آیا همه گوشی های سامسونگ delivery شون میاد توی inbox ؟ و وقتی که sms دلیوری میشه ، خود دلیوری هم مثل sms آهنگ واسش پخش میشه؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
آیا همه گوشی های سامسونگ delivery شون میاد توی inbox ؟ و وقتی که sms دلیوری میشه ، خود دلیوری هم مثل sms آهنگ واسش پخش میشه؟
آره . گوشی هایی که سیستم شون جاواست اینطوری هستند از بادا خبر ندارم ولی سیمبین هاش هم اینطور نیست .
والا نمیدونم چی بگم . من ویندوزم 32 7 هستش مشکلی ندارم . حالا شما سرچت رو برا اساس 64 بیت انجام بده شاید جدا باشه نرم افزارش
بله من داشتم با جی 810 بردم گارانتی 20 تومن گرفت درستش کرد . 1 ماه از گارانتیش گذشته بود .
برای استفاده از اینترنت وایرلس دانشگاه ما باید V P Nساخت ، کسی میدونه آیا با این گوشی میشه یا نه؟
برای سیمبیان که هست. حالا این که رو این گوشی کار کنه یا نه رو نمی دونم.
ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
برنامه های شرکت تلکسی خوبن.
بگرد یه telexy --- پیدا کن حله مشکلت. ( اگر اکانت وی پی ان دارید.)
تو موبایلستان هست.
سلام
میخواستم ببینم کسی برنامه ی FieldTest داره برای i8910 اگه دارید لطفا بگذارید.
]چطوری باید از وایر لس اینترنتم استفاده کنم؟ پیداش میکنه و رمز رو هم وارد میکنم ولی وصل نمیشه و هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
شما به احتمال زیاد پسورد رو اشتباه میزنی یا حتما دانشگاهتون طوریه که باید بری ثبتش کنی . برای ما که اینطور بود تا ثبت کردم یارو راه افتاد
سلام
میخواستم ببینم که بین فیریمورهای زیر کدوم یکی بهتره
احسان(آخرین ورژن)
هایپر ایکس
فانیللطفا جواب بدید
خوب هرکدوم مشخصات خاص خودشو داره . من خودم فانیل دارم خیلی خوبه . ولی هایپر و فریمور های آقا احسان هم خوبه .
به نظرم اگه میزان دستکاری فرمور اصلی رو معیار قرار بدیم ، هایپر از همه بیشتر ، بعدش فانیل و بعد احسانه . یعنی هایپر زیادتر از بقیه فرمورش رو انگولک میکنه و چیزای جدید میذاره . برای همین من فانیل رو ترجیح میدم .
فعلا که فانیل و هایپر هردو این گوشی رو فراموش کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)