متأسفانه شما حرف من رو کامل نمیخونی .. یه بار دیگه بخون :
کلا چند تا انجین اوپن سورس داریم ؟!اگه باز مشکل قیمت هست ، راه حلش اینه که از این حالت تیم های سه ، چهار نفری در بیایم . شرکت هایی رو میشناسم که کم کم دارن به سمت بازیسازی میان تا روی بازیسازی سرمایه گذاری کنن و رابطشون با بازیساز ها مثل رابطه ی ناشر و سازنده توی خارج کشور میشه . اونها دیگه از نظر خرید انجین یا ساختش مشکل ندارن چون بهترین هارو جذب میکنن و سرمایه ی زیادی دارن ولی به دلیل تک قطبی شدن بازار به سمت چنین شرکت هایی بازیسازی به دلیل عدم وجود رقابت بازم افت میکنه
1) صد بار گفتم بازم میگم : من یه راه اشتباهی رفتم ( همین که توی بالا گفته شده ) بعد از این همه سال فهمیدم کار اشتباهی کردم و به خاطر نداشتن سورس همه جا دست و بالم بسته بوده .
2) Quest یه انجین بازیسازی نیست ، ولی خیلی آزادی عملش از انجین بازیسازی بیشتره ، تقریبا یه چیزی میمونه مثل XNA ( البته نه در اون حد ! )
3) انجین نویسی هم یک ساله دارم کار میکنم و خدارو شکر میکنم که یه خورده به برنامه نویسیم ( که علاقم بود ) رسیدم ...
شما میتونی این مشکلاتی که گفتم باهاش روبرو شدم رو ناشی از ضعف بنده توی آنریل اسکریپت یا هر چیزی بدونی ولی وقتی خودتون به این مشکلات خوردید تازه میفهمید من چی میگفتم . هیچ کدومتون یک پروژه ی جدی با UDK انجام ندادید وگرنه اینقدر ازش دفاع نمیکردید !

جواب بصورت نقل قول

)میدن، خوب چرا باید بره سراغ کار شرکتی و برای این و اون کار کردن؟