تو انتی ویروسش که نگاه میکردم تفاوت بین انتی ویروس فری و پرو این بود که av pro detects malwares... یه همچین چیزی![]()
تو انتی ویروسش که نگاه میکردم تفاوت بین انتی ویروس فری و پرو این بود که av pro detects malwares... یه همچین چیزی![]()
سلام . احساس میکنم فایروال کمودو روی سرعت وی بی انم تاثیر داره و وقتی با v p n وصل میشم سرعت نتم خیلی میاد پایین با چند اکانت از چند نفر معتبر تست کردم وضعیت همینجوریه
مشکل از فایروال کمودو ؟
چیکار کنم که اصلا به چی پی انم کار نداشته باشه ؟
در شناسایی مالوارها بین نسخه های رایگان و پولی فرقی وجود نداره و دوستمون کامنت قبل تفاوتشون رو توضیح دادند
اگر منظور شما آنتی ویروس کمودو است بله فرقشون در اینه که نسخه پرو +Defense وجود داره که در نسخه فری نیست ولی شما با نصب اینترنت سکوریتی فری این قابلیت رو خواهید داشت
مطمئن هستید مشکل از کمودو است ؟ میدونید که پورت های چیز پی ان به شدت محدود شده اند فایروال کمودو رو غیرفعال کنید ببینید باز مشکل وجود داره ؟ اگه مشکل از کمودو بود زیاد امیدی به حل مشکل نداشته باشید
تا زمان محدودی اینترنت سکوریتی پرو کمودو فقط $4.99 خواهد بود و شما با تقریبا 5 دلار سیستم خود را تا 500 دلار گارانتی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که فایروال دارم دیفنس داره حالا این پلاس ش رو نمیدونم دیگه![]()
خیر ولی راهی هست که بشه در چند دقیقه انجامش داد
ممنون از راهنماییتون.انتی ویروس عالیییییییه
یه سوال دیگه.بطور کلی نیازی به اسکن از فایل های rar و zip
وجود داره؟
سلام من برا وصل شدن به vpn مشکل دارم چرا وقتی نصب میکنم comodo رو اینجوری میشه؟:( قبلا این شکلی نبود
جدیدا این مدلی شده که بلاک میکنه:| هرکاری کردم هم نشد
ارور 807 میده
بله , البته اگر ویروسی RAR شده باشه بعد از اکستراکت شناسایی میشه ولی دلیل منطقی هم نمیبینم که این قابلیت آنتی ویروس غیرفعال باشه
سرور وی پی ان رو عوض کنید ببینید مشکل پابرجاست ؟ فایروال رو غیرفعال کنید ببینید که مشکل از وی پی ان و ISP است یا کمودو !
حالا این پست رو هم ببینید شاید مشکلتان حل شد .
تا الان ۶ ۷تا سرور تست کردم همشون ۸۰۷ میدن
فایروال هم خاموش میکنم
uac هم غیرفعال کردم نشد
فقط اولین بار کانکت شد بعدش کم شد سرعت و حالا فقط میزنه ۸۰۷
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)