تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 1211 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها یه چیزی رو دقت کردین؟
    این که نسخه ی دمو گزارشگر نداره!!!
    دروغ نگیا شیطون تازه متوجه شدی؟؟ البته برو شکر کن که نداره و فقط یه دونه آهنگ داره و دیگه دانلود کننده ها نجبور نشدن مثل دمو فیفا 2 گیگ دانلود کنن کلا فیفا خوب حال گیری می کنه از مردم الهی خبر مرگش بیاد با این کاراش. کارش یا خر کردن هست یا اذیت کردن

داداش من مگه بسكتبال بازي كردي كه اينهمه گل زدي
    اگه روند بازي اينجوري باشه كه خيلي بده ( البته من خوم بازي نكردم كه نظرمو در باره دمو بگم)
    ...........
    در ضمن من اشتباهات داوري رو باگ نميدونم واگرم باگ باشه باگ خوبيه كه به طبيعي تر شدن بازي بيشتر كمك ميكنه
    مگه تو فوتبال واقعي داورا اشتباه نميكنن
    من با فرنسه 38 تا گل به بارسلونا زدم البته 8 تا هم خوردم البته اینم بگم مسی از بدشانسی شون مصدوم شد همون اوایل (1 ساعت و نیم بازی کردم گذاشته بودم روی 90 دقیقه)

در مورد اشکالات داوری هم سعی نکن توجیه کنی لطفا... چون که:

میگی اشتباهات داوری توی دنیای واقعی هست و چون اشکالات داوری آفساید رو هم شامل میشه پس باید آفساید های میلیمتری گه گاه اعلام نشه ولی می بینی که میشه در حالیکه توی فیفا آفساید های میلیمتری اعلام نمیشه عین واقعیت همون مشکل که قبلا هم گفتم ولی متاسفانه اصلاح نشده باز هم می گم کونامی می بایستی خط آفساید رو کمی کلفت تر در نظر بگیره چون وقتی یه میلیمتر جلو هست آفساید گرفته میشه در حالیکه توی دنیای واقعی فوتبال این اختلافات اندک رو صرف نظر می کنن مثل گلی که تورس توی فینال یورو 2008 به آلمان زد و حتی داوران بعدا هم اشکال نگرفتن چون اختلافشون واقعا نا چیز بود و شرایط رو مساوی در نظر می گرفتن. کلا می گم اشتباهات داوری نباید توی بازی کامپیوتری باشه این درست نیست. من که قبولش ندارم. در ضمن توی بازی خطای هند اتفاق نمی افته هیچ تناسبی با دنیای واقعی فوتبال نداره پس اینقدر نگید واقع گرایانه واقع گرایانه

ضمن تشکر از حسین جان!!
    من یکی دوتا سوال دارم!میخواستم جواب بدی حسین جان!
    1_آیا تیم حریف در طول بازی تیم شما را تحت فشار شدید قرار میده یا نه؟چون میدونی در بازیهای گذشته مثلا بازی سخت بود تیم حریف به واقع نمیتوانست به تیم بازیباز حمله کنه به خاطر مهارت بازیباز فقط گه گاه یک طور میشد که فقط گل میزد دیگه حمله های گسترده و سنگین صورت نمیگرفت!
    2_بازیکنها توی زمین مسابقه غرق بازی مشین و اینکه باز هم رفتارهای سرد از خودشون نشان میدن؟
    3_که یکی از مهمترین هاست به نظر من یک جورایی میشه به سوال یک هم ربطش داد!ایا در بازی فرق مهمان و میزبان بودن احساس میشه مثلا وقتی مهمان باشی تیم حریف بهت میتازه یا نه؟
    با تشکر
    سلام مهران جان درسته که این سوال رو از حسین پرسیدی ولی نظر من اینه که نه واقعا اگه حرفه ای باشی واقعا تیم حریف نمی تونه برای دقایقی تورو تحت فشار قرار بده یا مثلا بخواد محاصره کنه خیلی راحت می تونی پوشش بدی و خطر رو دفع کنی یا اینکه دفاع خنگ بازی در میاره و گل می خوره دیگه اینجوری نیست که برای دقایقی حلقه محاصره رو اونقدر تنگ کنن که گل بخوری مثل دنیای واقعی فوتبال اتفاقا وقتی زیاد لفتش میدن دیگه نمی تونن بهت گل بزنن من خودم از بارسا هر 8 گلی که خوردم روی تک غافلگیری ها بود یا اشتباهات مدافعین. اینطور نبود که قبل گل خوردنم احساس کنم که قراره با این حمله گل بخورم

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

اینم برای شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی چه جوری خط کشیده میشه گزاشت؟
    ممنون ولی بازم نتونستم میشه تو zshare.net اپلود کنی؟
    برای خط کشیده باید شیفتو بگیری j رو بزنی

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دروغ نگیا شیطون تازه متوجه شدی؟؟ البته برو شکر کن که نداره و فقط یه دونه آهنگ داره و دیگه دانلود کننده ها نجبور نشدن مثل دمو فیفا 2 گیگ دانلود کنن کلا فیفا خوب حال گیری می کنه از مردم الهی خبر مرگش بیاد با این کاراش. کارش یا خر کردن هست یا اذیت کردن
    آره رفیق تازه همونوقت متوجه شدم.
    دلیلشم این بود که اینقدر جو تماشاگرها و صداشون زیباست که آدم محو بازی میشه ولی در 2009 من اصلا بدون صدای گزارشگر بازی بهم نمیچسبید چون تماشاگرای مزخرفی داشت ولی این تماشاگراش ماشالا...

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اين30 تا گل زدم 40 تا زدم يعني چي ؟
    من هر كاريش مي كنم از 5 دقيقه بازي بيشتر نمي شه
    اصلا وقتش رو نمي شه تعيين كرد
    Last edited by MB3d; 19-09-2009 at 22:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

پچ اضافه شدن تایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــم کسی نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــداره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون ولی بازم نتونستم میشه تو zshare.net اپلود کنی؟
    برای خط کشیده باید شیفتو بگیری j رو بزنی
    کد:

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم برای شما:
    کد:
    راستی چه جوری خط کشیده میشه گزاشت؟
    في لتره....

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پچ اضافه شدن تایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــم کسی نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــداره ؟
    2جا آپلود کردم دانلود کنید و استفاده کنید دیگه:

کد:
    في لتره....
    کد:

9. 3 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره رفیق تازه همونوقت متوجه شدم.
    دلیلشم این بود که اینقدر جو تماشاگرها و صداشون زیباست که آدم محو بازی میشه ولی در 2009 من اصلا بدون صدای گزارشگر بازی بهم نمیچسبید چون تماشاگرای مزخرفی داشت ولی این تماشاگراش ماشالا...
    اره خداییش گزارشگر توی حین بازی 50 درصد لذت رو به آدم القا میکنه تلفظ نام بازی کنان با لحن متناسب خیلی فاز میده

روی 2shared آپ کردم

کد:

11. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــی
    هر چی بیشتر بازی می کنم بیشتر ازش خوشم میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •