سلام
هنوز برنامه ای برای پیدا کردن شماره فیس و موهای بازیکنان نیومده
سلام
هنوز برنامه ای برای پیدا کردن شماره فیس و موهای بازیکنان نیومده
با سلام .
اقایون من این پچ PESEdit ورژن 2 رو نصبیدم.
رفتم تو کیت سرور و اون رو Attach کردم و با موفقیت انجام شد اما در پایان پیغام موفقیت , این رو نشون داد :
این یعنی چیکار باید بکنم ؟
نگرفتم چی شد؟
من با کیبورد بازی میکنم با فیفا هم بازی نکردم !
برادر با کیبورد چه مدلی بازی می کنی نمیشه که... باید با دسته بازی کنی اگه می خوای تکنیک خرج کنی
عجب !
با PES 2010 میتونستم اما گویا با 2011 نمیشه !
به هر حال ممنون
یعنی کیت سرور فعلا کاری با فایل ستینگ نداره. ایشالله نسخه های بعدی.
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
شتاب اولیه بازیکنا به نظرم خیلی کمه. تا بازیکنی که پاسو گرفته بیاد راه بیافته، دفاع از فاصله زیادی اومده و بهش رسیده. گاهی رو اعصاب میره دیگه!
یه نکته جالب این بود که تو مود تمرین، یه سری بازیکن کنار زمین خودشون رو گرم می کنن!
در کلی بازی خیلی سخت شده...
سلام...
چطوری دکمه های آفساید گیری-پرس-change side- و بقیه دکمه هایی که قبلا با L2 و ضربدر-مربع-دایره یا مثلث فعال میشدن رو در سوکر 2011 فعال کنم؟این دکمه ها رو در قسمت Strategy فعال میکنم.ولی در بازی فعال نمیشن ؟
باید دکمه بغل استارت رو نگه داری و یکی از اون چهار گزینه رو بزنی...
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
تو دسته بازی دوتا دکمه تو وسط دسته هستن،یکی استارته و اون یکی همونی که باید نگهش داری و یکی از چهار گزینه رو بزنی....متوجه شدی؟؟؟؟
یعنی اینکه کیت سرور کاری با این فایل نداره و فانکشنی نداره که نیاز به این برنامه داشته باشه
پس میتونی راحت بازی بکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)