تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 340 از 1135 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

1

سلام به همه دوستان اگرمیشه منو راهنمایی کنید من میخوام adsl ام رو راه بندازم چه مودمی بخرم و از کدوم شرکت اشتراک بگیرم ؟ مرکز مخابرات ما ازادگانه .
    سلام من قبلا شاتل اشتراک داشتم ولی الات متاسفانه خطمون آشغاله......به خاطر همین می خوام برم سراغ وایمکس.....پس مودمم به دردم دیگه نمی خوره....مودمم هم مورد تایید شاتله هم پارس آنلاین.....مودم zyxel....حدود 7.8 ماه بدون هیچ مشکلی ازش استفاده کردم.......اگه خواستی از طریق پیام خصوصی بهم اطلاع بده...مودم رو بیارم اگه خواستی بردار..........

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان اگرمیشه منو راهنمایی کنید من میخوام adsl ام رو راه بندازم چه مودمی بخرم و از کدوم شرکت اشتراک بگیرم ؟ مرکز مخابرات ما ازادگانه .
    هر جا میگیری شاتل نگیر
    ما اینجا مستاجریم(شهرک فتحیه.پودونک)نمی دونم که قبلا چی بوده خط این خونه آخه.........
    یعنی شما الان خطت فیبر نوریه و ای دی اس ال داری؟؟؟پس من هم باید شش تومن بدم دیگه؟؟درسته؟؟
    من هم خونه قبلیمون شاتل داشتم(721)اینجا که اومدیم تصمیم گرفتم برم پارس آنلاین چون خیلی ها ازش تعریف می کنند...اینطور که معلومه مرکز مدرس امکانات رانژه کردن فیبر نوری رو داره که مال شما رو رانژه کرده دیگه.....
    اره
    نه من چون قبلا خطم رانژه بوده برای فیبر نوری 6 تومن دادم
    اره من از تنظیم مقررات پرسیدم استعلام گرفت گفت همه ISP ها میتونن سرویس بدن بجز لایزر ولی نمیدونم چرا بعضی ها میگن ساپورت نمیکنیم...
    اره دیگه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان بنظرتون این سرعت سنجی معتبر هست یانه؟
    آخه من سرعت دانلودم نهایتش روی 70هستش چطور این رقم نمایش میده؟
    آدرس سایتش چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام....صبحی رفتم مخابرات.....شماره رو ازم پرسید....بعد گفتن چهار رقم بالای 7000 هزار رو ای دی اس ال نمی دن.........مثلا شماره ما 74075---هستش....یعنی هیجا پشتیبانی نمیشه.......همین یه ساعت پیش هم رفتم پولم رو از پارس آنلاین عفیف آباد گرفتم.....پس باید برم سراغ وایمکس......ولی لامصب مودمش خیلی گرونه.
    ....................................
    شما هم اگه چهار رقم آخر شمارت زیر 7000 هست راحت شاتل رو بذار کنار و برو سراغ پارس آنلاین....
    نه خدا را شکر برای ما 7402XXX هست!

ممنون

5. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان دوره من هم تا چند دقیقه دیگه تمامه!
    احتمالا دیگه شاتل بهم سرویس نده میرم پارس انلان! ولی خوب تحت فشارشون گذاشتم از طرف تنظیم مقررات و خودم...
    یه 6 تومن هم بستانکارم...

البته اگه سرویس ندن دوره جدید میرم شکایت میکنم! حق ندارن سرویس ندن! شده از درس و زندگی جونم میزنم ولی حال اینها را میگیرم...

ویرایش: دوره جدید شروع شد ولی فاکتور نداره و دوره قبلی ترافیکش ریست شده 3 گیگ جدید امده
    توی قسمت خرید ترافیک باید می شد 1390/01/15
    در صورتی که هم اکنون نسبت به خرید ترافیک اقدام کنید، این ترافیک حداکثر تا تاريخ 1389/12/15 قابل استفاده است و قابل انتقال به دوره بعدی نمی باشد.

دوستان از توی مخابرات میشه سرعت خط را افزایش داد؟!
    Last edited by ahriman323; 07-03-2011 at 01:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا یکی به این سوال ما خواهشا!!! جواب بده:
    الان سرعت ثابت روزانه و شبانه آسیاتک چقدره؟(خواهشما نگید تا 250 میرسه آخه من خودم از صبانت سرویس میگیرم اول دانلود سرعتش به 220 میرسه ولی بعدش بین 120 تا 135 نوسان داره خواشها دوستان اون قسمت دوم رو ذکرکنند.درضمن سرعت شبانه هم یادتون نره قید کنید!)

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان امروز در پی قطع رانژه کردن من بدون درخواست قطع رانژه اول رفتم تنظیم مقررات فرم شکایت پر کردم دادم به دبیرخانه اشون و بعدش هم رفتم استانداری پیش مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباط جریان را بهش گفتم گفت همایون غلط کرده گفت یه فرم شکایت به صورت تایپ شده و مستند و حقوقی تنظیم کنم فردا ببرم براشون تا اقدام کنن جریان عکسه را نگفتم گفت ما گلی اقدام میکنیم نمیگیم شما امدید شکایت کردید! اگه فردا عکس را بهانه کردم چی بگم؟! البته مدرک هست که کار ادیت اون عکس کار من نبوده و کار یکی از بچه های همین انجمن بوده فقط من برای پشتیبانی تهران ایمیل کردم
    دوست عزیز drim_w3 بی زحمت شما که وارد هستید اون نامه را مینویسید تا فردا ببرم استانداری پیش اقای صفری مدیر کل ارتباطات یا دوستان دیگر چون فکر نکنم امروز drim_w3 جان بیاتش!
    اون عکس های سرعت و صفحه روتر مودم هم ردیفش کن تا مستند باشه شکایت

الان هم کافی نت هستم : دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع از این دیتانت که نمایندگی میده داره؟شرایط شون چیه و ارزش داره سرمایه گذاری کرد؟
    آخه من ی دفتر خالی معالی آباد دارم و جون میده واسه اینکارا،بنظر شما برم سمتش یا نه؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع از این دیتانت که نمایندگی میده داره؟شرایط شون چیه و ارزش داره سرمایه گذاری کرد؟
    آخه من ی دفتر خالی معالی آباد دارم و جون میده واسه اینکارا،بنظر شما برم سمتش یا نه؟
    اره میصرفه
    ار اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم سایت مادرش این باشه!
    اکثر isp ها از این سایت نمایندگی دارن

11. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان امروز در پی قطع رانژه کردن من بدون درخواست قطع رانژه اول رفتم تنظیم مقررات فرم شکایت پر کردم دادم به دبیرخانه اشون و بعدش هم رفتم استانداری پیش مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباط جریان را بهش گفتم گفت همایون غلط کرده گفت یه فرم شکایت به صورت تایپ شده و مستند و حقوقی تنظیم کنم فردا ببرم براشون تا اقدام کنن جریان عکسه را نگفتم گفت ما گلی اقدام میکنیم نمیگیم شما امدید شکایت کردید! اگه فردا عکس را بهانه کردم چی بگم؟! البته مدرک هست که کار ادیت اون عکس کار من نبوده و کار یکی از بچه های همین انجمن بوده فقط من برای پشتیبانی تهران ایمیل کردم
    دوست عزیز drim_w3 بی زحمت شما که وارد هستید اون نامه را مینویسید تا فردا ببرم استانداری پیش اقای صفری مدیر کل ارتباطات یا دوستان دیگر چون فکر نکنم امروز drim_w3 جان بیاتش!
    اون عکس های سرعت و صفحه روتر مودم هم ردیفش کن تا مستند باشه شکایت

الان هم کافی نت هستم : دی
    سلام

متن نامه بصورت زیر بنویس .

از آدرس زیر فایل word را میتونی دانلود کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی ( از درگیری لفظی پرهیز کن، قصه هم نمی خواد تعریف کنی واسشون که اینجوری کردن منم اونجوری کردم)

13. این کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •