سلام نظرتون درباره asus n56 vz چیه؟
نمایشگر full hd بیشتر مزیت حساب میشه یا عیب؟میگن تو بازی فریم میاد پایین و کیفیت فیلم های کمتر از 1080 کاهش پیدا میکنه.
سلام نظرتون درباره asus n56 vz چیه؟
نمایشگر full hd بیشتر مزیت حساب میشه یا عیب؟میگن تو بازی فریم میاد پایین و کیفیت فیلم های کمتر از 1080 کاهش پیدا میکنه.
حدود 1800. قیمت برای دوشنبه تهران پاساژ پارسیان.
سلام
میخوام یه مدل از سری k بگیرم. الان تو این انجمن خوندم انگاری خرابیش بالاست. واقعا اینجوریه؟ مشکل تو ریستارت و شات داون و هنگ بیش از حد و اینا .... ؟
خودم نظرم k55 بود. که cpuش از سری آیوی بریج هست. قیمتش هم حدود 2 تومنه. خواهشا یکی بگه مشکلات سری k جدی هست؟
یه چیزی میخوام برای کارهای برنامه نویسی و طراحی وب. و یک سری کارهای گرافیکی در سطح متوسط رو به بالا. فوتوشاپ، کرل ویدئو، پریمیر، افترافکت و اینجور چیزا برای تولید کلیپ و تدوین فیلم و اینا(البته نه در سطح شاخ). بودجه هم حدود دو تومن. و البته یه سری کارهای معمولی که همه انجام میدن(فیلم و اینترنت و ...) پیشنهادتون چیه؟ راستش نرفتم سراغ سری n چون نمیخوام الکی پول کیفیت صدا و اینجورچیزا بدم.
دوست عزیز به نظر من با توجه به اینکه میخوای 2 تومن هزینه کنی و این خب خیلیه بهتره فعلا دست نگه داری ، البته اگه عجله ای نداری !!!
الان لپ تاپ گرون گرفتن کاره اشتباهیه چون هم قیمت دلار بالاس همم چن ماهه دیگه CPU های نسل جدید میان که به مراتب خیلی بهترن و ارزش این صبر رو دارن !!
موفق باشید !!!
رفیق نسل جدید که اومده...اونی هم که این دوستمون میخواد بگیره ivy bridge هست دیگه...اگه منظورت پردازنده هاسول هست تا سال دیگه منتظرش نباش!تازه دیروز تو سمینار اینتل معرفی شد...تا بخواد تولید و عرضه بشه شده سال دیگه همین موقع!
اگه قرار باشه ادم چند مدت صبر کنه تا نسل بعدی بیاد،نسل بعدی هم که اومد باید صبر کنه تا نسل بعدی بیاد در نتیجه هیچوقت خرید نمیکنه!بیشتریبن درصد خرید لبتاب برای رفع نیاز امروزته نه فردات.پس بدون هیچ استرسی از نسل جدید و قدیمی با توجه به نیازت خرید کن
سلام. خسته نباشین...میخوام یه لپ تاپ سری K احتمالا k43sm یا k55vm بخرم...
سایت لپتاپ آرنا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) واسه خرید مطمئنه؟ آخه قیمتاش نسبت به بقیه خیلی بهتره؟
الان که قیمتا بالا رفته و میگن واردات لپتاپ متوقف شده، امکان بهتر شدن قیمتا هست یا الان بخرم؟
سلام.مزیت k53نسبت بهk43صفحه نمایش بزرگتر هستش!
اینکه شما میخاین نقدا خرید کنید بهتر این کار رفتن به بازار و پیدا کردن قیمت کف هستش نه مستقیم رفتن سراغ یه فروشنده!
تا اونجا که من اطلاع دارم این اشفته بازار و نوسان قیمت دلار تا دوماه دیگه ادامه داره
موفق باشین
سلام
یه چی می گم خواستین گوش بدین خواستین ندین
سراغ K55 نرین، اگه به منه که اصلا سراغ Asus نرین، من یه K55vm خریدم سه روز پیش به قیمت 2 و 50 ...
بازی درایور رو گرفتم نصب کردم که به تناوب هر 20 تا 40 دقیقه خود بخود دستگاه شات دان می شه، مثل اینکه ایراد از کارت گرافیک که داغ می کنه...
حالا شنبه می رم ببینم چه می شه کرد ولی مطمئنم که این دزدای بازار لپ تاب کاری نخواهند کرد گارانتی هم که فک نمی کنم کاری کنن... بهر حال کلی حال گیریه که 2 تومن بدی بعد این گیرت بیاد...
اینم ببینید بد نیست ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عده دیگه هم این مشکل رو دارن با این سیستم...
علاووه بر اون، سی پی یو k53vm، آیوی بریج هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)