یعنی پس میشه هم USB3.0 و هم eSata داشت؟
راستی Esatap چه فرقی می کنه با Sata و eSata ؟
یعنی پس میشه هم USB3.0 و هم eSata داشت؟
راستی Esatap چه فرقی می کنه با Sata و eSata ؟
سلام
میتوان همزمان usb2 و esata رو در یک پورت داشت ، بعضی لپتاپها با توجه به مدلشون اینطوری هستند . ولی من تا به حال ترکیب usb3 و esata رو باهم ندیدم .
در مورد هارد اکسترنال هم بعضی از مدلها فقط یه پورت usb3 دارند و بعضی از مدلها مثل My Book Studio II حتی چهار تا پورت دارند ، دقت بفرمایید که چهار پورت جداگانه مثل عکس زیر .
همانطوری که قبلا گفتم esata نوع اکسترنال sata هست و فاقد منبع تغذیه هست به همین دلیل مناسب برای هاردهای بدون آداپتوری (پرتابل) نیست .
اما نوع esatap دارای منبغ تغذیه هم هست که قادر به راه اندازی هاردهای پرتابل هست . بعبارت دیگر ترکیب esata با usb2 برابر با esatap .
اسامی دیگر برای esatap عبارتند از eSATA/USB combo port یا power over eSATA
در عکس زیر تفاوت بین esata با esatap مشهود هست .
همچنین طبق عکس زیر با ترکیب sata روی مادربرد و پینهای usb روی مادربرد و همچنین تامین برق از پاور میتوان esatap ساخت .
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 02-01-2012 at 18:26.
سلام
دوستان،من WD External My Book Essential 1TB دارم
وقتی که هارد رو به سیستم وصل میکنم،یه چیزی صدای ززززززز میده(فک کنم حرکت دسته حد باشه)
میخواستم بدونم این صدا طبیعی هست؟
از روز اولش همینطوری بود
Last edited by nois3; 03-01-2012 at 19:43.
عرض سلام
من می خوام یه هارد اکسترنال ۱ترا بخرم بر اساس جستجوهایی که تو فروم ها داشتم انگار بهترینش WD my passport essential SE هست. دوستان ایا پیشنهاد بهتری دارن؟
می خواستم بدونم قیمتش باید تو چه رنجی باشه؟ و اوضاع بازار چجوریه؟ بالارفته جدیدا پایین تر اومده از اون بالارفتن ناگهانی؟ و این که آیا امیدی هست بزودی پایین بیاد قیمت ها؟
ممنون
پسورد هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترا بایت خودم رو فراموش کردم چکار باید بکنم غیر از فرمت هارد؟![]()
سلام
هيچ مشكلي ندارد .
هارد هاي من هم همين صدا رو داره .
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ata.royalfalcon; 04-01-2012 at 08:12.
سلام
اين مدل انتخابي شما كه هارد پرتابل هست حدوداً 185 هزارتومن قيمت دارذ و كاملا منسب براي استفاده هاي معمولي هست . اگر اين مدل رو ميخريد بايد در نگهداري آن خيلي كوشا باشيد ، مثلا آنرا زمين نندازيد كه ضد ضربه نيست در غير اينصورت بهتره كه هاردهاي ضد شوك مثل silicon power armor a80 رو بخريد .
قيمت هاردها هنوز بالاست ، مخصوصاً اين چند روز هم كه دلار پرواز كرده ، خودم هيچ اميدي ندارم قيمتها پايين بياد .
اگر كارتان فوري نيست بهتره كه تا بعد از عيد صبر كنيد !!!
سلام
برای ----- حرفه ای میخام یک هارد اکسترنال بگیرم
اینجا دو مدل داریم
imation
seagate
هر دو 1 ترا بایت
فروشنده آیمیشن میگه عالیه محشره تا حالا هیچ کدوم رو به نمیاندگی گارانتی نفرستاده ایم
فروشنده سیگیت میگه اون اشغاله . سیگیت بهتره و usb3رو هم ساپورت میکنه
هر دو هم 170 هستند و 1 ترابایت
یک فروشنده دیگه هم apacer داره و میگه 3 سال ضمانت تعویض در خود مغازه رو میکنم و حدود 140 هستش و میگه تایوان اصل هستش
به نظر شما که بیشتر بلدید کدوم رو بگیرم ؟؟
برای ----- 700 هزاری میخام بگیرم
سلامنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل دقیق رو نگفتید . ولی اگر سیگیت مدلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه مناسبتر هست نسبت به دو برند دیگر . خودم همین مدل GoFlex رو دارم که برای کنسول بازی ps3 استفاده میکنم و فوق العاده عالی هست . بعد از سیگیت ، apacer رو ترجیح میدم . در نهایت imation رو انتخاب میکنم .
توضیح : توليد کنندگان واقعي هارد در حال حاضر انگشت شمار هستند . کافي هست که به عکس زير توجه کنيد . بخش توليد هارد سامسونگ به سيگيت واگذار شد . همچنين قسمت توليد هارد هيتاچي هم به وسترن واگذار شد ......
imation هم توليد کننده واقعي هارد نيست بلکه صرفاً باکس هارد رو ميسازه و از هاردهاي ديگر کمپاني استفاده ميکند . مثلا تا اونجایی که میدونم در مدل Imation Apollo Expert D300 از هارد هیتاچی استفاده شده است یا هارد apacer هم از هارد وسترن استفاده شده .
یادش به خیر یک زمانی هارد کوانتوم داشتم ظرفیتش 4 گیگ بود!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)