تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 370 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام نظرتون درباره asus n56 vz چیه؟
    نمایشگر full hd بیشتر مزیت حساب میشه یا عیب؟میگن تو بازی فریم میاد پایین و کیفیت فیلم های کمتر از 1080 کاهش پیدا میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان قیمت asus n43 corei7 چنده؟
    حدود 1800. قیمت برای دوشنبه تهران پاساژ پارسیان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    میخوام یه مدل از سری k بگیرم. الان تو این انجمن خوندم انگاری خرابیش بالاست. واقعا اینجوریه؟ مشکل تو ریستارت و شات داون و هنگ بیش از حد و اینا .... ؟
    خودم نظرم k55 بود. که cpuش از سری آیوی بریج هست. قیمتش هم حدود 2 تومنه. خواهشا یکی بگه مشکلات سری k جدی هست؟
    یه چیزی میخوام برای کارهای برنامه نویسی و طراحی وب. و یک سری کارهای گرافیکی در سطح متوسط رو به بالا. فوتوشاپ، کرل ویدئو، پریمیر، افترافکت و اینجور چیزا برای تولید کلیپ و تدوین فیلم و اینا(البته نه در سطح شاخ). بودجه هم حدود دو تومن. و البته یه سری کارهای معمولی که همه انجام میدن(فیلم و اینترنت و ...) پیشنهادتون چیه؟ راستش نرفتم سراغ سری n چون نمیخوام الکی پول کیفیت صدا و اینجورچیزا بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    میخوام یه مدل از سری k بگیرم. الان تو این انجمن خوندم انگاری خرابیش بالاست. واقعا اینجوریه؟ مشکل تو ریستارت و شات داون و هنگ بیش از حد و اینا .... ؟
    خودم نظرم k55 بود. که cpuش از سری آیوی بریج هست. قیمتش هم حدود 2 تومنه. خواهشا یکی بگه مشکلات سری k جدی هست؟
    یه چیزی میخوام برای کارهای برنامه نویسی و طراحی وب. و یک سری کارهای گرافیکی در سطح متوسط رو به بالا. فوتوشاپ، کرل ویدئو، پریمیر، افترافکت و اینجور چیزا برای تولید کلیپ و تدوین فیلم و اینا(البته نه در سطح شاخ). بودجه هم حدود دو تومن. و البته یه سری کارهای معمولی که همه انجام میدن(فیلم و اینترنت و ...) پیشنهادتون چیه؟ راستش نرفتم سراغ سری n چون نمیخوام الکی پول کیفیت صدا و اینجورچیزا بدم.
    دوست عزیز به نظر من با توجه به اینکه میخوای 2 تومن هزینه کنی و این خب خیلیه بهتره فعلا دست نگه داری ، البته اگه عجله ای نداری !!!
    الان لپ تاپ گرون گرفتن کاره اشتباهیه چون هم قیمت دلار بالاس همم چن ماهه دیگه CPU های نسل جدید میان که به مراتب خیلی بهترن و ارزش این صبر رو دارن !!
    موفق باشید !!!

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من با توجه به اینکه میخوای 2 تومن هزینه کنی و این خب خیلیه بهتره فعلا دست نگه داری ، البته اگه عجله ای نداری !!!
    الان لپ تاپ گرون گرفتن کاره اشتباهیه چون هم قیمت دلار بالاس همم چن ماهه دیگه CPU های نسل جدید میان که به مراتب خیلی بهترن و ارزش این صبر رو دارن !!
    موفق باشید !!!
    رفیق نسل جدید که اومده...اونی هم که این دوستمون میخواد بگیره ivy bridge هست دیگه...اگه منظورت پردازنده هاسول هست تا سال دیگه منتظرش نباش!تازه دیروز تو سمینار اینتل معرفی شد...تا بخواد تولید و عرضه بشه شده سال دیگه همین موقع!

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

اگه قرار باشه ادم چند مدت صبر کنه تا نسل بعدی بیاد،نسل بعدی هم که اومد باید صبر کنه تا نسل بعدی بیاد در نتیجه هیچوقت خرید نمیکنه!بیشتریبن درصد خرید لبتاب برای رفع نیاز امروزته نه فردات.پس بدون هیچ استرسی از نسل جدید و قدیمی با توجه به نیازت خرید کن

7. 3 کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام. خسته نباشین...میخوام یه لپ تاپ سری K احتمالا k43sm یا k55vm بخرم...
    سایت لپتاپ آرنا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) واسه خرید مطمئنه؟ آخه قیمتاش نسبت به بقیه خیلی بهتره؟
    الان که قیمتا بالا رفته و میگن واردات لپتاپ متوقف شده، امکان بهتر شدن قیمتا هست یا الان بخرم؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام. خسته نباشین...میخوام یه لپ تاپ سری K احتمالا k43sm یا k55vm بخرم...
    سایت لپتاپ آرنا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) واسه خرید مطمئنه؟ آخه قیمتاش نسبت به بقیه خیلی بهتره؟
    الان که قیمتا بالا رفته و میگن واردات لپتاپ متوقف شده، امکان بهتر شدن قیمتا هست یا الان بخرم؟
    سلام.مزیت k53نسبت بهk43صفحه نمایش بزرگتر هستش!
    اینکه شما میخاین نقدا خرید کنید بهتر این کار رفتن به بازار و پیدا کردن قیمت کف هستش نه مستقیم رفتن سراغ یه فروشنده!
    تا اونجا که من اطلاع دارم این اشفته بازار و نوسان قیمت دلار تا دوماه دیگه ادامه داره
    موفق باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    یه چی می گم خواستین گوش بدین خواستین ندین
    سراغ K55 نرین، اگه به منه که اصلا سراغ Asus نرین، من یه K55vm خریدم سه روز پیش به قیمت 2 و 50 ...
    بازی درایور رو گرفتم نصب کردم که به تناوب هر 20 تا 40 دقیقه خود بخود دستگاه شات دان می شه، مثل اینکه ایراد از کارت گرافیک که داغ می کنه...
    حالا شنبه می رم ببینم چه می شه کرد ولی مطمئنم که این دزدای بازار لپ تاب کاری نخواهند کرد گارانتی هم که فک نمی کنم کاری کنن... بهر حال کلی حال گیریه که 2 تومن بدی بعد این گیرت بیاد...
    اینم ببینید بد نیست ببینید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه عده دیگه هم این مشکل رو دارن با این سیستم...

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.مزیت k53نسبت بهk43صفحه نمایش بزرگتر هستش!
    اینکه شما میخاین نقدا خرید کنید بهتر این کار رفتن به بازار و پیدا کردن قیمت کف هستش نه مستقیم رفتن سراغ یه فروشنده!
    تا اونجا که من اطلاع دارم این اشفته بازار و نوسان قیمت دلار تا دوماه دیگه ادامه داره
    موفق باشین
    علاووه بر اون، سی پی یو k53vm، آیوی بریج هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •