تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 416 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Az TV 1 (42°E) Turksat 3A (East Beam) (only sport broadcasting)
    10966 H 11200 5/6 (ID: 0030)
    HEX Key: 12 34 56 00 65 43 21 00
    ممنون، اما رو هاتبرد رو منظورم هست. جفتش یکیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ال کلاسیکو یا مساوی میشه یا رئال میبره نمیدونم چرا دلم روشن نیست بارسا ببره

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

ال کلاسیکو یا مساوی میشه یا رئال میبره نمیدونم چرا دلم روشن نیست بارسا ببره
    قربون اون دلت برم خب برو چراغاشو روشن کن ببین کی میبره......

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، معتقد است لیونل مسی خیلی بهتر از کریس رونالدو است.
    در حالی که تنها چند ساعت دیگر تا آغاز دیدار دو تیم در برنابئو باقی است، بار دیگر بحث در مورد کیفیت بازی این دو ستاره در جریان است.
    مسی در اکثر رویارویی هایش با رونالدو به پیروزی رسیده و در مقابل رونالدو نتوانسته تاکنون دروازه بارسا را باز کند. به همین دلیل کرویف معتقد است در حال حاضر مسی بازیکن بهتری است.
    کرویف در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسی تنها چهار سال است که در این سطح بازی می کند در حالی که سایرین حداقل 14 سال بازی می کنند بنابراین او 10 سال دیگر برای بازی در این سطح فرصت دارد و امیدوارم موفق باشد.
    مسی کیفیتی مشابه مارادونا دارد. مارادونا هم در زمان بازی قابلیت های زیادی داشت. هواداران یک بازیکن را با افتخاراتی که به دست می آورد، به یاد می آورند؛ مارادونا هم قهرمان جهان شده بود، چیزی که مسی هنوز به آن دست پیدا نکرده و این می تواند بسیار تعیین کننده باشد. اما از نظر من در حال حاضر مسی بازیکن فوق العاده ای است."
    کرویف در عین حال معتقد است کریس رونالدو را نمی تواند درحد و اندازه های مسی ومارادونا دانست زیرا او را بیشتر بازیکنی فیزیکی می داند.
    " سخت است به رونالدو فکر کنم. رونالدو بازیکنی فیزیکی است در حالی که مسی و ماردونا تکنیک خالص هستند.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

امشب چه شبی است
    شب مراد است امشب

از الان دارم لحظه شماری میکنم
    ولی جدا از این کل کل ها بخ قول یکی از دوستان :
    ما خیلی خوش شانس هستیم که در این دوره زمانی به دنیا امدیم تا بتونیم بازی شخصی مثل مسی رو تماشا کنیم
    Last edited by s-a-l-i-m; 16-04-2011 at 18:36.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کدشو ندارم. همون کلید ترک رو تست بزن.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فکر نکنم رو هاتبرد باز شه باز می‌گردم ببینم پیدا می‌کنم یا نه ولی‌ رو ترک راحت میتونی‌ از NTV با کیفیت خوب یا همین شبکه ببینی‌ تست شدست

پی‌ نوشت: الان پرسیدم گفتن با همین کد باز می‌شه
    Last edited by fr0st; 16-04-2011 at 19:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    16.04.2011

LET’S WIN WITH PUYOL!

Barça, to win La Liga and hit Madrid for the Copa final.

Madrid – Barça 22h

And Mourinho makes Madrid burn. He denied to speak in the press conference. Guardiola, though, spoke during half an hour.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    April 16, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    16.04.2011

FORÇA BARÇA (GO BARÇA!)

Barça gets Puyol back and faces the first Clásico with strength and aiming to let La Liga decided.

Guardiola: “We’re risking La Liga today. If we win, we’ll make a giant step forward.“

“We must play with ambition in Bernabéu or we will be thrashed“

Mou doesn’t speak and the press leaves.

کد:
    April 16, 2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

امیدوارم امشب خوزه مارسلو رو دفاع چپ نذاره که یحتمل اتوبان میشه اونجا!
    این ترکیب مورد نظر منه هر چند احتمالا اینطور نمیشه ترکیب!
    (1-3-2-4)
    ...................کاسیاس.................
    آربلوا......کاروالیو........پپه.. .....راموس
    .............ژابی........خدیرا........... ..
    ....مارسلو...........اوزیل(دی ماریا)......
    .............کریس..........................
    ...................آدبایور................. ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The team, in Madrid

کامل:

کد:
    April 16, 2011

یوهان کرویف: مسی خیلی بهتر از کریس رونالدو است

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، معتقد است لیونل مسی خیلی بهتر از کریس رونالدو است.

در حالی که تنها چند ساعت دیگر تا آغاز دیدار دو تیم در برنابئو باقی است، بار دیگر بحث در مورد کیفیت بازی این دو ستاره در جریان است.

مسی در اکثر رویارویی هایش با رونالدو به پیروزی رسیده و در مقابل رونالدو نتوانسته تاکنون دروازه بارسا را باز کند. به همین دلیل کرویف معتقد است در حال حاضر مسی بازیکن بهتری است.

کرویف در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسی تنها چهار سال است که در این سطح بازی می کند در حالی که سایرین حداقل 14 سال بازی می کنند بنابراین او 10 سال دیگر برای بازی در این سطح فرصت دارد و امیدوارم موفق باشد.

مسی کیفیتی مشابه مارادونا دارد. مارادونا هم در زمان بازی قابلیت های زیادی داشت. هواداران یک بازیکن را با افتخاراتی که به دست می آورد، به یاد می آورند؛ مارادونا هم قهرمان جهان شده بود، چیزی که مسی هنوز به آن دست پیدا نکرده و این می تواند بسیار تعیین کننده باشد. اما از نظر من در حال حاضر مسی بازیکن فوق العاده ای است."

کرویف در عین حال معتقد است کریس رونالدو را نمی تواند درحد و اندازه های مسی ومارادونا دانست زیرا او را بیشتر بازیکنی فیزیکی می داند.

" سخت است به رونالدو فکر کنم. رونالدو بازیکنی فیزیکی است در حالی که مسی و ماردونا تکنیک خالص هستند.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/16

استیو مک منمن: باخت در یک ال کلاسیکو، فاجعه مطلق است

سایت گل- استیو مک منمن، معتقد است که دیدار ال کلاسیکو ، مثل هیچ بازی دیگری نیست .طی این بازی هیچ یک از دو تیم حاضر به شکست نیست.

ستاره سابق تیم ملی انگلیس در بین سالهای 1999 تا 2003 برای رئال بازی می کرد و با این تیم به دو قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا و لالیگا رسید. مک من من در 7 ال کلاسیکو شرکت کرد و هرگز در تیم بازنده نبود.

او در دیدارهای ال کلاسیکو موفق به گلزنی هم شد و در برد 1-3 رئال مقابل بارسا (درمجموع دو دیدار رفت و برگشت) در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، برای تیمش گل زد.

این ستاره 39 ساله با اشاره به این بازی حساس گفت:« ال کلاسیکو مثل هیچ بازی دیگری نیست.این هم به خاطر تاریخ و فرهنگ این رقابتهاست. باید اعتراف کنم که واقعا بازیهای ال کلاسیکو را دوست داشتم.اگر به نتیجه قابل قبولی برسی، از همه چیز لذت می بری ولی اگر ببازی، یک فاجعه مطلق رخ داده. 9 سال پیش در رقابتهای حذفی لیگ قهرمانان هم مقابل بارسا بازی کردیم که سناریوی فوق العاده ای بود.»

مک منمن ادامه داد:« اگر به گذشته نگاه کنیم، شاید در آن دوران، بازیکنانی با مهارتهای فردی بهتری درمقایسه با الان داشتیم که با هر حمله شان، روند بازی را تغییر می دادند. با این وجود، فکرمی کنم رئال کنونی، تیم واقعا خوبی است، حتی اگر نتایج آنها در 5 یا 6 سال اخیر عالی نبوده.»

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/16

کریس رونالدو: امیدوارم ژوزه در رئال بماند

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، از ژوزه مورینیو خواست فکر برگشتن به لیگ برتر از ذهن خارج کند و در رئال مادرید بماند.

مورینیو سه فصل هدایت چلسی را برعهده داشت و با این توانست 5 جام مختلف به دست بیاورد و از او به عنوان یکی از جانشینان احتمالی سرالکس فرگوسن در منچستریونایتد نام برده می شود.

اما رونالدو دوست دارد آقای خاص در سانتیاگو برنابئو بماند و به یکه تازی بارسا در لالیگا پایان دهد.

او در گفتگو با نشریه سان گفت:" ژوزه نقشی اساسی در موفقیت های ما خواهد داشت. موفقیت های او به جای خودش حرف می زند. او به همه جام ها دست پیدا کرده است. من از اینکه او در کنار ماست، بسیار خوشحالم و امیدوارم بتوانیم در کنار یکدیگر جام های زیادی به دست بیاوریم.

بسیار مهم است که امسال به جامی دست پیدا کنیم. وقتی در مورد بزرگترین باشگاه دنیا صحبت می کنید، باید از قهرمانی هم بگوئید."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/16

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ای وای من!
    عادل داره بازی منچستر ها رو گزارش میکنه...
    این یعنی امشب نیستش..(قابل پیش بینی بود)
    4 تا بازی داریم...که دو تاش(احتمالا 2 بازی لیگ قهرمانان) رو عادل(بازی برگشت) و مزدک(بازی رفت) میرن...که خب این دوتا، بهترین هامون هستن که طرفداریشون رو نشون نمیدن...البته جفتشون دشمنی دیرینه ای با کریس دارن! اما خب خداییش در اکثر مواقع، حرف حق رو میزنن...
    میمونه 2 تا بازی دیگه..یوسفی-علیفر-جوات و یکی از این جدید ها(سیانکی یا احمدی)، برای این دوتا بازی کاندید هستن..
    که خب احتمالا یکیش(که احتمالا همین امشب باشه) رو جوات گزارش میکنه چون جوات عشق بارسا، امکان نداره ول کن این بازی ها شه...و خب بعید میدونم صدا و سیمایی ها ندونن که ملت مشکل دارن با جوات..در نتیجه اینکه کمتر اهمیت داره رو بهش میدن..
    میمونه یکی دیگه که فینال جام حذفی باشه...یه طرف یوسفی و علیفر هستن که با سابقه هستن...یه طرف دیگه مجریان جوانی که نیاز به فرصت دارن...حالا به کی گزارشش داده میشه، باید صبر کرد و دید...

البته ممکنه تمام این پیش بینی ها، اشتباه باشه اما خب منطق من میگه اینطوری تقسیم عادلانه و مناسبیه چه برای مجریان و چه برای تماشاچیان...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •