لطفا حذف شود...
لطفا حذف شود...
Last edited by die my darling; 06-02-2011 at 10:51.
سلام به دوستان و اساتید
با قیمت حول و حوش 800 تومن دوستان چی پیشنهاد میکنن؟؟؟
ممنون
-برند مورد نظرتون؟
-چه اندازه اي ؟
-امكانات ؟
به نظر من پولتو برای led و lcd حروم نکن با این پول میتونی یه نئو پلاسما بخری که کیفیتش عالیه الان بهترین تی وی جهان شناخته شده.
منظورم نئو پلاسمای 50 اینچی v20 هست که مصرف برقشم در حد ال سی دی پائینه قیمتشم 2350 هست با پول اضافش میتونی بری یه hd مدیا پلیر بخری و لذت ببری.
روی برند خاصی نظر ندارم . نمیدونم با این مبلغ تا چه اینچی میشه خرید ولی هر چی بیشتر بهتر.امکانات هم خب در حد معمول و معقول باشه اگه بیشتر هم باشه که بهتر.
ممنون
lg 470
samsung c550
اگه امکانش هست میشه کمی اطلاعات در مورد این دومدل به من بدین ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوست خوبم اقا tanhayam
والا کاملا گیج شدم دیروز 4 ساعت تو جمهوری تاب خوردم تا به نتیجه برسم چی بگیرم .بین سونی 46 ان ایکس710 وسامی 8880 -46 موندم. از نظر کیفیت تصویر سام سونگه رو میپسندم ولی قیافه سونیه عالیه .نمیدونم واقعا کیفیتش پایین تره. بعدشم بهتره اینجا بگیرم یا برم بانه .حدود 4 ت میخوام هزینه کنم.اگه ممکنه یه چند تا راهنمایی توپ کنید تا مطمئن خرید کنم.بازم ممنون
متشکر
ظاهرا مدل سامسونگ باتوجه به امکاناتش به ال جی میچربه ؟؟؟نظر شما چیه ؟؟؟ ایا درست میگم یا خیر؟؟؟
از نظر امکانات جزیی تر اینکه مثلا از چه فرمتایی پشتیبانی میکنه و یا قابلیت ضبط رو هارد اکسترنال داره یا نه اطلاعای دارید ؟؟؟ اطلاعات جزیی تری اگه دارید ممنون میشم بگین. از نظر کیفیت تصویر در مقایسه با هم چطورینن و از نظر مشکلاتی که بین ال سی دی ها معمول هستن کدوم مشکلات کمتری داره ؟؟؟ اگه قیمت دقیقتری هم دارید ممنون میشم بگین
باز هم متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)