تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 507 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

دوستانی که علاقه مند به شبکه هستید NETWORK + رو خوب یاد بگیرید

وارد هر گرایشی هم بشید مثل سیسکو / مایکروسافت / میکروتیک . . برای هر مشکلی باز برخواهید گشت به کتاب
    NETWORK + . . پس از همون اول این کتاب کاملا دقیق بخونید !

در N + مباحث لایه ها و SUBNETING بسیار بسیار مهم و کازبردی هست این قسمت ها رو دقیق تر بخونید

.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان یک روش تمرکز ذهنی هست به نام نقش ذهنی یا mind map که اخیرا آشنا شدم باهاش..
    راستش تا سال پیش من از جزوه عادی برای مطابعه کارای درسی و غیره استفاد ه می کردم..این یک سال فلش کارت آنکی یا anki و الان هم با مفهومی به نام نقشه ذهنی اشنا شدم که بسیار عالی..نرم افزار های مختلف و نطالب اموزشی مختلفی راجع بهش هست که می تونید سرچ کنید اما خلاصه کنم مرم افزار ها یا پولی هستن یا فارسی رو پشتیبانی نمی کنن یا رو موبایل اندروید کار نمی کنن که عملا نمیشه آنلاین سر جلسه کلاس یا سخنرانی نمیشه ساختش که تنها یک گزینه ایم مشکل رو نداره آن هم mindjet هست که نسخه کامپیوتر ی اش سی روزس که تو همین سایت لینک با سریالش وجود داره...ایشالله بدردتون بخوره. ..

3. 10 کاربر از ahmadrezaahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

این ضرب المثل رو همه شنیدیم که جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته
    یکی از موردهای اختصاصیش هم برای ما پسرها بحث سربازیه. اونایی که رفتن دیگه می دونن چه وضعیه... 2 سال از بهترین سالها به چه کارهایی میگذره و ...
    .
    .
    .

این مورد و موارد دیگه برای من تجربه شده که تو وضع کنونی، به هیچ وجه کارهای مهم رو به هیچ بهانه ای عقب نندازم
    از این تجربه استفاده کردم و با وجود اصرار زیاد خانواده و دوستان برای خوندن ارشد، حتی کنکور ارشد هم شرکت نکردم و پارسال بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی رفتم سربازی. الان انگار بار سنگینی از روی دوشم برداشته شده و خیالم دیگه تا حدود زیادی راحته ... هم به دلیل این 3 ماه که ممکنه اضافه کنن هم اینکه خیلی مسائل دیگه تو این مدت رخ داد که بعید بود 2 سال دیگه به این شکل به نفعم تموم بشه
    دوست ندارم نقل قول بگیرم ولی ...
    واقعا خوب گفتی عزیز
    من خودم همین بلا سرم اومد.سال 88 که 4 ماه خدمت کردم و اومدم دانشگاه و بعد لیسانس دوباره اعزام مجدد شدم اولین نفرا همین قانون 21 ماه رفت تو پاچمون! یعنی 4 ماه مفتکی با یک ماه کسر لیسانس(سربازی که یه روزش هم کسری بگیری کلی سود کردی مخصوصا با اون جنگ اعصابی که داره!). باز جای شکر داشت که افتادم شهر خودمون و 6 ماه کسری جور کردم تا همون خدمت 17 ماه برام بشه وگرنه تا الان باید خدمت می کردم که شکر خدا 6 7 ماهی هست حدودا تمومش کردم.

=====================
    تجربه می گه فنی کار باشید! وگرنه تو این گرونی بد جوری جیبتونو خالی می کنند!

5. 10 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پست اول همین صفحه در مورد پول نقد و کارت هست . من یه تجربه دیگه دارم :
    برای حساب کردن پول خرد در بعضی جاها هم بهتره که از کارت بانکی استفاده کنید .
    من و معمولا سایر افرادی که ماشین دارن میدونن که برای حساب کردن پول خرد بنزین یا باید اونقدر هماهنگی بین چشم و مغز و دست زیاد باشه که در کسری از ثانیه که مبلغ رند شد نازل رو قطع کنید یا اینکه کلی پول خرد زیر ترمز دستی یا توی داشبورد داشته باشن که هر دوش اذیت کنده هست یا اینکه اگه مشتری یه پمپ بنزین هستین نگاه های چپ چپ کارگراش رو ببینین که بهتون میگن همین یک تومن یک تومن ها توی حساب آخر همون روز چقدر براشون ضرر میاره
    حالا من چی کار کردم ؟ رفتم به یه بانکی ( که خوتون میدونید و نمخوام تبلیغش رو بکنم ) و کارت سوختمو شارژ کردم . هم تا قرون آخر رو خودش میپردازه ، هم برای حساب کردنش نباید معطل افرادی که اونجا کار میکنن بشین . معمولا توی پمپ بنزین اعصاب آدم خط خطی میشه ، این یه کم از این موارد خط خطی رو هم کم میکنه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض چند تا از علتهای آگهی دادنِ شرکتها برایِ گرفتنِ کارگر یا کارمند جدید

سلام .
    چند تا از علتهای آگهی زدنِ بعضی از شرکتها برای گرفتنِ کارمند :
    1- کارمندشون میخواد بره مرخصی و فقط یک نفر رو میخوان که تا برگشتنش به جاش کار کنه .
    این رو از کارمند جدید مخفی میکنند .

بعد از اومدنِ اون کارمند از مرخصی , عذر کارمند جدید رو میخوان و اخراجش میکنند به بهانه های مختلف مثلاً بهش میگن کارتون موردِ پسند ما نیست .
    2- کارفرما برای فرار از پرداخت حق بیمه , دائماً کارمند یا کارگر رو عوض میکنه تا مجبور نشه بیمه اش رو بده . یعنی بهش میگن حالا دو سه ماه آزمایشی کار کن تا ببینیم کارتون چطوری هست .
    3- عوض کردنِ کارمند برای فرار از پرداخت حقوق مرخصی سالیانه .
    هر کارمند سالیانه 15 تا 30 روز حق مرخصی با حقوق داره . البته مقدارش در کشورهای مختلف فرق میکنه .
    4- اخراج کردن کارمند و گرفتن کارمند جدید تا به اسرار کار پی نبرند خصوصاً شرکتهای خلاف کار که مخفیانه کارهای غیرقانونی هم انجام میدند .
    5- كار بعضی از شرکتها و مغازه در فصل معینی زیاد میشه و نیاز به کارمند و کارگر اضافه دارند .
    بعدش که کار سبک شد عذار کارمند و کارگر موقتی رو میخوان به بهانه های مختلف .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-01-2014 at 21:00. دليل: اضافه

داره خودمونی میشه office2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    دنیای انیمیشن

پيش فرض

به کسی که اصرار میکنه برای رفتن، هیچ وقت اصرار نکنید برای موندن....

9. 7 کاربر از office2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من چند سالی هستش که یک چیزیو در زندگیم اولویت قرار دادم اونم اینه که زیاد یا برخی مواقع اصلا تلاش نمی کنم چیزیو به طرف مقابلم بفهمونم یا حالیش کنم و یا وقتی صحبتی میگم که طرف مقابل باور نمی کنه اهمیتی نمیدم که دلایل و مدارک بیارم تا باورش بشه و بیخیال میشم. این موضوع حتا در جمع هم من استفاده می کنم
    و بیشترین سودی که برام داره اینه که اعصابم راحت میشه و حتا سطح انتظارات رو هم پایین میاره.

خیلی جاها شده حتا در یک جمعی بحثی رخ داده که دارن در مورد یک موضوعی صحبت میکنن و من دونستم که بحثشون اشتباه و اطلاعاتشون ناقص هستش فقط یک بار موضوع رو بیان می کنم و بقیشو به بازخورد ها توجه می کنم که اگر اکثریت قبول نکردن و یا حتا ردش کردن بیخیال ادامه موضوع میشم و کلا سعی می کنم هیچ حرفی نزنم چون تا بیام به نفر مقابل موضوع رو حالیش کنم و از این ور اون ور سند و مدرک بیارم چیزی که از بین رفته اعصاب و روان ادم هستش.

البته این مورد نسبت به افراد و دوستان درجه 1 و پایین تر متفاوت هستش ولی خب در کل دیگه سعی می کنم در زندگیم همه چیو راحت بگیرم و ارامش رو برای خودم به ارمغان بیارم.

داره خودمونی میشه M343's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان برای خرید های کم اگر پول دارید حتما پولش را نقدا پرداخت کنید و کارت نکشید
    دیروز رفتم باغ پرندگان خرید کردم شده 22 تومان.با اینکه پول داشتم ولی کارت را دادم به صاحب مغازه و کارت کشید یه صفر اضافه گذاشت
    یعنی شد 220 تومان
    به من میگه الان که پول ندارم یه چک بهت میدم برو فردا نقدش کن!!!!!!
    خلاصه بهش گفتم من فردا نمیتونم برم بانک برو از یکی پول بگیر
    گفت نمیشه.من اینجا به کسی رو نمیزنم !!!!

خلاصه با دلخوری بعد از نیم ساعت چونه زدن راضی شد بره از یکی پول قرض کنه پول منو بده

اخرش هم گفتم کاش از اول پولش رو میدادم انقدر هم اذیت نمیشدم

منم این تجربه رو داشتم و تو بخش خرید برگشت کالا وجود داره ومیتونستید کل مبلغ رو برگشت بزنید
    !!

12. 2 کاربر از M343 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

دو تا تجربه در این چند وقت به دست اوردم که امیدوارم هیچ وقت فراموش نکنم

اول: اگه طرز فکرتون اینه که اگه اینقدر وقت گذاشتم برای فلان دوستم و فلان کار رو براش کردم پس هر وقت من هم نیازش داشتم اون هم برام این کار رو میکنه بدونید همه ادم ها اینجوری نیستند و حالا یا نمیخواند یا شیوه و شرایط زندگیشون بهشون اجازه نمیده همچین نقشی براتون داشته باشند پس اول این جور اشخاص رو بشناسید و از بقیه جدا کنید و بعد یا براشون اونقدر مایه نذارید یا اگه میذارید انتظار نداشته باشید طرف مقابل هم همین طور باشه

دوم: هیچ وقت با کسی که به اخرین چیزی که فکر میکنه درس خوندنه قرار نذارید برید مثلا کتابخونه درس بخونید چون هرکاری هم بکنید باز کلی از وقتتون رو میگیرند
    تا هفته پیش من با همچین کسی درس میخوندم و با تمام تلاش هام اون شخص درس خوندنش بیشتر نشد که هیچ من هم 3 4 ساعت مجبور بودم بیشتر تو کتابخونه بمونم تا همون مقدار درسی که تو 5 ساعت میخوندم رو تموم بکنم

پ.ن واقعا باید این تاپیک رو هر چند وقت یک بار دوره کرد
    خیلی تجربیات و اشتباهاتی که اینجا بیان شده سر من اومده که اگه قبلش اطلاعات کافی داشتم اینقدر ضرر نمیکردم

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تو ایام امتحانات هستیم؛ همه درباره درس خوندن در طول ترم و فوایدش میدونیم ولی خوب خیلی وقت ها حالا به هر دلیلی ما موندیم و کلی درس عقب افتاده، و چند ساعت تا تحویل پروژه، تمرین، امتحان و...

اوضاع وقتی بدتر میشه که بخواید این کار ها رو همزمان انجام بدید یا بدتر از اون چند تا درس با وضعیت مشابه پیش رو داشته باشید.

اینجا سعی میکنم یک سری نکات خیلی ساده که ازشون تو این مواقع استفاده کردم و نتیجه داده رو بیان کنم...

اولین نکته اینکه خونسرد باشید و اصلا خودتون رو تحت فشار قرار ندید، شما هنوز هم فرصت دارید و میتونید از این زمان باقی مانده نهایت استفاده رو ببرید، مطمئنا اگر درست تصمیم بگیرید و عمل کنید نتایج مثبتی به دست میارید، تحت هیچ شرایطی تلاش برای موفقیت رو کنار نگذارید و به خودتون بگید که حتما این وضعیت رو به خوبی پشت سر میگذارید و نتایج خوبی به دست میارید.

محتوای مخفی: ادامه مطالب 
    اگر منبع امتحانی رو ندارید، تهیه کنید، اگر جزوه خوبی در طول ترم ننوشتید مشکلی نیست، از افرادی که میدونید جزوه مناسبی رو تهیه کردن بخواید به نحوی اون رو به دست شما برسونند، ولی این موقع ها همکاری دیگران رو خیلی سخت میشه به دست آورد، چون خود اونها هم تو شرایط مشابه ای به نحو دیگه ای قرار دارند، حتی اگر شده از دوستانتون بخواید از جزوشون عکس بگیرند و براتون ارسال کنند قطعا از بدون جزوه بودن گزینه بسیار مناسب تری هست.

تو مواردی که منبع کتاب(ها) هست، خیلی از اساتید قسمت های خاصی از اون ها رو حذف میکنند، تمرین ها و بخش هایی رو مهم معرفی میکنند اگر این قسمت ها رو ندارید از افرادی که نوت برداری کردند بگیرید، خیلی سخته بعد از کلی تلاش برای یادگیری یک قسمت متوجه بشید حذف شده و تو امتحان نمیاد، وقتی که میتونستید روی بخشی از کتاب بزارید که بهتون کمک قابل ملاحظه ای بکنه رو هدر دادید.

مهم ترین نکته به نظرم بعد از تعیین قسمت های حذف شده بارم فصول و بخش های کتاب یا جزوه هست، قطعا دوست ندارید نصف وقت خودتون رو روی فصلی بزارید که 3 نمره ازش تو امتحان میاد! این فصل ها رو بزارین برای زمانی که به سایر مطالب مسلط شدید.

اگر در طول ترم تو کلاس حاضر نشدید و منبع اصلی کتاب هست، حتما از دوستانتون مطالبی رو که در کلاس نوت برداری کردند بگیرید، خیلی مواقع استاد نکته ای رو میگه که تو منبع نیست، مثالی رو حل میکنه که تو تمرین های کتاب نیومده ولی قطعا یکی از گزینه های مهم برای طرح سوالات امتحانی هستند.

نقاط قوت خودتون رو بشناسید رو اونها تمرکز کنید، رو قسمت هایی از مطالب وقت بزارید که میدونید توانایی یادگیریتون رو اون ها نسبت به سایر مطالب بیشتر هست، تلاش برای یادگیری قسمتی که هیچ چیز ازش متوجه نمیشید نکنید مگر اینکه رو سایر قسمت ها تسلط داشته باشید یا مطالب بعدی وابسته به درک این مطلب باشند و ارزش زمانی که روش میزارید رو داشته باشه، در غیر این صورت وقت گذاشتن رو این قسمت ها مثل خوندن قسمت های حذف شده هست.

موقع مطالعه نوت برداری کنید، اگر درسی حفظ کردنی پیش رو دارید تیتر ها رو یاد داشت کنید و چند خطی مفهوم کلی موضوع رو به عنوان توضیح براش درج کنید؛ هر چند دقیقه یک بار نوت هاتون رو مرور کنید و سعی کنید قسمت های فراموش شده رو به یاد بیارید در مرحله بعد به سراغ مرور مجددشون برید.

موارد مشابه ای رو که با هم اشتباه میکنید رو براشون ویژگی در نظر بگیرید لیست تهیه کنید و تفاوت هاشون رو بنویسید،این همونیه که اینجوری میشد و ...

اکثر فرمول ها به هم ربط دارند سعی کنید با درک یکیشون بتونید به سایر اونها دست پیدا کنید، مطمئن باشید در اکثر موارد اثبات فرمول ها از حفظ کردنشون خیلی راحت تر هست، خیلی های دیگه شبیه هم هستند یکیشون رو حفظ کنید و بقیه رو با ویژگی های مختلف نشونه گذاری کنید و به یاد بیارید. موقع حفظ کردن رو هوا حفظ نکنید! بنویسیدش، بارها! بعد از سایر فرمول ها مجددا تکرارش کنید، وقتی میخواید معادل یک فرمول رو به خاطر بسپرید که نمیدونید از کجا اومده و معادلش چرا به این شکل هست، خلاقانه نشانه گذاریش کنید، هر چند غیر منطقی و مسخره؛ تو فرمول طویلی که یک جاش x به توان n تو معادل x در n اومده رو بگید اینا در هم ضرب میشند نه اینکه فقط حفظ کنید این = اون، اینطوری به جای حفظ کردنش خیلی راحت با دیدن صورت و راه حل های من در آوردی خودمون میتونیم معادل رو بنویسیم.

یک سری از کار ها رو به دیگران بسپرید، قرار پروژه ای رو آماده کنید که روش تسلط دارید ولی وقت ندارید؟ به دوستتون واگذار کنید، یک سری رو کار ها رو حذف کنید، تو این شرایط نمیشه همه کار ها رو پیش برد اما مهمترین ها رو میشه، وقتتون رو در دروسی که توشون خوب هستید خیلی هدر ندید، این زمان رو صرف مواردی که توش ضعف دارید کنید، پروژه و سایر موارد عقب افتاده رو تو این زمان ها انجام تکمیل کنید.

به خودتون استراحت بدید، هر نیم ساعت چند قدم راه برید، از مواد غذایی پر انرژی استفاده کنید، شرایط محیطی رو ایده آل کنید، از ایجاد استرس بی جا برا خودتون پرهیز کنید و به موفقیت فکر کنید، از قهوه زیاد و موارد مشابه برای بیشتر بیدار موندن استفاده نکنید، از قرص هایی که به این منظور مورد استفاده قرار میگیرند تحت هیچ شرایطی استفاده نکنید، به جای این کارا اگر قصد دارید شب رو بیدار بمونید طی یک زمان بندی خاص چای مصرف کنید، آبی به سر و صورت بزنید، محیطی رو برای درس خوندن انتخاب کنید که توش راحت هستید، امیدتون رو از دست ندید، سیستمتون رو خاموش و از همون لحظه شروع کنید...

امیدوارم مفید واقع بشه ...
    Last edited by milad_gta; 03-01-2014 at 00:02.

15. 9 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •