بهترین محل برای تست و خرید سینما (پایین ترین قیمت را بده) در تهران کجاست ؟
اگر ادرس دقیق برای برند های مختلف بفرمایید ممنون میشم
بهترین محل برای تست و خرید سینما (پایین ترین قیمت را بده) در تهران کجاست ؟
اگر ادرس دقیق برای برند های مختلف بفرمایید ممنون میشم
میان خروجی آمپلی فایر و خرجی بلندگو رابطه است
به طور مثال برای اینکه یه بلندگو به تونه
Max. Recommended Amplifier Power 200W
خروجی داشته باشه باید خروجی آمپلی فایر هم 200W باشد
من پلیر BD-C6900 دارم می خوام سینما
LH-T1090 HTS بگیرم که ورودی hdmi داره. بعد باید از blue ray با کابل hdmi وصل کنم به سینما بعد از سینما با کابل hdmi وصل کنم به تلویزیون ؟؟؟ ایا این کار دسته ؟ tv هم سامسونگ 40c7000 هستش .. ایا راهی وجود داره که بتونم صدای hd بگیرم ؟؟؟؟ ایا سینمای بهتری برای این کار سراغ دارید ؟؟؟؟ پیشاپیش از کلیه کسانی که راهنمایی میکنند تشکر میکنم!
ممنون بابت راهنماییتون.
قیمت مدل 3300 onkyo حدودا چقدره؟تو ایران پیدا میشه؟(چون تو هیچ سایت فارسی پیدا نکردم.)
برای تلویزیون ex700 سونی چی پیشنهاد میکنید
دقیق نمی دونم.حدود همون 500 تومن.شاید 50 تومن بیشتر.
توی تهران یکی دو جا داره.هر وقت تصمیمت قطعی شد بگو تا یکی دوجا آدرس بدم بری ببینی هنوز داره یا نه.
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
بهترین محل خ جمهوری هستش.باید تو نمایندگی های مختلف بگردید و ببینید کی بهتون بیشتر تخفیف میده.
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
لازم به ذکره دوستانی که در مورد خرید سینما خانگی سوال می پرسند سوال خود را به گونه ای مطرح کنند که امکان پاسخگویی باشه مثلا در مورد اینکه برای فلان تلویزیون چه سینمایی بگیرم نمیشه جوابی داد چون برند مهم نیست مهم سقف بودجه دوستان و علایق و نیازهاشون هست.
ممنون ولی این مدلی که لینکش رو گذاشتید C5550W نیست یعنی وایرلس نیست. آیا این مدل در ایران موجود است ؟ ولی در این سایت نوشته باندهای عقب بیسیم و با همون قیمت ولی عکسش که بیسیم نیست
من گیج شدم که آیا این مدل با باند بیسیم موجود هست یا نه با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا همینو بگیرم.
بی زحمت آدرس رو پ.خ کن.
اسم این مدل تو خاورمیانه هم همینه یا فرق فوکوله؟
مطمئنی قیمتش همینه؟چون تو newegg زده 279.99 دلار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا 200 تومان بیشتر نمیتونم هزینه کنم . اگه کمتر شد که بهتر![]()
اینجا هم مدلش فکر کنم همینه.به همون آدرسی که پیام خصوصی دادم برید بهشون بگید کمکتون می کنه.
در مورد قیمت هم اینجا با جاهای دیگه فرق می کنه.
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
با این مقدار هزینه فقط می تونی HD player تهیه کنی.
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
نمی دونم.بهترین کار تماس با نمایندگیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)