تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 827 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مشهد

6

سلام
    esata كه در واقع نوع اكسترنال sata هست و از لحاظ سرعت write و read در عمل فرق چنداني با SATA روي مادربرد ندارد با توجه به نوع كنترلر سرعت write و read بطور تئوري 1500 مگابيت الي 3000 مگابيت هست.

البته با توجه به وجود sata3 سرعت esata به 6000 مگابيت خواهد رسيد كه البته فكر نميكنم هارد ديسكهاي معمولي توانايي رسيدن به چنين سرعتي رو داشته باشند .

مهمترين ضعف esata اين هست كه اكثراً منبع تغذيه اي ندارند پس بيشتر مناسب هاردهاي آداپتور دار هست . البته اينترفيسهاي esatap داراي منبع تغذيه هست ، درنتيجه هاردهاي بدون آداپتور هم ميتواند راه اندازي شود. انواع esatap اكثراً دو كاره هستند يعني هم ميتوان usb را متصل كرد و هم esata . مثل عكس زير

مسئله ديگر esata اين هست كه با توجه به اينكه نوع اكسترنال sata هست در بايوس تنظيمات sata بايد روي ahci باشد كه قابليت hot-plug رو داشته باشه . برخي از ويندوز XP درايور و يا راه اندازي براي اين قابليت ahci رو ندارند .

در حال حاظر با توجه به فراگير شدن usb3 با سرعت write و read حدوداً 4800 مگابيت نقش esata و همچنين Firewire كمرنگتر شده است . Firewire هم اينترفيس ديگري هست بعضي اوقات با نام IEEE 1394 يا i.LINK يا Lynx شناخته ميشود كه سرعت خواندن و نوشتن در عكس زير گزاشتم .

بهترين مدل هم western digital my book essential هست كه usb3 دارد و براي يك ترابايت هم قيمتي معادل 160 هزارتومن دارد . البته مشخص هم نكردين هارد پرتابل ميخواهيد يا دسكتاپي ولي با اين بودجه ، براي داشتن حداكثر حجم ذخيره سازي بايد از نوع آداپتوري رو بخريد .

لينك اين مدل جهت اطلاع بيشتر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی پس میشه هم USB3.0 و هم eSata داشت؟
    راستی Esatap چه فرقی می کنه با Sata و eSata ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی پس میشه هم USB3.0 و هم eSata داشت؟
    راستی Esatap چه فرقی می کنه با Sata و eSata ؟
    سلام

میتوان همزمان usb2 و esata رو در یک پورت داشت ، بعضی لپتاپها با توجه به مدلشون اینطوری هستند . ولی من تا به حال ترکیب usb3 و esata رو باهم ندیدم .

در مورد هارد اکسترنال هم بعضی از مدلها فقط یه پورت usb3 دارند و بعضی از مدلها مثل My Book Studio II حتی چهار تا پورت دارند ، دقت بفرمایید که چهار پورت جداگانه مثل عکس زیر .

همانطوری که قبلا گفتم esata نوع اکسترنال sata هست و فاقد منبع تغذیه هست به همین دلیل مناسب برای هاردهای بدون آداپتوری (پرتابل) نیست .

اما نوع esatap دارای منبغ تغذیه هم هست که قادر به راه اندازی هاردهای پرتابل هست . بعبارت دیگر ترکیب esata با usb2 برابر با esatap .

اسامی دیگر برای esatap عبارتند از eSATA/USB combo port یا power over eSATA

در عکس زیر تفاوت بین esata با esatap مشهود هست .

همچنین طبق عکس زیر با ترکیب sata روی مادربرد و پینهای usb روی مادربرد و همچنین تامین برق از پاور میتوان esatap ساخت .

Last edited by ata.royalfalcon; 02-01-2012 at 18:26.

3. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

سلام
    دوستان،من WD External My Book Essential 1TB دارم
    وقتی‌ که هارد رو به سیستم وصل می‌کنم،یه چیزی صدای ززززززز میده(فک کنم حرکت دسته حد باشه)
    می‌خواستم بدونم این صدا طبیعی هست؟
    از روز اولش همینطوری بود
    Last edited by nois3; 03-01-2012 at 19:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عرض سلام
    من می خوام یه هارد اکسترنال ۱ترا بخرم بر اساس جستجوهایی که تو فروم ها داشتم انگار بهترینش WD my passport essential SE هست. دوستان ایا پیشنهاد بهتری دارن؟
    می خواستم بدونم قیمتش باید تو چه رنجی باشه؟ و اوضاع بازار چجوریه؟ بالارفته جدیدا پایین تر اومده از اون بالارفتن ناگهانی؟ و این که آیا امیدی هست بزودی پایین بیاد قیمت ها؟
    ممنون

6. این کاربر از kaykha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پسورد هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترا بایت خودم رو فراموش کردم چکار باید بکنم غیر از فرمت هارد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان،من WD External My Book Essential 1TB دارم
    وقتی‌ که هارد رو به سیستم وصل می‌کنم،یه چیزی صدای ززززززز میده(فک کنم حرکت دسته حد باشه)
    می‌خواستم بدونم این صدا طبیعی هست؟
    از روز اولش همینطوری بود
    سلام
    هيچ مشكلي ندارد .
    هارد هاي من هم همين صدا رو داره .

پسورد هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترا بایت خودم رو فراموش کردم چکار باید بکنم غیر از فرمت هارد؟
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-01-2012 at 08:12.

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عرض سلام
    من می خوام یه هارد اکسترنال ۱ترا بخرم بر اساس جستجوهایی که تو فروم ها داشتم انگار بهترینش WD my passport essential SE هست. دوستان ایا پیشنهاد بهتری دارن؟
    می خواستم بدونم قیمتش باید تو چه رنجی باشه؟ و اوضاع بازار چجوریه؟ بالارفته جدیدا پایین تر اومده از اون بالارفتن ناگهانی؟ و این که آیا امیدی هست بزودی پایین بیاد قیمت ها؟
    ممنون
    سلام
    اين مدل انتخابي شما كه هارد پرتابل هست حدوداً 185 هزارتومن قيمت دارذ و كاملا منسب براي استفاده هاي معمولي هست . اگر اين مدل رو ميخريد بايد در نگهداري آن خيلي كوشا باشيد ، مثلا آنرا زمين نندازيد كه ضد ضربه نيست در غير اينصورت بهتره كه هاردهاي ضد شوك مثل silicon power armor a80 رو بخريد .

قيمت هاردها هنوز بالاست ، مخصوصاً اين چند روز هم كه دلار پرواز كرده ، خودم هيچ اميدي ندارم قيمتها پايين بياد .
    اگر كارتان فوري نيست بهتره كه تا بعد از عيد صبر كنيد !!!

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    برای ----- حرفه ای میخام یک هارد اکسترنال بگیرم
    اینجا دو مدل داریم
    imation
    seagate
    هر دو 1 ترا بایت
    فروشنده آیمیشن میگه عالیه محشره تا حالا هیچ کدوم رو به نمیاندگی گارانتی نفرستاده ایم
    فروشنده سیگیت میگه اون اشغاله . سیگیت بهتره و usb3رو هم ساپورت میکنه
    هر دو هم 170 هستند و 1 ترابایت
    یک فروشنده دیگه هم apacer داره و میگه 3 سال ضمانت تعویض در خود مغازه رو میکنم و حدود 140 هستش و میگه تایوان اصل هستش
    به نظر شما که بیشتر بلدید کدوم رو بگیرم ؟؟
    برای ----- 700 هزاری میخام بگیرم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای ----- حرفه ای میخام یک هارد اکسترنال بگیرم
    اینجا دو مدل داریم
    imation
    seagate
    هر دو 1 ترا بایت
    فروشنده آیمیشن میگه عالیه محشره تا حالا هیچ کدوم رو به نمیاندگی گارانتی نفرستاده ایم
    فروشنده سیگیت میگه اون اشغاله . سیگیت بهتره و usb3رو هم ساپورت میکنه
    هر دو هم 170 هستند و 1 ترابایت
    یک فروشنده دیگه هم apacer داره و میگه 3 سال ضمانت تعویض در خود مغازه رو میکنم و حدود 140 هستش و میگه تایوان اصل هستش
    به نظر شما که بیشتر بلدید کدوم رو بگیرم ؟؟
    برای ----- 700 هزاری میخام بگیرم
    سلام
    مدل دقیق رو نگفتید . ولی اگر سیگیت مدلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه مناسبتر هست نسبت به دو برند دیگر . خودم همین مدل GoFlex رو دارم که برای کنسول بازی ps3 استفاده میکنم و فوق العاده عالی هست . بعد از سیگیت ، apacer رو ترجیح میدم . در نهایت imation رو انتخاب میکنم .

توضیح : توليد کنندگان واقعي هارد در حال حاضر انگشت شمار هستند . کافي هست که به عکس زير توجه کنيد . بخش توليد هارد سامسونگ به سيگيت واگذار شد . همچنين قسمت توليد هارد هيتاچي هم به وسترن واگذار شد ......

imation هم توليد کننده واقعي هارد نيست بلکه صرفاً باکس هارد رو ميسازه و از هاردهاي ديگر کمپاني استفاده ميکند . مثلا تا اونجایی که میدونم در مدل Imation Apollo Expert D300 از هارد هیتاچی استفاده شده است یا هارد apacer هم از هارد وسترن استفاده شده .

13. 7 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یادش به خیر یک زمانی هارد کوانتوم داشتم ظرفیتش 4 گیگ بود!!

15. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •