تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 340 از 469 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sourena_8888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تلفن بود...
    ولتاژش که قوی نیست!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز نشسته بودیم با مامانم صحبت میکردیم که برای چندمین بار در هفته برق خونه قطع شد و من که دیگه خیلی عصبانی شده بودم (چون هر بار 2-3 ساعت برق میره بعد پشت بندش 4-5 ساعت اینترنت مختل میشه و ...) شروع کردم ناسزا گویی به مسئولین و غیره و ذلک آخرشم زیرلبی غرغر کنان گفتم "اه! پس کی این آمریکا میاد؟!"
    مامان هم گفت تا 12 اینا دیگه میاد!!!
    منم اینطوری چند ثانیه خیره شدم! گفتم آمریکا رو میگم ها!!!!! بعد اون بنده خدا گفت آهان فکر کردم داری برق رو میگی!

توضیح 1- اون موقع حدود 10 صبح بود.
    توضیح 2- هرگونه بهره برداری سیاسی از پست اینجانب ممنوع و دارای پیگرد قانونی میباشد!!

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تلفن بود...
    ولتاژش که قوی نیست!!
    میخواستم یه سوتی خود به خودی داده باشم اما خوش بختانه کسی غیر از خودت نفهمید

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دیشب ساعت فکر کنم 3:30 بود منم خواب بودم. احساس تشنگی کردم پا شدم رفتم سر یخچال... خیلی خواب آلود بودم چشمام نیمه باز بود. یکی از بطرها رو گرفتم درشو باز کردم کشیدم سرم ... و برای دومین بار در طی دیروز و امروز اینجوری شدم. توضیح اینکه بطری آب قوره بود.
    منم یه بار مانند همین سوتی اما با نفت دادم!!! آخرشم نفهمیدم چرا نفت توی یخچال بود!!!

این که چیزی نیست
    حالا چرا دهن فکر کنم 12 ولت باشه
    کسایی هم که نگرانن نگران نباشن
    من خیلی از این خاطره ها دارم
    تایید میشه.

امروز نشسته بودیم با مامانم صحبت میکردیم که برای چندمین بار در هفته برق خونه قطع شد و من که دیگه خیلی عصبانی شده بودم (چون هر بار 2-3 ساعت برق میره بعد پشت بندش 4-5 ساعت اینترنت مختل میشه و ...) شروع کردم ناسزا گویی به مسئولین و غیره و ذلک آخرشم زیرلبی غرغر کنان گفتم "اه! پس کی این آمریکا میاد؟!"
    مامان هم گفت تا 12 اینا دیگه میاد!!!
    منم اینطوری چند ثانیه خیره شدم! گفتم آمریکا رو میگم ها!!!!! بعد اون بنده خدا گفت آهان فکر کردم داری برق رو میگی!

توضیح 1- اون موقع حدود 10 صبح بود.
    توضیح 2- هرگونه بهره برداری سیاسی از پست اینجانب ممنوع و دارای پیگرد قانونی میباشد!!
    سوتی مدل دیگری!!!
    ج توضیح 1- چرا؟ چه فرقی میکنه؟
    ج توضیح 2- من یکی که همه چی برداشت کردم به جز بهره داری سیاسی!!!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منم یه بار مانند همین سوتی اما با نفت دادم!!! آخرشم نفهمیدم چرا نفت توی یخچال بود!!!
    پس سوتی اول رو اونی داد که نفت تو یخچال گذاشته بود. راستی زنده ای الان ؟ چی شد ؟ بالا آوردی ؟ بستری شدی ؟ نفت گرفت تورو ؟ چی شد آخرش ؟ فکر کنم از همون موقع بود که تو شروع کردی به آتیش سوزوندن

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بحث علمی - کارشناسی در سوتی بازار

تلفن بود...
    ولتاژش که قوی نیست!!

ولتاژ خط تلفن در حالت استند بای چیزی حدود 60 ولت هست و در حالت زنگ خودن بالای 100 ولت میشه ولی چون آمپراژش پایینه زیاد برق گرفتگی احساس نمیشه
    Last edited by MaSoOd; 22-07-2008 at 23:26.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

صحبت نفت شد یه سوتی یادم اومد. پارسال زمستون که اینجا گاز قطع شده بود و ما کرسی و بخاری نفتی راه انداخته بودیم و روزها با یک عدد پیت نفت آواره بودیم اینور اونور هر جا نفت پخش میکردن میپردیم تو صف... چون نفت کم بود فقط تو یکی از اتاقها بخاری گذاشته بودیم و همه اونجا میخوابیدیم ( کلا زندگی خیلی سخت شده بود ) یه شب خوابیده بودم نصفه شب دیدم عملا دارم یخ میزنم پا شدم به بخاری یه نگاهی انداختم دیدم خاموش شده . در همین حین صدای ناله پدرم از زیرپتو شنیدم که میگفت الاغ چیو نگاه میکنی نفتش تموم شده برو نفت بیار بریز تو باک ... منم خواب آلود رفتم پیت نفت رو آوردم ( توضیح اینکه پدرم چسبیده به بخاری خوابیده بود. پیت رو بلند کردم قیف گذاشتم داشتم نفت میریختم تو باک ( من به شدت خواب آلودم ) یهو همونطوری ایستاده چشمام بسته شد البته نخوابیده بودم اما چشمام بسته شده بود... تو عالم نیمه خواب نیمه بیدار بودم که یه دفعه یکی پیت رو از دستم گرفت یه دونه زد زیر گوشم... پدرم بود.گفت بیشعور داری چی غلطی میکنی. خونه رو به گند کشیدی. لوله پیت یه کم کج شده بود میریخت رو لبه بخاری و از اونجا هم ریخت رو پدرم.. البته شانس آورد زیر پتو بود بیشتر پتو کثیف شد. هیچی دیگه پدرم مجبور کرد نصف شب تو اون سرما زیر برف پتو رو ببرم تو حیاط بشورم ( آخه مادرم مسافرت بود اگه میومد و میفهمید هر دومون اعدام میکرد ) فقط خدا رو شکر پدرم زیاد نفتی نشد وگرنه چیزی به اسم حمام یا آبگرمکن نداشتیم اون موقع و باید همونطوری میموند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

سوتیا داره کم کم خنک میشه ها!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شما یه زحمتی بکش دو تیکه هیزم زیرش روشن کن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

8

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •