برای 64 اصلا طرف بی سیم نیا. نمی ارزد .
![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
برای 64 اصلا طرف بی سیم نیا. نمی ارزد .
![]()
آقا دیشب شبکه خبر یه تبلیغ داد شرکت فن آور بود فکر کنم کسی چیزی میدونه در موردش؟
شبکه فن آوا در بیشتر جاهای کشور سرویس میده و قیمت هم در تمام کشور یکی.
چند نوع فروش داه حجمی اختصاصی و ماهیانه
ولی از نظر سرعت انگار جالب نیست والا نمایندگیش رو گرفتم ولی اصلا روش کار نکردم که بفروشم یکی از بچه ها نمایندگی دشات پس داد. پورسانت خوب ی هم میدهند
کسی نمیدونه چه شرکتی برای منطقه ما هم adsl میده ؟ 5505 ؟؟؟؟؟
شرکتهای داتک و سپنتا و پارس آنلاین و شهراد و آسیا تک و ندا و شاتل و صبا نت رو چک کردم.
شرکت صبا نت در منطقه شما سرویس میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز سلام
یک شرکت هست که جدیدا سرویس ADSL اش رو را اندازی کرده اسم شرکت بینا هست و سایتش هم binanet.ir
البته هنوز سایتش رو آپدیت نکرده و قسمت ADSL رو اضافه نکرده ولی من اینجا قیمت ها و مناطق مخابراتی رو
قرار میدم اگر کسی خواست بره بگیره
مناطق تحت پوشش : (البته مناطق سلمان فارسی و دیالمه هنوز کاملا راه نیفتاده ولی بزودی ...)
لیست قیمت ها : (البته دو سرویس دیگه هم قراره اضافه بشه 256 - 2 و 4 گیگ)
تلفن شرکت هم اینه 66919450 (بینا)
فقط این نکته رو بگم من خودم از این سرویس استفاده نمی کنم (مرکز ما رو ساپورت نمی کنه) و نمی دونم
سرعتش چطوره در ضمن IP هاش هم دینامیکه و همچنین این قیمت ها قیمت کامل سرویس هست
یعنی دیگه هزینه آبونمان مالیات و ... گرفته نخواهد شد . اگه سوال دیگه ای هم بود بفرمایید
Last edited by toadstool; 06-01-2008 at 02:08.
قيمت هاش خيلي بالاست من 256 نامحدود دارم ماهي 28600 مي دم با آبون مانو اينا بعد 256 نامحدود اين 49 تومنه سر گردنه كه مي گن همين جاهاست فكر كنم !!!!
دوست عزیز درسته قیمتش نسبت به بعضی شرکت ها بالاتره ولی برای خیلی جاها ممکنه مناسب باشه
سر گردنه () اونجاست که 64 نامحدود رو 35 تومن میدن اونوقت فکر کنم 19,500 معقولانه تر باشه
دوستان 256 فن آوا نامحدود ميده 40 تومان .نظرتون چيه خوبه؟ چون توي شهر ما فن آوا سرويس adsl ميده و پارس انلاين
بهترین سرعت ای دی اس ال را با شرکت لایزر تجربه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)