تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 379 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

چقدر مراحلش کم بود تموم شد !!!!!! تازه دیروز عصر بازی رو گرفته بودم...

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا جان بازی که در کل یکی هست این کرک ها هستند که فرق می کنند فوقش تو اون رو که ریختی کرک razor میریزی غیر از اینه؟
    معلومه که زیاد به کار گیم وارد نیستی ها! یه سوال ساده پرسیدم : مراحل نصب رلیز رازور رو میخوام! همین.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست من شما ظاهرا وارد نیستی نصب یه کرک Razor اموزش خاصی نمیخواد که !!!
    الان مشکلتون اینه که نمیدونی کرک رو باید کجا کپی کنی ؟ ! یه توضیح بیشتر بده !

4. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

عزیز من چرا بی خودی اسپم میدی آخه؟ عجب! این ستاره ها رو کی بهت داده؟ مثلا دو هزار تا پست هم داری ها! یعنی این قدر سوالم سخته؟

برازین منظورم رو با یه مثال واستون بگم :

من دو تا بازی کال آف دیوتی 5 دارم و مراحل نصب هر کدوم به این شکل هست :

یکیش که دستکاری شده هست شروع میکینی به نصب کردن بدون نیاز به وارد کردن سریال نصب بازی تموم میشه و مسیر نصب بازی توی جای اصلی خودش که باید توی پروگرم فایل باشه نیست و توی درایو سی یه پوشه واسه خودش باز میکنه و داخل اون نصب میشه البته نمیشه بهش گفت نصب چون توی ریجستری ویندوز هم چیزی رو وارد نمیکنه و اگر هم میکنه توی مسیر دستکاری شده هست. به این میگن نسخه دستکاری شده!

دومیش واسه نصب سریال میخواد و باید از کیجین استفاده بکنم. بعد از نصب مسیر نصب توی پروگرم فایل میره و ریجستری ویندوز هم درست توی جای خودش قرار میگیره!

من میدونم رلیز اسکیدرو سریال نمیخواد و حتی بعضی از شرکت ها طوری نصب بازی رو دستکاری میکنن که حتی به کپی و پست کردن فایل کرک هم احتیاجی نیست. ولی سوال من (که از قرار معلوم خیلی سخت هست) در مورد رلیز رازور هست که ظاهرا ستاپش دستکاری شده نیست. با توجه به اینکه این نسخه استیم رو هم داره مراحل نصبش فرق میکنه و باید بعد از نصب پچ رییونیون رو نصب کنی که بتونی بدون نیاز به لوگین شدن در استیم بازی کنی.

حالا یکی که رلیز رازور رو داره و حرفه ای هست بیاد یه جواب درست و حسابی به من بده که دقیقا مراحل نصبش چیه؟

6. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ايشون اسپم نداد فقط توضيح بيشتر از شما خواست...اين منم كه الان اسپم دادم

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

عجب بازی بود ... ایندفعه از سری قبلیاش خیلی بهتر بود ... من که تو عمرم بازی ندیده بودم تو نسخه های بعدیش هی پیشرفت کنه .... وقتی مقایسه میکنم با crysis2 می بینم واقعا این بازی برتر هست .

چند روز پیش خریدم برای عید سرگرم شم ... در عرض 8 ساعت بازی رو تموم کردم ... دو روز مونده به عید !!

اولین بارمه چند روزه یه بازی رو تموم میکنم ... از بس هیجانی و عالی بود .من به شخصه از مراحل تعقیب و گریزش خوشم اومد ... مثل اخرین قسمتش تعقیب با قایق . همینطور قسمت تک تیراندازی با پرایس که واقعا پیشرفت کرده بود .

حالا کسی خبر داره نسخه بعدیش کی میاد ؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من شما ظاهرا وارد نیستی نصب یه کرک Razor اموزش خاصی نمیخواد که !!!
    الان مشکلتون اینه که نمیدونی کرک رو باید کجا کپی کنی ؟ ! یه توضیح بیشتر بده !
    خوب سو تفاهم شده در واقع شما در این باره اطلاعات کافی نداری شما یه چیزایی در مورد Razor1911 شنیدی ولی خوب این کافی نیست. شما وقتی رازور می شنوی به یاد کرک می افتی نه به یاد یه گروه هکر که قادر به دزدیدن یک بازی فول هست. در واقع وقتی فرید در مورد رازور صحبت می کنه شما فقط ذهنتون معطوف کرک می شه در حالیکه منظور فرید پکیجی هست که رازور 1911 اون رو دزدیده یعنی بازی فول که نصبش متعلق به اینفینیتی وارد هست به اصطلاح نصب اورجینال! نسخه هایی که ما از این بازی داریم نصبشون نصب پیش فرض اینفینیتی نیست یا اکستراچی هستند یا با اینستال شیلد براشون setup و autorun ساخته شده. فرید دنبال بازی نصب اورجینال هست. البته باید این سوال رو در انجمن دانلود بازی بپرسه... به هر حال نه من و نه دوستانی مثل جنابعالی و msaadat73 عزیز در حدی نیستیم که به این سوال جواب بدیم چون قبلا پیگیر این قضیه نبودیم که بخواهیم لینک دانلود بازی نصب اورجینال که ظاهرا رازور1911 اون رو آپلود کرده در اختیار فرید قرار بدیم. به نظرم فرید می تونه یه سری به این تاپیک بزنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 20-03-2010 at 01:31.

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آقایون خیلی از راهنمایی هایی که کردین ممنونم.

خودم پیداش کردم! :

البته این نت ماله قبل از زمانی هست که رییونیون پچ نو استیم رو بیرون داد بنابراین در موردش چیزی ننوشته. ولی خب مشخص هست که باید چی کار کرد تا بدون نیاز به لوگین شدن تو استیم بازی کرد.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    این مرحله که تو rio de janeiro هست که تو ماشین نشستی یهو یک نفر با تفنگ شلیک میکنه به سمت ماشین و راننده کشته میشه باید چه کار کنیم؟ انگار میزنه که باید یک نفر رو دستگیر کنیم ولی هرکاری میکنم که نمیشه راه حلش چیه تو این مرحله؟
    این عکسش:

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    این مرحله که تو rio de janeiro هست که تو ماشین نشستی یهو یک نفر با تفنگ شلیک میکنه به سمت ماشین و راننده کشته میشه باید چه کار کنیم؟ انگار میزنه که باید یک نفر رو دستگیر کنیم ولی هرکاری میکنم که نمیشه راه حلش چیه تو این مرحله؟
    این عکسش:

حامد جان .. اول وقتی طرف تیر اندازی کرد باید خم شی تا تیر بهت نخوره ... بعد پیاده میشی همراه یارات میری ... همینطور باید بری جلو ... بعد وارد یه کوچه فرعی میشه ... یکی رو میبینی که دار فرار میکنه ... باید سریع کلیک راست کنی و با دقت تیر رو بزنی به پای اون طرف تا بیافته زمین (نباید بمیره ) . همین .
    تو همین عکسی که گذاشتی همراه این یارو جلوته برو ... فک کنم کاپتان soap باشه ... آخر بازی باید جای این یارو بازی کنی ... خیلی بازیش توپه .

مهم اینه که به راهنمایی های دوستات گوش کنی . راه رو نهت نشون میدن .
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 20-03-2010 at 14:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •