من تا یادمه سرویس اولیه تندر 10 هزارتا بود که بعدا گفتن شده 20 هزارتا..کجا گفته شده 2500 هست؟
من تا یادمه سرویس اولیه تندر 10 هزارتا بود که بعدا گفتن شده 20 هزارتا..کجا گفته شده 2500 هست؟
من هم تا جایی که می دونم تندر پارس خودرو 10000 و ایرانخودرو 20000 کیلومتر سرویس اولیه داره
البته کار خاصی لازم نیست انجام بشه و فقط روغن و فیلترها را تعویض می کنند و یک پول خوب می گیرند
والا یادم نیست فکر کنم تو دفترچه نوشته بود 2500 شاید اشتباه دیدم...سرویس رایگان نیست یعنی؟ بازم پول می گیرن چه فایده داره؟
عزیز در مورد هوا گیری سرد بیشتر توضیح میدی؟
آخر همون 4 لیتر هایپر رو گرفتی؟
هواگیری سرد وقتی خاموشه و موتور کاملا سرده باز که میکنی به اون صورت آب و هوایی بیرون نمیاد...؟!
قرار بوده از امسال سرویس اولیه ایران خودرو با تعویض فیلترها رایگان باشه ولی عملی شده یانه نمیدونم
مال من پارس خودرو هست... کسی اطلاع نداره؟
بله 5 لیتریش را گرفتم 37 تومنعزیز در مورد هوا گیری سرد بیشتر توضیح میدی؟
آخر همون 4 لیتر هایپر رو گرفتی؟
هواگیری سرد وقتی خاموشه و موتور کاملا سرده باز که میکنی به اون صورت آب و هوایی بیرون نمیاد...؟!
از نمایندگی اصلی ایرانول گرفتم(خودت که می دونی کجاست)
جالبه چند بار می خواست AFG را بجای هایپر به عناوین مختلف قالب کنه ولی موفق نشد
هواگیری سرد یعنی اینکه قبل از باز شدن ترموستات باید هواگیری کنی
وقتی داری منبع را پر می کنی پیچ هواگیری را باز کنید و پر کنید تا اینکه کمی نشتی را روی پیچ می بینید
بعد منبع را تا جای ممکن پر می کنید و چند تا فوت محکم توی منبع می کنید که مقداری کف و حباب و (تف و ...) خارج میشه و سپس مایع بصورت خالص خارج میشه
اینجا مایع توی منبع حسابی پایین میره که باید باز کامل پرش کنید و درب را ببندید
سپس ماشین را استارت می زنید و صبر می کنید 4 خونه آمپر پر بشه
بعد گاز را حدود 2500 نگه می دارید تا فن روشن بشه و سه دقیقه روشن می مونه و سپس روی دور تند میره و فکر کنم یک دقیقه کار می کنه و بعد آف میشه و با آف شدنش مقدار زیادی هوا از شیلنگ بالایی وارد منبع میشه و باز مقدار زیادی مایع از درون منبع می کشه پایین.
اینجا دیگه کار تمومه و موتور را خاموش می کنید و بعد از اینکه کامل خنک شد مایع درون منبع را تنظیم می کنیم و دیگه تمام
تمیز کاری هم حتما نباید فراموش بشه!!
----------------------------
در مورد زمان تعویض تسمه تایم و تسمه موتور کسی اطلاع خاصی نداره
فکر کنم 4 سال می گذره و هنوز به 60000 نرسیده و نمی دونم باید چیکار کنیم!!
آقا من ماشینم پارس خودرویی هست و تاحالا 4 بار تو نمایندگی خود سایپا سرویس کردم. ولی از این بار که از گارانتی در اومده دیگه نمایندگی نمی برم.
می خواستم ببینم روغن همون ELF بریزم یا چیز ارزونتری هم مناسبه؟
چون شنیدم الف کم شده و خوب گیر نمیاد.
شما چه روغنی را پیشنهاد می کنید و چند کیلوتری؟
من خودم تا حالا روغن الف ریختم ولی قصد دارم سری بعد روغن را با ایرانی تعویض کنمآقا من ماشینم پارس خودرویی هست و تاحالا 4 بار تو نمایندگی خود سایپا سرویس کردم. ولی از این بار که از گارانتی در اومده دیگه نمایندگی نمی برم.
می خواستم ببینم روغن همون ELF بریزم یا چیز ارزونتری هم مناسبه؟
چون شنیدم الف کم شده و خوب گیر نمیاد.
شما چه روغنی را پیشنهاد می کنید و چند کیلوتری؟
روغن که زیاد هست
ایرانی شما می تونی ایرانول ریسینگ بریزید نیمه سنتتیک و 10w40
اگر هم گرید بالا تر می خواهید استفاده کنید ایرانول رویال + گزینه خوبی هست من خودم سری بعد همین روغن را میریزم
ریسینگ کسانی که استفاده کردند مشکلی نداشتند و شما هم می تونی استفاده کنی ولی رویال را تا به حال کسی استفاده نکرده و خودم می خوام افتتاحش کنم
بهران هم سوپر پیشتاز هست و استانداردش مثل الف هست البته کسانی که استفاده کردند یکم صدای موتورش در هوای سرد بیشتر شده
بهران رونا هم هست با یک گرید بالا تر که خوب به طبع هزینه بالایی داره
الف را من حدعقل 10000 تا کار ازش می گیرم و تازه بیشتر هم جا داره و 12000 هم رفتم ولی مشکلش فیلتر روغن هست که باید حتما تعویض بشه
اینها هم حدعقل 10000 تا و حتی بیشتر هم کار می کنند
یک نفر را می شناسم که کاسترول ایج ریخته بود و بین 20 تا 30 هزار کار ازش می گرفت البته بینش فیلتر را تعویض می کرد
دوست عزیز نمایندگی اصلی ایرانول که گفتین کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)