ماله من 2 دي وي دي بود و كامل ....
نميدونم ولل چي بگم ...
ماله من 2 دي وي دي بود و كامل ....
نميدونم ولل چي بگم ...
احتمالا این هم یک کلک دیگه از شرکت های فروش بازی است !!!
والا ما که هرجا دیدیم ، این بازی 2 dvd بود و کامل !
در ضمن این بازی دموهای اون جوری پرحجم نداره و دموها همون با گرافیک بازی رندر می شوند !
بعضی فروشنده ها شیطونی میکنن
من همین بازی رو یه جا دیدم 4 دی وی دی 6000 تومن یه جا 2 دیوی دی 2000 تومن
با پست بالا موافقم![]()
خب دوستان. برین ببینین بازی که نصب کردین چند گیگه؟ یه properties از کل پوشه بگیرین ببینین چقدره. مال من که 3dvd بود حجمش 12 گیگ بود، ولی وقتی نسخه 2dvd رو نصب می کنم کمتر بود (یادم نیست چقدر دقیقا)
اگه توی رپیدشیر هم بگردید می توینین حجم های مختلف از بازی رو پیدا کنید. مطمئن باشید واقعیت داره
سلام به همگي من يه سوال داشتم در مورد ASSASSINS CREED 2 من بازي رو نصب ميكنم و وقتي ميخوام اجراش كنم ارور ميده مه يكي از فايل ها وجود نداره ولي من چند بار ديگه نصبش هم كردم ولي باز هم همينو ميگه!!!! ديگه نميدونم بايد چي كار كنم آخه من خيلي دووست دارم اينو بازي كنم. لطفا كمكم كنيد اگه ميشه
بله ماله من هم 2DVD بود ولي ننوشتم شرمنده ولي نميدونمچرا اين مشكلو داره؟؟؟؟![]()
شما ارور رو کامل بنویس تا بچه ها برات فایل رو اپلود کنن
ممکنه اصلا مربوط به directx باشه که با نصبش حل بشه
نه عزيز من directx رو هم نصب ميكنم ولي باز همين داستانه .الان هم پاكش كردم نميتونم واستون متن ارور رو بنويسم..![]()
سلام .. شما بازیها رو از کجا میگیری ما که هر جا میریم چه پشت نقره ای چه رایتی حلقه ای 1500 تومان میوفته؟!
محتوا نسخه PC 2 DVD با نسخه 360 کاملا یکسان هست
اون نسخه هایی که شما میفرمایید UNpack شده هست به خاطر اینکه فایل های کرک رو بتونن به صورت خودکار رو setup قرار بدن ولی نمیتونن مثل اول Pack کنن حجم زیاد میشه
من یکی از نسخه ها رو دارم 360 رو هم دارم کاملا یکسانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)