تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 451 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نه، روی هر دوتاشون آفیس 2007 نصب هست.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

کامپیوتر دفتر، اینه:
    CPU = P 2.2
    VGA = GigaByte 256
    Ram = 2G - DDR2
    چیز خاصی هم نداره.
    کوتاه شده برنامه‌ای که درست کردم رو هم از لینک پایین می‌تونی بگیری:
    (برنامه اصلی حدود 65 مگابایت بود ولی این کوتاه شده، حدود 13 مگابایت هست. ضمنا تو این فایل، فقط پروژه‌های غیرمسکونی و پروژه 130 واحدی فعال هست)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا همونجور که گفتی، قبلا های پرفورمنس رو هم امتحان کرده بودم.

رامین
    من الان این فایل رو دانلود کردم و تستش کردم. خوب میاد که !!!!! همین واقعا خرابه ؟ البته یه مکثهای تو صفحه اول موقع کلیک کردن یا نگه داشتن موس وجود داره ولی اون جوری نیست که ضایع باشه. تازه جالب اینه که رو حالت سیو باتری هم تست کردم ولی بازم مشکل نداشت !!!!
    نوشته زیاد داره ولی خب رو اون کامپیوتر شرکت که گفتی اون جوریه واقعا عجیبه رو این لپ تاپ خفن کم بیاره.
    این آفیس شما شاید مشکل داره. یه باز مجدد نصبش کن ....
    واوووو
    راستی من آفیسم 2010 بیده نه 2007. 2007 هم نمیتونم نصب کنم چون یه کم قاتی میکنه با 2010. یعنی کند بالا میاد وگرنه نصب میکردم نتیجه رو گزارش میدادم.
    آفیس آشامپو و کرل هم نصبه الان با اونها هم تست میزنم ببینم چه جوریه. ولی مشکل فکر نمیکنم وجود داشته باشه.

یه چیزی این وسط مشکل داره. ممکنه به گرافیک مربوط باشه چون این افکت ها با گرافیک اجرا میشند.

ای بابا. نه با آفیس کورل باز میشه و نه با آشامپو. فقط با OpenOffice باز شد اونهم فنت و صدا و همه چی به هم ریخته بود. من الان در حال نصب ویندوز XP مجازی هستم که توی اون یه 2007 بریزم خبرش رو بهت بدم. با اینکه مجازی هستش و طبیعتا کندتر از ویندوز معمولی باید باشه ولی باز هم فکر میکنم این فایل رو راحت باز کنه.
    Last edited by alireza1411; 02-01-2011 at 18:16.

2. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    دوستان تاحالا با دکمه ی بالا سمت راست، دکمه ای که مدهای پاور رو عوض میکنه، لپتاپ رو روشن کردین؟
    من اتفاقی این کارو کردم، جالبه، وارد یه محیط دیگه ای میشه (غیر ویندوز) که توش میشه وبگردی کرد، آهنگ گوش داد و ..
    اگه امتحان نکردین حتما امتحان کنین.

4. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    دوستان تاحالا با دکمه ی بالا سمت راست، دکمه ای که مدهای پاور رو عوض میکنه، لپتاپ رو روشن کردین؟
    من اتفاقی این کارو کردم، جالبه، وارد یه محیط دیگه ای میشه (غیر ویندوز) که توش میشه وبگردی کرد، آهنگ گوش داد و ..
    اگه امتحان نکردین حتما امتحان کنین.
    این همون حالت Express Gate هست که در این حالت می‌تونی خیلی سریع از بعضی از امکانات ویندوز بدون بوت شدن کل ویندوز استفاده کنی.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

من الان این فایل رو دانلود کردم و تستش کردم. خوب میاد که !!!!! همین واقعا خرابه ؟ البته یه مکثهای تو صفحه اول موقع کلیک کردن یا نگه داشتن موس وجود داره ولی اون جوری نیست که ضایع باشه. تازه جالب اینه که رو حالت سیو باتری هم تست کردم ولی بازم مشکل نداشت !!!!
    نوشته زیاد داره ولی خب رو اون کامپیوتر شرکت که گفتی اون جوریه واقعا عجیبه رو این لپ تاپ خفن کم بیاره.
    این آفیس شما شاید مشکل داره. یه باز مجدد نصبش کن ....
    واوووو
    راستی من آفیسم 2010 بیده نه 2007. 2007 هم نمیتونم نصب کنم چون یه کم قاتی میکنه با 2010. یعنی کند بالا میاد وگرنه نصب میکردم نتیجه رو گزارش میدادم.
    آفیس آشامپو و کرل هم نصبه الان با اونها هم تست میزنم ببینم چه جوریه. ولی مشکل فکر نمیکنم وجود داشته باشه.
    یه چیزی این وسط مشکل داره. ممکنه به گرافیک مربوط باشه چون این افکت ها با گرافیک اجرا میشند.
    ای بابا. نه با آفیس کورل باز میشه و نه با آشامپو. فقط با OpenOffice باز شد اونهم فنت و صدا و همه چی به هم ریخته بود. من الان در حال نصب ویندوز XP مجازی هستم که توی اون یه 2007 بریزم خبرش رو بهت بدم. با اینکه مجازی هستش و طبیعتا کندتر از ویندوز معمولی باید باشه ولی باز هم فکر میکنم این فایل رو راحت باز کنه.
    همین الان با یک لپ تاپ دیگه (Acer 5741G - Core i5) هم تست کردم ولی باز هم تو اجرا مشکل داشت!!!

6. 2 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این همون حالت Express Gate هست که در این حالت می‌تونی خیلی سریع از بعضی از امکانات ویندوز بدون بوت شدن کل ویندوز استفاده کنی.
    من وقتی میخوام با اکسپرس گیت روشن کنم روشن میشه ولی بعد از ارم ایسوس میگه اکسپرس گیت نصب نیست برای نصب دکمه ای را فشار دهید
    اما وقتی یه دکمه ای رو میزنم میره تو ویندوز و هیچ اتفاقی هم نمیفته

8. این کاربر از keihanmirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من وقتی میخوام با اکسپرس گیت روشن کنم روشن میشه ولی بعد از ارم ایسوس میگه اکسپرس گیت نصب نیست برای نصب دکمه ای را فشار دهید
    اما وقتی یه دکمه ای رو میزنم میره تو ویندوز و هیچ اتفاقی هم نمیفته
    اکسپرس گیت رو از ویندوز نصب میکنی و اونجا فعال میشه. درست مثل Fancy Start که از ویندوز نصب میشه و اونجا عکس و آهنگ روشن شدن لپ تاپ عوض میشه. اکسپرس گیت رو دی وی دی هستش. حجمش 340 مگ این طورا میشه.

10. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

اکسپرس گیت رو از ویندوز نصب میکنی و اونجا فعال میشه. درست مثل Fancy Start که از ویندوز نصب میشه و اونجا عکس و آهنگ روشن شدن لپ تاپ عوض میشه. اکسپرس گیت رو دی وی دی هستش. حجمش 340 مگ این طورا میشه.
    برا من که اتوماتیک نصب بود

12. 2 کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

رامین جان این آفیس 2007 رو تو مجازیه که نصبیدم داغون بود ....

تو ویندوز اصلیم نصب کردم چون اکسل بخش اتوفیتش گیر داره (تو 2010 نمیدونم چه سوتی داده مایکروسافت که خرابه) مجبور شدم نصب کنم. این فایله شما رو هم باهاش باز کردم ...

حق با شماست واقعا افتضاح میاد بالا. یارو ممکنه فکر کنه فایل خرابه تند تند کلیک کنه اصلا هیچی به هیچی میشه.

چون به نظرم ایراد از پردازش گرافیکی بودش من گفتم یه بررسی کنم ببینم بار GPU موقع پخش شدن صفحه اول چه طوره. خلاصه با کمی مشکل سر این موضوع که پاور پوینته فول اسکرین باز میشه و نمیشه درصد استفاده از گرافیک رو راحت نگاه کرد یه طوری نگاه کردم ...

با 2007 وقتی فایل صفحه اولش باز میشه بار کارت گرافیک نهایت تا 2.5 درصد رفت و بین 0.5 تا 1 درصد میانگینش میشد

با 2010 تا 15 !!!!! درصد هم رفت و میانگین فکر کنم بین 1.5 تا 3 درصد بود.

این نشون میده که پاورپوینت 2010 یا این رافیک جدید بهتر سازگاری داشته. اما میگم این کارت ... اونی که تو شرکت بوده احتمالا جی فورس قدیمی بوده که خوب با 2007 سازگار بوده. من چند روز پیش یه پاور پویینت خفن برای دوستم درست کردم و توش افکت های سه بعدی همه جوره استفاده کردیم. رو کامپیوتر قدیمی پنتیوم 4 یا گرافیک 4350 هم راحت جواب داده بود. البته با آفیس 2010. شما یه زحمت بکش آفیست رو هم عوض کن .... فکر کنم گرافیک جدید این لپ تاپ یا 2007 میانه ی چندان جالبی نداره.

آقا راستی اون تیکه سبزه رو که واگذار کردن دانشگاه ما دست نزنی ها !!! دانشجو ها واسش برنامه دارند. گناه دارند به خدا .... نری یه 1000 واحدی توش علم کنی ... البته از ما گذشته دیگه ....

برا من که اتوماتیک نصب بود
    منظورم این بود شاید بعضی ها مثل من ویندوزشون رو عوض کرده باشند و این برنامه ها رو نریخته باشند.
    راستی من یه بار همون اول که ویندوز اورجینال داشت کنجکاوی کردم و دیدم تو دفترچه نوشته فلان جور میرن تو این اکسپرس گیت و فلان امکانات داره ... رفتم تست کنم بعد برگشتم تو ویندوزم. نمیدونم چرا هر چی تو لایبرری موزیک بود از مدیا پلیر ویندوزم حذف شده بود !!! دوباره آدرس دادم دیدم تمام ریتینگ هایی که با آهنگ ها دادم قروقاتی شده و اصلا انگار ریتینگ نداره !! بعد از اون دیگه تو اکسپرس گیت نرفتم. شما از این اتفاقات براتون پیش نیومده ؟؟ البته ازش استفاده نمیکنم ولی میگم اگه یه موقع خواستم استفاده کنم ببینم شما همچین مسائلی داشتین یا نه؟؟
    Last edited by alireza1411; 03-01-2011 at 11:43.

14. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقا راستی اون تیکه سبزه رو که واگذار کردن دانشگاه ما دست نزنی ها !!! دانشجو ها واسش برنامه دارند. گناه دارند به خدا .... نری یه 1000 واحدی توش علم کنی ... البته از ما گذشته دیگه ....
    دستت درد نکنه،‌ زحمت افتادی. پس من 2010 نصب کنم ببینم چی میشه، فقط با 2010 هنوز کار نکردم، خیلی که با 2007 فرق نمی‌کنه؟ (این مایکروسافت هم ما رو از کار و زندگی انداخته، تا میاییم با یکی از نسخه‌هاش اُخت بشیم، یکی جدیدتر می‌فرسته تو بازار. ماها هم که همه پایبند کپی رایت!!!!!!!!!! تا نسخه جدید آمد، ‌بلافاصله دانلودها شروع میشه...!)

در مورد اون تکه زمین هم خیالت راحت، این زمین چندین ساله که از طرف پتروشیمی به دانشگاه امیرکبیر تقدیم شده و قرار بود که ساخته بشه ولی همچنان به علت کمبود نقدینگی باقی مونده و کسی هم بهش دست نمیزنه (یعنی نمیتونه که بزنه، البته تا الان!!!!!!!!!!!!!!!!!)

رامین

16. 2 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دستت درد نکنه،‌ زحمت افتادی. پس من 2010 نصب کنم ببینم چی میشه، فقط با 2010 هنوز کار نکردم، خیلی که با 2007 فرق نمی‌کنه؟ (این مایکروسافت هم ما رو از کار و زندگی انداخته، تا میاییم با یکی از نسخه‌هاش اُخت بشیم، یکی جدیدتر می‌فرسته تو بازار. ماها هم که همه پایبند کپی رایت!!!!!!!!!! تا نسخه جدید آمد، ‌بلافاصله دانلودها شروع میشه...!)

در مورد اون تکه زمین هم خیالت راحت، این زمین چندین ساله که از طرف پتروشیمی به دانشگاه امیرکبیر تقدیم شده و قرار بود که ساخته بشه ولی همچنان به علت کمبود نقدینگی باقی مونده و کسی هم بهش دست نمیزنه (یعنی نمیتونه که بزنه، البته تا الان!!!!!!!!!!!!!!!!!)

رامین
    خب تصقیر من چیه ؟؟؟؟ من تصقیر ندارم که ...
    اونا خودشون تحریم میکنن در نتیجه من هم تا نسخه ی بتای 2010 اومد رفتم دانلودش کردم. ویندوز 8 هم بیاد میرم دانلود میکنم . اگه مثل بچه آدم تحریم رو وردارن خب ما هم تابع کپی رایت هستیم تا حدودی. این تا حدودی رو واسه این گفتم یه ترک عادت سخته دیگه

فرق خاصی با هم ندارند. خیلی شبیه هستن و شاید کپی هم هستند. منوها سرجاشون هستن ولی یه سری تنظیمات رو جابه جا کردن که خیلی دم دست تر باشه. کلا راحت تر شده.

سرعت 2010 در کل یه کم بیشتره. حتی تو ورد اگه نگاه کنی تو آپشن یه گزینه ی Hardware Accelertaion هم داره که در واقع از کارت گرافیک واسه شتاب دادن استفاده میکنه. چیز خوبیه

تو پاور پوینت این گزینه رو نداشت وگرنه تست میکردم که ببینم مال همون هستش یا نه.

18. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان مشکل من که یادتونه فقط گوگل رو میوورد تو Express Gate امتحان کردم سالم بود همه سایت هارو هم اورد . پس به این نتیجه رسیدم که اشکال از لپ تاپ نیست و احتمالا از ویندوز سونه .

خواستم xp بریزم ابتدای نصب ارور میده . حالا می خواستم بپرسم کسی تا حالا از دوستان ویندوز اکس پی روی لپ تاپ n61 نصب کرده مثل اینکه در صفحه setup باید یک سری تغییرات داده بشه تا بشه ویندوز اکس پی نصب کرد . اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه .

20. این کاربر از five star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •