تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 531 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

بله شد، ولی فکر می کنم اون کاری که من می خوام بکنم نشه!
    1)گزینه دوم خوب بود ولی برای فایل های تصویر هم تامب رو نشون نمی داد. کاش می شد فقط برای فایل های موسیقی این اتفاق می افتاد.
    2)یه چیز دیگه وقتی با KMPlayer خواستم یه ویدیو ببینم یه دفعه تم ویندوز عوض شد. می شه کاری کرد که عوض نشه؟

3)ویرایش: بازم یه چیز دیگه! توی Sort کردن من توی My Pictures ام چیزی به اسم Modify ندیدم. چطوری می تونیم یه جوری مرتب کنم که آخریم فایل های اضافه شده رو اون آخر نشون بده. یعنی مثل همون Modify ...؟
    سلام

1) اونو دیگه فکر نکنم چیزی باشه!

2) شما تا میتونید باید آخرین ورژن هر نرم افزار رو نصب کنید تا بدرسی روی این ویندوز اجرا بشه!

3) روی یه جای خالی از صفحه راست کلیک کن...در قسمت SortBy روی More... کلیک کن...بعد لیست بلند بالایی از تمام روش های مرتب سازی ظاهر میشه...فکر کنم Date modified جای modify باشه! ببین همونه یا نه!!

2. 2 کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11 سلام

سلام ....
    چه طوری می شه در ویندوز هفت زبان پیش فرض رو انگلیسی انتخاب کرد .... اخه من هر کاری می کنم بازم زبان پیش فرض فارسی هست و وقتی می رم تو وب واقعا اعصابمو خورد می کنه .
    من اون اوایل این مشکل رو داشتم...شما موقع نصب ویندوز نباید هیچ تغییری توی این صفحه بدی...باید زبان پیش فرض همون انگلیسی بمونه و بعد از نصب از controlpanel ... زبان فارسی رو اضافه کنی...

من وقتی این مشکل رو داشتم نتونستم با هیچ تغییری درستش کنم....

اینو یه امتحانی کن شاید درست شد: شما برو توی controlpanel-Region and language تب keyboard and languages روی change keyboards کلیک کن ...توی این صفحه زبان فارسی رو Remove کن بعد همه صفحه ها رو ok کن بعد ریستارت کن....دوباره برو توی همون صفحه و با گزینه Add زبان Persian رو انتخاب کن و همه صفحه ها رو ok کن....

دوستان ازتون راهنمایی میخوام. این عکس زیر رو نگاه کنید تا براتون توضیح بدم.

شورتکات هایی که روی دسکتاپ قرار میگیرند یک فلش هم همیشه باهاشون روی آیکونشون هست. این فلش رو من قبلا در ویندوز اکس پی با نرم افزار Tuneup 2009 که یکی از بهترین نسخه هاشه برمیداشتم و آیکونها قشنگتر میشدند. الان که وین 7 دارم نمیخوام Tuneup 2010 رو نصب کنم چون سیستم رو داغلون میکنه. نسخه 2009 هم امتحان نکردم که کار میکنه یا نه اما توی مشخصاتش نوشته که کار نمیکنه.

آیا راهی مثل تغییر رجیستری و یا تنظیمات دستی در ویندوز وجود داره که بشه این فلش رو برداشت؟ یعنی بدون استفاده از نرم افزار. اگر راهی وجود نداره بغیر از Tuneup نرم افزار دیگه ای میشناسید که بتونه این کارو بکنه؟

ممنون.
    به روش رجیستری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با برنامه:
    کد:

پیشنهاد:
    میتونی از گجت quick launch استفاده کنی...با این گجت میتونی به راحتی تمام برنامه هایی که می خوای به صورت Shortcut ازشون استفاده کنی با یک درگ اون برنامه ها رو از طریق این گجت باز کنی....دسکتاپت هم شلوغ نمیشه!

دانلود:
    کد:
    Last edited by cdp; 01-01-2010 at 04:38.

4. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11 سلام

سلام

اقایه cdp من همون طور که شما گفتین درایور کارت گرافیکمو اپدیت کردم ولی هنوز اون عدم کیفیته مناسبه فیلمو دارم مثلا زمانی که یه فیلم میبینم دوربین که از یه صحنه میره رویه یه صحنه دیگه افت فریم پیدا میکنه. دستم به البستون خواهشا کمک کنین بدجور تو کفه این فیلمم!
    من تا همینجاش میدونستم...ببخشید...

مشخصات سیستمت رو بنویس تا کمکت کنن!

سلام
    من هر وقت ویندوز 7 نصب می کنم د رآخرین مرحله نصب بعد از ریبوت شدن سیستم زمانی که دیگه باید ویندوز بالا بیاد متاسفانه سیستم تو بخش بایوس ستاپ هنگ می کنه و دیگه هیچ اتفاقی نمی یوفته و من مجبورم یه بار دیگه ویندوز بریزم اونم XP چون در صورت ریختن مجدد 7 مشکل بالا دوباره تکرار میشه ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. مشخصات سیستم هم این
    CPU AMD 7750 Athlon X2
    VGA Gforce 9500GT
    RAM 2Gig 800
    HDD 320 MAXTOR
    با تشکر قبلی از راهنماییتون.
    2تا سوال:

اون ویندوز 7 که شما دارید، روی دستگاه دیگه ای امتحان کردید؟؟

قبلاً ویندوز ویستا روی دستگاهتون نصب کرده بودید؟؟

نوع درایو برای ویندوز7 باید NTFS باشه... روش فرمت درایو..

موقع نصب در مرحله انتخاب درایو برای نصب ویندوز ، اول درایوی که میخوای ویندوز رو توش نصب کنی انتخاب کن بعد روی Drive Option (زیر دورایو ها) کلیک کن بعد روی Format کلیک کن نا درایوت به درستی فرمت شه..

6. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

1) اونو دیگه فکر نکنم چیزی باشه!

2) شما تا میتونید باید آخرین ورژن هر نرم افزار رو نصب کنید تا بدرسی روی این ویندوز اجرا بشه!

3) روی یه جای خالی از صفحه راست کلیک کن...در قسمت SortBy روی More... کلیک کن...بعد لیست بلند بالایی از تمام روش های مرتب سازی ظاهر میشه...فکر کنم Date modified جای modify باشه! ببین همونه یا نه!!
    به روش رجیستری:
    کد:
    با برنامه:
    کد:
    پیشنهاد:
    میتونی از گجت quick launch استفاده کنی...با این گجت میتونی به راحتی تمام برنامه هایی که می خوای به صورت Shortcut ازشون استفاده کنی با یک درگ اون برنامه ها رو از طریق این گجت باز کنی....دسکتاپت هم شلوغ نمیشه!

دانلود:
    کد:
    دوستان دستتون درد نکنه. متاسفانه یکم دیر پستتون رو دیدم. طاقتم تموم شد و رفتم Tuneup 2010 رو نصب کردم تا بتونم اون فلش ها رو بردارم. چشمتون روز بد نبینه. اونها رو به هر حال برداشتم. اما بعد از 2 ساعت با لپ تاپ برای اولین دفعه لپ تاپم هنگ کرد. اونم با سی پی یوی i7. هر بار میومدم بالا نمیتونستم بیام تو وین. تو سیف مد هم این tuneup پاک نمیشد. هر طوری شد ویندوز رو بالا آوردم و پاکش کردم و همه چی درست شد.

من روی 2 تا لپ تاپ یکی سامسونگ یکی هم ایسوز این tuneup رو روی وین 7 نصب کردم در هر دو سیستم به شدت اختلال ایجاد کرد. از من میشنوید هیچ وقت نصبش نکنید چون اگر وارد نباشید حتما یک فورمت افتادید.

این روشهای شما رو هم نگه میدارم برای روزی که دوباره لازم شد استفاده کنم. دستتون درد نکنه.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

2تا سوال:

اون ویندوز 7 که شما دارید، روی دستگاه دیگه ای امتحان کردید؟؟

قبلاً ویندوز ویستا روی دستگاهتون نصب کرده بودید؟؟

نوع درایو برای ویندوز7 باید NTFS باشه... روش فرمت درایو..

موقع نصب در مرحله انتخاب درایو برای نصب ویندوز ، اول درایوی که میخوای ویندوز رو توش نصب کنی انتخاب کن بعد روی Drive Option (زیر دورایو ها) کلیک کن بعد روی Format کلیک کن نا درایوت به درستی فرمت شه..

سلام
    بله من این ویندوز رو روی چندین سیستم دیگه نصب کردم و قبلا ویستا نصب نکردم اما نسخه های اولیه همین 7 رو که اکتیو نبودن نصب کردم. و نکته دیگه اینکه با مراحل نصب هر ویندوزی کاملا آشنام و فرمت درایو ها رو میشناسم. نکته ای که برای من تعجب آور و گیج کننده شده اینه که این ویندوزی که خودم چندین بار روی چند سیستم نصب کردم چرا روی یک سیستم که مشخصات رو هم قبلا نوشتم نصب نمی شه یعنی نصب میشه اما بالا نمیاد.

داره خودمونی میشه AC Schnitzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض مشکل با Security در ویندوز 7

من به همین بخش ویندوز قبلیم یه کم ور رفتم ، الان تمام فلدر هام که توش بودن باز نمیشن.
    چه کار کنم؟
    Last edited by AC Schnitzer; 01-01-2010 at 15:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

14

با سلام

بچه ها لب تاپ من vaio c140g هستش با این مشخصات:

CPU: dual 2 core 1.6
    RAM: 1.5 gb
    VGA: Intel Graphics Media Accelerator 950 - Max 128 mb
    Cache: 2M
    Bus Speed: 667 MHz

ویندوز اورجینال XP هم داره.

چه لپ تاب عتیقه اییه

حالا با تمام این تفاصیل میشه ویندوز 7 روش نصب کرد؟

ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من موقع نصب 7 البته 64 بیتی یا با مشکل نخونده نشدن یکی از فایلها مواجه میشم یا اینکه با صفحه مرگ
    بالاخره با هزارتا مشکل نصبش کردم
    حالا بعد از نصب زمانی که بعضی از نرم افزارها رو اجرا میکنم (مثل Media Center) با صفحه مرگ مواجه میشم
    یه شکی به کارت دی وی بی که رو سیستم بسته بودم کردم اونو که در آواردم دیگه مشکل صفحه مرگ رو نداشتم ولی این که نمیشه من دی وی بی رو لازم دارم

راستی اینم بگم که بعد از در آواردن کارت زدم دوباره ویندوز 7 نصب بشه تا ببینم اینبار چی میشه که دیدم دوباره ارور خونده نشدن یه فایل رو میده

مدل مادربورد Ep451 برند گیگا
    سی پی یو Intel E5300
    رم (2*1)
    کارت دی وی بی هم اسکای استار 2.8
    ممنون میشم کمک کنین
    اتفاقا منم اون اول این مشکل رو با 7داشتم. بعضی وقتا شدیدا سیستم کند میشد و همونی که میگی پیش می اومد.
    اول باید درایور فکر کنم 4.5.1 رو دانلود کنی. بعد اگه این مشکل هنگ کردن رو داری اسلات دی وی بیت رو عوض کن.
    من دی وی بیم با 7 خبلی مشکل داشت. اول که نصب نشد که درایروش رو گرفتم. بعد که نصب کردم صدا و تصوریش میزون نبود که دراویر گرافیکم رو Update کردم.
    ولی کلا ویندوز خیلی خوبیه. من که ازش راضیم ام. نسخه 7100

داره خودمونی میشه AC Schnitzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض چرا که نه؟!

دوست گرامی سلام ،
    طبق اعلام سایت رسمی مایکروسافت ،
    حداقل سیستم مورد نیاز برای استفاده از 7 اینه ::
    cpu : 1GHz
    Ram : 1GB (32bit) & 2 GB for 64bit
    و گرافیکی که از DX 9 پشتیبانی کنه
    + 16 گیگابایت فضای خالی روی هاردتون !!
    که گویا لپتاپ شما این حداقل هارو داره

این هم لینک یه نرم افزار هست که وقتی رو سیستمتون نصب کنید میگه که سیستم شما قابلیت نصب 7 داره یا آره.

کد:

***البته یادت باشه قبل از استفاده ازاین برنامه همه لوازم جانبی رو که معمولا استفاده میکنی (مثل پرینتر و اسکنر و هارد اکسترنال و ...) رو به سیستم وصل کنی.***
    Last edited by AC Schnitzer; 01-01-2010 at 20:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

سلام
    من از وقتی windows 7 ريختم با type کردن مشکل دارم مثلاً دارم type ميکنم يهو برميگرده عقب و چيزای که دارم type ميکنم ميره بين متن؟ اميدوارم که منظورم رو بفهمين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •