر کرده به بلند مدت ولی میتونی هر مبلغی خواستی رو بردای و هر وقت خواستی اضافه کنی.دمش گرم خیلی حال داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من همین الان با مرکز مشتریان تماس گرفتم خیلی جالب بود یه سوال کردم گفتن از کجا تماس گرفتین منم گفتن آمل دیدم یه همشهر اونجا بود گوشی رو برداشت خیلی خوب بود همه چی رو بهم گفت
    در مورد حساب کوتاه مدت سوال کردم گفتش تا آ[ر اردیبهشت 20 درصد هست و از اول خرداد همه 10 میشن حالا یه چیزی بگم همتون برین تو کف
    گفت بعد اردیبهشت برو بانک یکساله باز کن اگه تا یکماه اول برداری 1.5 درصد جریمه میخوری بعد از اون میتونی هم واریز کنی و هم برداشت و باسود 21.5 درصد گفت در اصل اسمش تغییر کرده به بلند مدت ولی میتونی هر مبلغی خواستی رو بردای و هر وقت خواستی اضافه کنی.دمش گرم خیلی حال داد
    البته این مورد که قبلا هم بوده و شما میتونستید از حسابهای بلند مدت زودتر از موعد پول برداشت کنید با نیم درصد جریمه. ولی اصل موضوع اینه که به این حسابها کارت بانکی تعلق نمیگیره که شما بتونید بصورت روزانه از اون استفاده کنید و برای هر برداشتی باید با برگه سپرده به بانک مراجعه کنید که خیلی کار معقولی نیست.

من یک راه حل بهتر سراع دارم. دوستان میتونند حساب بلند مدت با سود 22 درصد بازکنند و با ضمانت حساب بلند مدتشون از بانک مورد نظر کارت اعتباری بگیرند. به این شکل هم سود پول میگیرید و هم به نوعی پولتون دستتونه و هر وقت لازم داشتید میتونید استفاده کنید. البته کارت اعتباری را تا مبلغ 35% کمتر از مبلغ سپرده تحویل میدهند با سقف 10 میلیون (البته الان شنیدم که تا 4 میلیون بیشتر کارت اعتباری نمیدهند- میتونید به اسم دونفر بگیرید)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خوب میدونی چیش برام جالب یود ؟
    این بود که میتونی واریز هم کنی
    رو حساب های بلند مدت کارت اعتباری تعلق میگره؟خوب وقتی برداشت کنیم از 22 درصد میشه 20 درصد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رو حساب های بلند مدت کارت اعتباری تعلق میگره؟خوب وقتی برداشت کنیم از 22 درصد میشه 20 درصد
    نه سود كم نميشه چون كارت اعتباري ربطي به حسابتون نداره و كاملا از اون جداست. حساب بلند مدت بعنوان ضمانت تسويه كارت استفاده ميشه. مبلغ برداشتي از كارت اعتباري رو بايد بعد از ٤٠ روز تسويه كنيد در غير اينصورت بعنوان تسهيلات در نظر گرفته ميشه و بصورت قسطي ماهيانه ميتونيد تسويه كنيد كه البته ماهيانه ٢.٥ درصد سود ميگيرند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه سود كم نميشه چون كارت اعتباري ربطي به حسابتون نداره و كاملا از اون جداست. حساب بلند مدت بعنوان ضمانت تسويه كارت استفاده ميشه. مبلغ برداشتي از كارت اعتباري رو بايد بعد از ٤٠ روز تسويه كنيد در غير اينصورت بعنوان تسهيلات در نظر گرفته ميشه و بصورت قسطي ماهيانه ميتونيد تسويه كنيد كه البته ماهيانه ٢.٥ درصد سود ميگيرند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

یعنی مبلغ برداشتی باید تا 40 روز دوباره برگرده به حساب؟
    خیلی خوبه که.
    حالا به صورت کامل برای اینکه این کار رو بکنیم بگین که من اقدام کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اينجا رو بخونيد نوشته. اگه سوالي بود بپرسيد در حد توان جواب ميدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یه سوال فنی

اگه کسی 8 اردیبهشت حساب یکساله باز کرده باشه و تو برگه اوراق سود 17 درصد خورده باشه
    بعدش الان از ماه دوم 22 درصد حساب میشه ؟؟

کارمند بانک گفت از ماه بعد یعنی سر موعد اولین ماه (( 8 خرداد )) بیا واست همون 22 درصد درست کنم
    چرت گفته یا همه به شکل جدید میشن ؟

9. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

موسسه اعتباری کوثر به شبکه شتاب پیوست

موسسه اعتباری کوثر به عنوان دومین موسسه اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی به شبکه شتاب پیوست.

به گزارش روابط عمومی موسسه اعتباری کوثر، این موسسه به عنوان دومین موسسه خصوصی دارای مجوز از بانک مرکزی به منظور ارایه خدمات و تسهیل دسترسی مشتریان به خدمت بانکداری الکترونیک امکان استفاده از سیستم یکپارچه را فراهم نموده است.

بر اساس این گزارش، با اخذ مجوز از بانک مرکزی و در راستای خدمت‌رسانی به مشتریان، موسسه اعتباری کوثر رسما از تاریخ 17/02/93 به شبکه شتاب پیوست.

این موسسه سامانه حواله انتقال بین بانکی را نیز راه اندازی نموده است. بر این اساس امکان دریافت وجه، انتقال وجه و اطلاع از مانده حساب برای مشتریان موسسه اعتباری کوثر و مشتریان سیستم بانکی فراهم شده است.

شایان ذکر است، اخذ کارمزد و انتقال وجوه بین بانکی خدمات بانکداری الکترونیک مطابق با قوانین و مقررات موجود نظام بانکی کشور است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

یه سوال فنی

اگه کسی 8 اردیبهشت حساب یکساله باز کرده باشه و تو برگه اوراق سود 17 درصد خورده باشه
    بعدش الان از ماه دوم 22 درصد حساب میشه ؟؟

کارمند بانک گفت از ماه بعد یعنی سر موعد اولین ماه (( 8 خرداد )) بیا واست همون 22 درصد درست کنم
    چرت گفته یا همه به شکل جدید میشن ؟
    حساب ها کوتاه مدت همشون نرخشون جدید میشه ولی بلند مدت تا پایان قرارداد همونه سود قبلی هست یعنی یه بانک 25 درصد میداد اگر برداری از حیاب یا مهلتش تموم شده میشه 22 و کسی 17 درصد باز کرده میتونی تبدیل کنه 22 درصد.پس به حرف کارمند بانک توجه کن و برو8خرداد تغییر بده

12. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •