تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 4105 اولاول ... 2402903303363373383393403413423433443503904408401340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حالا من که شهرستانم چه کار بکنم ؟
    تو تمام شهرستانها نظام دورز حداقل یه دونه پیدا میشه
    بچه ها ما همیشه باید با لباس نظامی باشیم تو پادگان؟ پس شلوار کرکی چیه اونو کی می پوشیم؟
    تا زمانی که پرچم بالاست شما باید با لباس نظامی باشید ولی وقتی پرچم رو اوردن پایین میتونید با شلوار گرمکن بیاید بیرون (البته این قوانین رو تو اموزشی خیلی صفت میگیرن ولی تو یگان ا این خبرها نیست)
    حتی یه درجه دار ( 3تا ستاره کوچیک داشت) هی میومد نگاه میکرد که لباس ها اندازه هست یانه، میگفت وقتی صاف می ایستی باید پایین پیراهن برسه به ناخن انگشت شصت
    لباس رو پس گرفتن گفتن خودمون اسمتون رو روش مینویسیم و روی شلوار نوار قرمز میزنیم
    اون درجه دار نیست درجه دار درجه اش رو بازوشه اون که درجه اش اومده رو شونه اش دیگه افسر شده
    سه ستاره ی کوچیک میشه ستوان یکم و سه تا ستاره ی بزرگ میشه سرهنگ.
    به شما خیلی حال دادن دمشون گرم.
    دوستان کسی میدونه که تو سال اول خدمت میشه تو کنکور دکترا شرکت کرد و در صورت قبول شدن ترخیص میکنن؟
    همیشه میتونی کنکور بدی ولی اگه اضافه خدمت داشته باشی نمیزارن ترخیص بشی.

2. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

سلام دوستان .
    من فعلا مشغول تحصیلم و سال آینده احتمالا همین مواقع اعزام میشم. حالا یه سوال داشتم از خدمتتون . میخواستم ببینم این دوره تکمیلی که واسه بسیج هست ارزش شرکت کردن داره ؟ چون واسه شرکت در اون باید بسیجی فعال باشی و من هم الان عادیم . و با توجه به طرز فکر اونها (بعضیاشون ...) اگه برم فقط باید تحمل کنم اون محیط رو (پایگاه و محیط آموزشیش و سر و کله زدن با بعضی ها رو) . حالا میخوام بدونم اصلا سپاه افتادن اینقد ارزش داره که آدم رو یکسری چیزها پا بذاره یا نه؟
    داداش لحظه ای درنگ نکن، سپاه افتادن بخوره تو سرش، دو ماه آموزشیت پر پر میشه، دوتا دورست اولیش چیزی نیست دومیش باید یه حرکتایی بزنی. اونم چیزی نیست حدود یک هفتست روزی چند ساعت بسته به شانست یه اردو هم هست منطقه ی ما اینو نداشت، اشتباه بزرگی کردم نرفتم. ضمن اینکه اگه بسیج فعال داشته باشی فک میکنم سپاه بهت درجه میده. البته از شرایط و ایناش خبر ندارم، ولی یه روز بسیج فعال هم یه روزه، حرف مردم رو ولش کن مستقیم برو تو شکمش اشتباه من یکی رو نکن

4. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم پنجشنبه 8:30 رفتم پادگان 01 ارتش. اونجا تا 12:30 کارمون طول کشید که آخر لباسامونو دادن، فقط هم یه دست دادن (لباس،پوتین، کلاه، جوراب). واسه ماهارو که یلخی میدادن، به سایز هم کاری نداشتن، بستگی به شانست داشت که لباسات انداره درمیومد! به من که XL افتاد، با کسی هم که M بهش افتاده باشه نتونستم عوض کنم و همونو آوردم خونه. اصلا هم ما رو توجیه نکردن که ششم که 8 صبح میاین با لباس بیاین، آرمو و اتیکت کجا بزنید، نزینید! فقط لباسارو دادن و گفتن هرکی گرفت زودتر بره که میخوایم درو ببندیم.
    من که رفتم لباسامو نظامی فروشا عوض کردم و سایزم گرفتم و یه جفت پوتین خوبم خریدم، ولی آرمو اینارو یادم رفت بدم اکیش کنن! حالا دوشنبه که میریم تازه توجیهمون میکنن و توضیح میدن که چیکارا باید بکنیم یا باید لباس پوشیده و اتیکت زده، همه جوره آماده باشیم که آموزشی شروع شه؟؟!
    لطفا عزیزان راهنمایی کنن....

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگر منظورت از اتیکت ، اسم هست روز اول خیلی واجب نیست. واسه ما که میگفتن نزنین که فامیلتون رو نشناسن اگه کاری کردین ولی باید روز آموزشی با لباس نظام بری اگه بهتون لباس دادن .چیز اضافه تر هم نبرین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه عزیزی اگر بگه از ترمینال شرقم چجوری می تونم برم 01 متشکر میشم . هفته اولی از این ور باید برم
    کسی نمی دونه کمک کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

1-اقا این کمد ها رو کی می دن ؟ ما یک ساک گنده بردیم بیچاره شدیم !
    2-این دفعه همه ی وسایل رو تو اون کیسه سربازی که دادن بریزم ببرم (ساک نبرم) گیر نمی دن
    3-بعد موندم لباس به جز نظامی ببرم یا نه ؟اصلا به کارم میاد? لباس رو، رو می گم .

4-بعد این دژبانی که می گن گیر می ده به کلاه سر گذاشتن واین ها . ایا میشه قبل بیرون امدن لباس ها رو عوض کرد ؟ لباس معمولی پوشید کجا میشه
    5-ممنونم از همه
    Last edited by asemuna; 25-06-2011 at 09:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    مدرک من دیپلمه البته میدونم با این مدرک رفتن سربازی ... محضه ولی دیگه چاره ای نیست یه سوال دارم می خواستم بدونم الان دفترچه روپست کنم کی جوابش میاد؟
    ممنون

داره خودمونی میشه hamed_f65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

اگر پارگان شما همون باشه که توی سه راه تختی هستش اینجوری میتونید برید :

برای رفتن از ترمینال شرق به سه راه تختی :
    ضلع جنوبی ترمینال شرق یه اتوبان مانند هستش که شما تشریف میبرید سر اتوبان می ایستید و با سواری های سه راه افسریه تشریف میبرید و بین راه پیاده میشید
    ضمن اینکه میتونید از ضلع شرقی ترمینال هم تشریف ببرید
    پیشنهاد میشه از ضلع شرقی برید که ماشین بیشتره
    کرایه از ترمینال شرق تا سه راه تختی حدودا 500 تا 700 تومان سواری ها هستش

برای رفتن از ترمینال جنوب به سه راه تختی :
    ضلع جنوب شرقی ترمینال جنوب یه چهار راه هست به اسم چهار راه روغن نباتی
    از اونجا ماشین های سه راه افسریه رو سوار میشید و تشریف میبرید سه راه افسریه
    از سه راه افسریه هم با یه ماشین دیگه که اکثرا هم گذری هستن تشریف میبرید (به سمت شمال) سه راه تختی
    کرایه از ترمینال جنوب تا سه راه افسریه حدودا 500 تا 600 تومن هستش
    کرایه از سه راه افسریه تا سه راه تختی حدودا 400 تا 600 تومن هستش

موفق باشی دوست عزیز

11. این کاربر از hamed_f65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    چهارشنبه که ما رفتیم 01 نوار قرمز رو بهمون ندادن، نمی دونم بزنم یا نزنم. حالا اگه بخوام بزنم دوطرف باید بزنم ؟

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز از ترمينال شرق بي ار تي آزادي رو بشين ايستگاه سي متري نارمك پياده شو

دوباره اونجا بي ار تي خاوران رو بشين تا دم پادگان يا حداقل نزديكي هاي پادگان ميبرتت

اما به هر حال تو اتوبوس خاوران نشستي يه سوال بكن كه كجا بايد پياده شي

14. این کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •