سلام
رام 2.3 همون نون زنجبیلیه مثل GingerDX و MiniCM و GingerXperia
رام 3.2 هم همون کندوعسلیه که برای تبلت ها طراحی شده چنتا پورت هم برای x8 بود که پراز باگ بودن و استقبال نشد و کوکرها هم مشغول کار روی نسخه 4شدن.
سلام
رام 2.3 همون نون زنجبیلیه مثل GingerDX و MiniCM و GingerXperia
رام 3.2 هم همون کندوعسلیه که برای تبلت ها طراحی شده چنتا پورت هم برای x8 بود که پراز باگ بودن و استقبال نشد و کوکرها هم مشغول کار روی نسخه 4شدن.
سلام
می خواستم بپرسم هیچ رامی (به جر رام اصلی گوش) است که قسمت تنظیمات یا جاهای دیگرش فارسی باشد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر
شاد باشید
ــــــــــــــــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دوست من ترمیناتور سری جینجر ایکس پریا سری سایبرگ و خیلی سری های دیگه زبان تلفن فارسی میشه البته سایبرگ اس ام اسش فارسی نیست که برای اونم باید یه برنامه ی اسمارت کیبورد دانلود کنی اما جینجر همه ورژن هاش تو اس ام اس هم فارسی داره
دست دوستان درد نکنه که جواب مارو عالی میدن
بین minicm7 و dx22 گیر کردم راهنمایی کنید
سلام علیکم
اینجور که من متوجه شدم جناب سینا که رام سینا دروید رو عرضه کرده بودن ،به دلایلی درگیر عمل جراحی سر شدند..
دوستان برای شفای عاجل،موفقیت در عمل و سلامتی کاملشون دعا فرمایند..
تشکرات
Last edited by AMIRHJ; 22-01-2012 at 14:39.
اره اقا امیر، اقا سینا برای عمل جراحی سر زیر تیغ جراحی رفتند ان شاءالله هر چه زودتر بهبود پیدا کنند و رام جدید خودشون رو منتشر کنن به برکت این روز های بزرگ همه برای ایشان دعا کنن
sodoko رام mini cm خیلی بهتره تا رام dx22
Last edited by adel.alizadeh1994; 22-01-2012 at 18:16.
امروز اتفاقی یه فلش بک کردم به صفحه 1 که خودم تاپپیک 1 رو زده بودم
در کمال تعجب دیدم 15 تا پست به اول تاپیک اضافه شده
لااقل میزاشتن بعد تاپیکای اولیه ،تاپیک زیباتر میشد
چه کارایی
سلام دوستان به نظر شما بهترین رام برای گوشی ایکس 8 که بوت لودرش هم باز باشه کدوم رامه؟
دمتون گرم کمک کنین
بوت لودر رو شکستم آنتن که سر جاش بود . بعد از اون گوشی رو خاموش کردم و کرنل nAa9 رو نصبیدیم .خوشحال خوشحال رفتم رام 2.1.7 MiniCM7 رو انداختم روش وقتی گوشی بالا اومد دیدیم ای دل غافل آنتن یوخدی
Last edited by sodoko; 25-01-2012 at 11:51.
سلام دوست من سودوکو شما یه بار گوشیتو فول وایپ کن البته تو همون قسمتی که باهاش رام رو نصبیدی ایکس ریکاوری یا cwm برو گزینه full wipe رو بزن باید درست بشه اگه دیدی بازم درست نشد راهی نداری جز اینکه بوت لودر رو دوباره قفل کنی که برای ایمکار به لینک پایین بیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
بعید میدونیم نیاز به بستنش داشته باشی چون اگه بخواد انتن پرونی داشته باشه همون اول داره نه بعد از نصب رام احتمال زیاد با فول وایپ درست بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)