سلام دوستان من فقط دو تا درس مونده بود ترم اخرمه یکیش درس عمومی یکیش هم تخصصی ولی بی پدرا معرفی به استاد ندادن برام کلاس گذاشتن حالا میخوام حذف اضطراری کنم امکان دارد؟
سلام دوستان من فقط دو تا درس مونده بود ترم اخرمه یکیش درس عمومی یکیش هم تخصصی ولی بی پدرا معرفی به استاد ندادن برام کلاس گذاشتن حالا میخوام حذف اضطراری کنم امکان دارد؟
سلام دوستان ببخشید من دیپلم دارم بعد از 3 سال میخوام ادامه بدم :
پیش دانشگاهی رو نخوندم الان بدون پیش دانشگاه کجا میتونم ادامه تحصیل بدم...فقط علمی کاربردی؟یا دانشگاه ازاد هم بدون پیش دانشگاهی میشه رفت؟رشتمم انسانیه میخوام برم رایانه..
دانشگاه آزاد با مدرک دیپلمی که دارید میتونید همون رشته برید، مثلا اگه دیپلمتون حسابداری هست فقط میتونید حسابداری برید، اگه ساختمان هست فقط ساختمان میتونید برید.
اما علمی کاربردی اینطور نیست ، با هر دیپلمی هر رشته ای دوست داشتید میتونید برید.
مدرک دانشگاه علمی کاربردی معتبره؟ثبت نامش حدودا کی هستش؟
بله معتبره
ثبت نام توی تیر ماه انجام میشه.
دوستان طبق تقویم آموزشی دفترچه کارشناسی 4/29 روی سایت سنجش میاد.
دفترچه کاردانی هم فکر کنم یه هفته زودتر از کارشناسی میاد.
زمان ثبت نام ارشد کی هست و همچنین ازمونش دقیقا چه وقته ؟
حدود یک ماه پیش امتحانش بود،3سال باید سابقه کار مرتبط داشته باشید
سلام
دوستان لطفا فوری راهنمائی کنید
در مورد درس کاربینی رشته مکانیک خودرو است و گفته باید 15 صفحه بنویسید و بیاورید خوب اصلا نمیدونمیم چی بنویسیم اون هم 15 صفحه چکار کنیم در مورد چی باید بنویسیم کسی آماده شده دارد و اگر اماده و جدید دارید لطفا بگه و چون دیروز تازه بهمون گفتند
ممنون
خداحافظ
سلام
دوستان لطفا فوری راهنمائی کنید
در مورد درس کاربینی رشته کاردانی مکانیک خودرو است و گفته باید 15 صفحه بنویسید و بیاورید خوب اصلا نمیدونمیم چی بنویسیم اون هم 15 صفحه چکار کنیم در مورد چی باید بنویسیم کسی آماده شده دارد و اگر اماده و جدید دارید لطفا بگه و چون دیروز تازه بهمون گفتند
ممنون
خداحافظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)