قلق که نه فقط همونی که گفتم
موقع درجا کار کردن که نه فقط زمانی که دنده 1/2 دوره موتور به 3 میرسه بعد گازو ول میکنی یه صدای مثله کشیده شدن یه جسم پلاستیکی به زمیین رو میره {خش خش} خفیف
قلق که نه فقط همونی که گفتم
موقع درجا کار کردن که نه فقط زمانی که دنده 1/2 دوره موتور به 3 میرسه بعد گازو ول میکنی یه صدای مثله کشیده شدن یه جسم پلاستیکی به زمیین رو میره {خش خش} خفیف
فکر میکنم ماشین من هم این صدایی که میگی رو داره. شما از گار بیشتر استفاده میکنید یا بنزین؟
سلام به دوستان
یه چیز ماشینم جلب توجه میکنه اینه که نور آمپر ضعیفه و با چرخاندن اون قرقره هم تغییر بسیار ناچیزی میکنه. کسی داستانشو میدونه؟ سمند ef7 گاز بدون مالتی
بیشتر گاز استفاده میکنم ولی با هر کپسول گاز 180 میره 30 کیلومتر هم با بنزین میرم مهزه اتمینان
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال:
آیا پایه گاز سوز با سیستم برقی مالتی پلکس بهتره یا معمولی؟
چون مهرماه پایه گاز سوز مالتی پلکس (کد:29110) ثبت نام کردیم و قراره که دی تحویل بدن اما ظاهرا قراره پایه گاز سوز معمولی تحویل بدن نه مالتی پلکس(کد:29111)
خیلی ممنون
بستگی به شرکت سازندش داره
کیلومترهای ساخت کروز نورشون خیلی خوب کم زیاد میشه ولی اسپیکو ها نه
سیستم معمولی ه مشکلشون کمتره .
اونا به خاطر کوچیکترین مشکل چکشون روشن میشه
بله با دور موتور 3 ...
مرسی...
بله..تقریبا....بعضی مواقع راحت باز میشه بعضی مواقه نه!!
......................................
چند تا مورد:
1-موقع حرکت پام رو که از روی گاز بر میدارم موتور صدای عجیبی میده!!با بنزین صداش بیشتره
2-در حالت سلو کار کردن موتور صدای چق چق میده!!طبیعی هست!!؟
3-روزهای اول یه کم گیرباکس خشک بود الان خیلی بهتر شده!!
دوستان گاهی که سرعت کمه و میخوام گاز بدم یه صدای پت پتی میاد بعد قطع میشه..مشکلی هست؟ماشین بنزینیه
سلام
من دیروز با ماشینم تصادف کردم. جلوی ماشین داغون شده. کاپوت حسابی کج شده. چراغ ها و مه شکن ها و سپر و جلو پنجره شکستن. ولی خب چیزی ک داره اینه ک به موتور صدمه ای نرسیده. حتی فن رادیاتورها هیچ فشاری بهشون نیومده که در نوع خودش جالبه. (توی همت سرم توی گوشیم بود که دیدم یه احمقی جلوم زده رو ترمز. ماشین نایستاد. ) و جالب تر اینکه جلوی ماشین انقدر داغون شد ولی ایربگ ها باز نشدن.
من کروکی از تصادفم دارم. میخوام ببینم برای استفاده از خدمات کارت طلایی چیکار باید بکنم.. دیشب زنگ زدم به 096440 گفتن ک باید بیای نمایندگی مرکزی شرق تهران و..آددسش رو هم نداشت.
اولا آدرس این رو لطفا به من بدین..
دوما بفرمایید ماشین چقدر به نظرتون می خوابه؟ چون همش باید تعویض بشه دیگه..
سوما اینکه چند درصد از کل هزینه رو من باید بدم؟ برآورد من اینه ک ماشین حدودا دو میلیون صدمه دیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)