تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 860 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

منم رفتم ديدم براي من اين طوري بود
    واي بچه ها اين روزا چه زود زود سر مي زنينن كم كم داشتتاپیک بي مزه مي شد
    ميدونين چي شد؟ نه ديگه نمي دوننين!من بايد برگردم به چهارروز قبل بازيمو ادامه بدم اصلا دوست ندارم
    بچه ها همون طور كه فكر مي كردم بايدقلبش ابي كم رنگ باشه( همون مرحله سوم قلبش)تا نامه براتون بياد وتا روز چهارم تابستون وقت دارين قلبش رو به اين مرحله بروسنين مگر نه بايدفقط يه نامه كه ميگه مسافرخانه روز 17تابستان بعد ازساعت 6بازميكنه براتون مياد

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

10 Ann Birth day -17 Summer

اینم عکس...
    اولین تصویر نامه ی ann هستش و توضیحش هم زیرشه ...

3. 2 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون که جواب دادید .
    عروسک جان میشه بگید این کادو که دستتون چیه ؟ من تا حالا از این کادوها تو بازی ندیدم و به کسی ندادم .

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با اجازه بچه ها من بهت میگم.

برای کادو کردن یه چیز، فقط کافیه که اون رو از کوله در بیاری و تو دستت نگه داری و در همون حالت توی سوپر مارکت جلوی کاغذ پیچیده شده (راست + پایین صحنه) ضربدر بزنی. به همین راحتی

6. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون که جواب دادید .
    عروسک جان میشه بگید این کادو که دستتون چیه ؟ من تا حالا از این کادوها تو بازی ندیدم و به کسی ندادم .
    ممنون از Leyth عزیز که جواب دادن..
    درسته...
    یه تخم مرغ آب پز ( چونann تخم مرغ آب پز دوست داره ! ) با خودت ببر سوپر مارکت و کادوش کن ...

8. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گفته ی دوستمون عروسک کوکی یه چیزی رو به یاد من انداخت:

کادو کردن آیتم ها درجه ی تاثیر اونها رو بیشتر میکنه. مثلا آن که تخم مرغ دوست داره اگه بهش یه تخم مرغ بدی، مثلا 500 درجه به قلب بعدی نزدیک میشه... اما اگه کادو شده بدی 1000 درجه زیاد میشه.

و در مقابل اگه کسی از چیزی بدش بیاد، کادو کردنش باعث میشه هرچه بیشتر از قلبش کم بشه برا همین اصلا سنگ و این جور چیز ها رو کادو نکنید. و کلا هر چیزی رو که بدش میاد.

-

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اين چيزي كه مي خوام بگم يكم جنجالي:خواهش ميكنم حتما بخونين گير بيخود نديد اخه همش احتمال
    ما تاحالا هرچي كه تو بازي ديديم بدست اورديم حتي بعضي ازاونا هم كه شنيدايم بدست اورديم(1)
    وبا توجه به (1) تالان64تا غذادرست كرديم كه هرچي غذاديديم بدست اوردي وهمين باعث شده كه براي بدست اوردن 8تا غذاي ديگه دل سرد بشيم
    ولي اگه توجه كرده باشين:اگه بعدازساعت شش به مسافرخونه رفته باشين ديگه غذانمي فروشه وبه فروختن نوشيدني مشغوله كه ما همه نوشيدني هاي اون رو درست كرديم به جزاوليش كه نوشيدني الكلي(شراب)ويا دوخترنوشيدني فروش دونوع نوشيدني داره كه ما نتونستين هنوزيكيشو درست كنيم
    يا دكتردونوع دارو داره كه مانتونستيم درست كنيم ودونوع ديگه هم وقتي درمسابقه اسب شركت مي كنيم درقسمت جوايزويكي ديگه اب كه كاي ومسافرخونه مي فروشه كه با توجه به حدسي كه من مي زنم اينا روهم ميشه هفتا كه من يادم مياداون يدونه روهم شما بگين
    كتاب رمز به مواردي كه مسافرخونه مي فروشه فقط به غذاها واب اشاره كره
    ولي با يكم فكر ميشه فهميدكه نوشيدني مربوط به انگور وحشي وداروها مربوط به گياهان ابي قرمز وسبزوشايد هم قارچ سمي(قرمز)
    من تو اون ليست غذاي كه گذاشته بودم اگه يه نگاهي بندازيد مي فهمين بعضي ازاوناكه وي‍گي مشتركي دارن باايتم هاي كه و‍گي مشتركي دارن ميشه درست كردبه طور مثال ميوه جات نيازوياهرچيز كه به اب ميوه ختم ميشن همشون بدون استثنا نيازبه مكسور دارن
    (بازم ازاين دلايل مشابه گيار ميارم ومي گم شما هم يه نگاهي بندازيد ممنون ميشم)( اخه شايدسازنده بازي گذاشته به عهده خودمون)

11. 4 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام جناب iman reza
    منم موافقم . بالاخره باید اون غذاهایی که لیستشون را نداریم یه جوری درست کرد و یه ویژگی که این بازی داره اینه که می تونی همه ی آیتم هایی را که تو خود بازی هست داشته باشی مثلاً می ری گاوداری می بینی گاو و گوسفند داره که می تونی بخری یا خونه ها تو بهار گل دارند که می تونی بکاری و موارد مشابه دیگر .
    پس باید این غذاها در داخل همین بازی باشند ، مثل غذاهایی که شما اشاره کردید فقط من چون لیست غذاها را خیلی نخوندم نمی دونم چه غذاهایی توشه ولی اینطور که شما می گید این غذاها توش نیست و باید یه جوری بدست آورد که به احتمال زیاد باید از طریق دادن هدیه به فروشندگان این محصولات روش پخت آنها را بدست آورد و یا شاید هم یه آیتم مخفی .
    حالا به قول شما می شه لیست ها را مقایسه هم کرد و یک روش هایی برای پخت بدست آورد ولی اینکار هم حوصله می خواد و هم وقت که من اینا را ندارم . ولی شما یا دوستان اگه وقت دارید امتحان کنید و نتیجه را اینجا اعلام کنید .
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

عليك سلام وممنون بابت نظرتون
    اينم يكي ديگه براي درست كردن مرباها حتما بايد شكر قابلمه وميوه اي كه ميشه ازش مربا درست كرد داشته باشي كه ما فعلا با سيب وتوت فرنگي وانگوروحشي تونستيم سه نوع مربا درست كنيم
    بازم تاكيد مي كنم به اون ليست غذاي كه من گذاشتم دقت كنيد اخه با يه نظم خاصي چيده شدن به طورمثال ده غذاي اول نوشيدني(اين يه نظم ونظم ديگش به جزاوليش ودهميش كه ابميوه نيستن بقيه شون اب ميوه است ودر نباز به مكسور وشكرمشترك اند)و11تا13 اون همه شون مربا هستن كه فقط ازقابلمه وشكربراي درست شدنشون استفاده شده)

14. 2 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض غذای جدید؟

اين چيزي كه مي خوام بگم يكم جنجالي:خواهش ميكنم حتما بخونين گير بيخود نديد اخه همش احتمال
    ما تاحالا هرچي كه تو بازي ديديم بدست اورديم حتي بعضي ازاونا هم كه شنيدايم بدست اورديم(1)
    وبا توجه به (1) تالان64تا غذادرست كرديم كه هرچي غذاديديم بدست اوردي وهمين باعث شده كه براي بدست اوردن 8تا غذاي ديگه دل سرد بشيم
    ولي اگه توجه كرده باشين:اگه بعدازساعت شش به مسافرخونه رفته باشين ديگه غذانمي فروشه وبه فروختن نوشيدني مشغوله كه ما همه نوشيدني هاي اون رو درست كرديم به جزاوليش كه نوشيدني الكلي(شراب)ويا دوخترنوشيدني فروش دونوع نوشيدني داره كه ما نتونستين هنوزيكيشو درست كنيم
    يا دكتردونوع دارو داره كه مانتونستيم درست كنيم ودونوع ديگه هم وقتي درمسابقه اسب شركت مي كنيم درقسمت جوايزويكي ديگه اب كه كاي ومسافرخونه مي فروشه كه با توجه به حدسي كه من مي زنم اينا روهم ميشه هفتا كه من يادم مياداون يدونه روهم شما بگين
    كتاب رمز به مواردي كه مسافرخونه مي فروشه فقط به غذاها واب اشاره كره
    ولي با يكم فكر ميشه فهميدكه نوشيدني مربوط به انگور وحشي وداروها مربوط به گياهان ابي قرمز وسبزوشايد هم قارچ سمي(قرمز)
    من تو اون ليست غذاي كه گذاشته بودم اگه يه نگاهي بندازيد مي فهمين بعضي ازاوناكه وي‍گي مشتركي دارن باايتم هاي كه و‍گي مشتركي دارن ميشه درست كردبه طور مثال ميوه جات نيازوياهرچيز كه به اب ميوه ختم ميشن همشون بدون استثنا نيازبه مكسور دارن
    (بازم ازاين دلايل مشابه گيار ميارم ومي گم شما هم يه نگاهي بندازيد ممنون ميشم)( اخه شايدسازنده بازي گذاشته به عهده خودمون)
    عليك سلام وممنون بابت نظرتون
    اينم يكي ديگه براي درست كردن مرباها حتما بايد شكر قابلمه وميوه اي كه ميشه ازش مربا درست كرد داشته باشي كه ما فعلا با سيب وتوت فرنگي وانگوروحشي تونستيم سه نوع مربا درست كنيم
    بازم تاكيد مي كنم به اون ليست غذاي كه من گذاشتم دقت كنيد اخه با يه نظم خاصي چيده شدن به طورمثال ده غذاي اول نوشيدني(اين يه نظم ونظم ديگش به جزاوليش ودهميش كه ابميوه نيستن بقيه شون اب ميوه است ودر نباز به مكسور وشكرمشترك اند)و11تا13 اون همه شون مربا هستن كه فقط ازقابلمه وشكربراي درست شدنشون استفاده شده)

سلام ایمان جان! ترکوندی که! به به ...

دارو های دکتر رو خوب اومدی... من در مورد این هاروست مون که یادم نیست... اما در هاروست مون : دوستان دهکده ی معدنی، این طور درست میشن: ( لطفا یک امتحان کن ببین در این هاروست مون میشه... چون من تا بیام دوباره بازی کنم و برسم به اینجا طول میکشه... تا حالا هم نتونستم هیچ کدوم از سیوهایی رو که بچه ها گذاشتن دانلود کنم)... (اینها رو بعدا در تاپیک اختصاصی اون بازی مطرح میکنم چون هنوز زوده)

Bodigizer = Orange Grass + Honey + Black Grass + Red Magic Grass + Pot

بادی گیزر (یا جیزر؟) = علف نارنجی (که نداریم (!+؟) ) + عسل + علف سیاه (اینم نداریم!) + علف قرمز جادویی (اینم فکر نکنم داشته باشیم) + قابلاما...
    البته بگم این رو در هاروست مون نسخه ی گیم بوی میشه درست کرد.

Bodigizer XL = Bodigizer + Blue Grass + Mixer

بادی گیزر مدل XL = بادیجیزر + علف آبی + میکسر
    (اینو کامل داریم ... خواهشا یک داروی بادی جیزر از دکتر بخر و با پیروی از این دستورات اون رو بساز) البته فکر کنم تا الآن هم ساختیمشون!

Turbojolt = Honey + White Grass + Orange Grass + Red Magic Flower + Pot
    این رو هم متاسفانه نمیشه ساخت

Turbojolt XL = Turbojolt + Green Grass + Mixer

این رو هم کامل میشه ساخت. تست کن احتمالا این دوتا XL ها رو بشه... (من نمیدونم ساختید یا نه... اگه دقت کرده باشید از اولای ورود به این تاپیک هم در مورد غذها زیاد حالیم نبود... من رو ببخشید)

اون نوشیدنی الکلی که در مسافر خونه ازش اسم بردی... فکر کنم جزو اسرار مسافر خونه باشه!

دختر نوشیدنی فروش کیه؟.... Aja ؟؟؟
    اگه زن دوک رو میگی... اونها یکیش مشروبه و دیگری سرکه...که در واقع پایه های تهیه غذا هستند! ... و برخلاف داروهای دکتر، اونها رو در نسخه ی گیم بوی هم نمیشه ساخت.

در مورد آب هم که فکر کنم نشه با چیزی اون رو پخت.. (مثلا اکسیژن رو با دو تا هیدروژن ترکیب می کنیم؟ - البته به شوخی)

آب هم یک چیز پایه هست و نمیشه اون رو از مواد اولیه درست کرد.

با تشکر از دقتی که داشتی (واقعا خوشم اومد)
    دمت هم خیلی گرمه!
    حتما اون دو تا رو امتحان کن. اگه قبلا درستشون نکردی.

بای

16. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •