تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 381 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

Amin.M.1986 عزیز یه برنامه واسه مدیریت بلوتوث امنیا بهم معرفی می کنی(مارک کردن و تعین محل ذخیره).راستی بابت تنظیم حرفه ای صدا خیلی خیلی ازت تشکر می کنم عالی بود اگه میشه یه تنطیم واسه بلند شدن صدای آهنگ هم بهم بده.اگه زحمتی نیست طریقه عوض کردن رام و یه خوبش رو واسم بزار

اگه رام غیر رسمی بخوای من یه آموزش گذاشتم
    فهمیدی کدوم که ؟

رسمی هم بلد نیستم چون رو لومنیا نریختم رسمی تا بحال

2. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

نمایندگان شرکت پارس مایکروتل(فقط فقط همین 3 تاست!!!!)
    نمایندگی شماره (1)خیابان جمهوری.بین ولیعصر شیخ هادی .پلاک 64 تلفن:66497446-021

نمایندگی شمار(2)شهرک غرب مرکز خرید گلستان تلفن:88088070

نمایندگی شمره(3)خیابان ولیعصر.بالاتر از نیایش.رو به روی پارک ملت.برج ملت.طبقه همکف.واحد 45 تلفن:22021302-021
    من خودم از شماره 3 خریدم

1.کابل TV قیمت متفاوت داره و اصلش حدود 10 الی 14 هزار تومان(7.8 تومنیش تقلبیه)
    2.محاظ LCD هم با نصب از 1000 تا 3000 تومن و نمایندگی اینا رو نداره
    3.شما می تونی می تونی کیف با مارک GOLLA بخری هم اسپرته هم شیک و متنوع هستش(جا واسه قلم و دستمال و هندز فری هم داره(من تو علاالدین اصلا ندیدم همه طبقه ها رو زیر و رو کردم) قیمتشم از 6 تا 8 هزار تومنه.
    4.من پیشنهاد می کنم برای خرید اینا حتما بری پاساژ ایرانیان تو میدان ولیعصز.در پایین رو که بری تو.مستقیم میری ته راهرو که می پیچه سمت چپ یه مغازه(سر نبش) هست که تابلوش پارس کامتله.قیمتاش خوبه(مال بابام نیست به خدا !!!!!!!!!!!)
    5. 16 گیگ بگیری بهتره چون در آینده به دردت می خوره
    بعد از خرید گوشیت رو ببر خدمات پس از فروش مایکروتل مجانی برات برنامه عربی و ورژن جدید WM6.1 رو میریزه(کلا 1 ساعت طول می کشه) اگه بخوای برات GPS هم نصب می کنه اما پولیه ولی با کارت طلایی بهت تخفیف می ده اینم شمارش زنگ بزن آدرس دقیقش رو بگیر(طرفای سهروردیه) :84030-021

در ضمن الان هیچ کدوم از نمایندگی ها امنیا ندارن (تاریخ 6 مهر 1388).قبل از خرید حتما زنگ بزن بعد بیا.
    تا اونجا که من می دونم تاچ های سامسونگ قرعه کشی BMW داره(ایشالا برنده شی مارم ببری بیرون)

مبارکت باشه !!!!!!!!!!!!
    خیلی ممنون از اطلاعات کاملی که دادی.
    ضدحال خوردم وقتی گفتی هیچ کدوم این گوشی رو ندارن. حالا میگید من چیکار کنم؟ بدون گارانتیشو بخرم؟

در ضمن این کابل تلویزیون تقلبیش مشکلی داره؟ حالا اگه اصلشو پیدا نکردم بخرمش؟

و در مورد آپدیت ، مگه روی گوشی ویندوز موبایل 6.1 نیست؟ عربی هم نداره؟

ای کاش یه عکس هم از کیف Golla هم میزاشتی که راحت بشناسمش.

بازم ممنون.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

Amin.M.1986 عزیز یه برنامه واسه مدیریت بلوتوث امنیا بهم معرفی می کنی(مارک کردن و تعین محل ذخیره).راستی بابت تنظیم حرفه ای صدا خیلی خیلی ازت تشکر می کنم عالی بود اگه میشه یه تنطیم واسه بلند شدن صدای آهنگ هم بهم بده.اگه زحمتی نیست طریقه عوض کردن رام و یه خوبش رو واسم بزار
    سه تا واست میذارم عزیزم .. یکم گرفتار کنکور ارشد هستم کم سر میزنم... بذار شمس العماره رو ببینم بعد میام واست میذارم.. همین امشب

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

فهمیدی کدوم که ؟

آموزش دیدم ولی واسه شما نبود.
    فقط تو رو خدا یه رام بده که باطریش ردیف بشه و اگه اشکال نداره آموزششم بهم بگو یا لینک صفحشو بذار.خیلی خیلی مرسی.راستی

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

فهمیدی کدوم که ؟

آموزش دیدم ولی واسه شما نبود.
    فقط تو رو خدا یه رام بده که باطریش ردیف بشه و اگه اشکال نداره آموزششم بهم بگو یا لینک صفحشو بذار.
    راستی واسه این بازی Call of Duty اگه میشه تنظیم دکمه هاش رو هم بهم بگو.خیلی باحاله.ویندوز موبایل فوتبال نداره؟
    خیلی خیلی مرسی.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض پاسخ به سوال d.b23

در مورد بلوتوث این سه برنامه از نظر من خیلی خوبه.. خودت امتحان کن ببین نظرت چیه و با کدوم بیشتر حال میکنی.

اولیش لینک مستقیم هست و دو تای بعدی هم برو تو آدرس و از اونجا دانلود کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا واسه تنظیم حرفه ای صدا من فکر کرده بودم اگه تاپیک بزنم همه میان و امتحان میکنن و نتایج خوبی بدست میاد که متاسفانه کلا به نظر میرسه ایرانی جماعت حوصله ی این جور کارا رو نداره. منم اگه سرم خلوت بشه تو آینده فقط میام نتایج رو از سایت های خارجی ترجمه میکنم میذارم تونجا که بقیه استفاده کنن . واسه بلند شدن صدای آهنگ راه ساده تری هم هست شما کورپلیر رو امتحان کردی؟ اکولایزرش رو فعال کنی صدا رو تا حد خوبی افزایش میده.. اگه بازم از صدا ناراضی بودی بگو من یه فایل بهت بدم که خودش بعد نصب تنظیمات رو دست کاری میکنه و صدا قوی میشه و اگه بازم راضی نبودی بگو یه برنامه بهت بدم که تقویت کننده ی صدای امنیا هست البته فکر کنم مال i7xx باشه که رو امنیا هم کار میکنه.. واسه تعویض رام هم به نظرم اگه صبر کنی که 6.5 نهایی ریلیز بشه بهتره و زود رام عوض نکنی عاقلانه تره بذار یکم دستت راه بیوفته بعد برو تو کار تعویض رام.. البته این نظر منه و تو فروم واسه تعویض رام از من حرفه ای تر هست شاید نظر اونا فرق کنه .. حالا اگه بازم اصرار داری بگو من یه آموزش واست میذارم .. البته لینکشو.

8. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بازی ancient evil

کد:
    لینکش رپیدشیر هست و تازشم فول اسکرین نمیشه و تازشم اسکرین شات نمیذارم و تازشم شاید تکراری باشه و تازشم همینه که هست

10. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

خیلی ممنون از اطلاعات کاملی که دادی.
    ضدحال خوردم وقتی گفتی هیچ کدوم این گوشی رو ندارن. حالا میگید من چیکار کنم؟ بدون گارانتیشو بخرم؟

در ضمن این کابل تلویزیون تقلبیش مشکلی داره؟ حالا اگه اصلشو پیدا نکردم بخرمش؟

و در مورد آپدیت ، مگه روی گوشی ویندوز موبایل 6.1 نیست؟ عربی هم نداره؟

ای کاش یه عکس هم از کیف Golla هم میزاشتی که راحت بشناسمش.

بازم ممنون.
    1.تا یکی دو هفته دیگه میارن نمایندگی ها خیالت راحت باشه شرکت وارد کرده ولی هنوز به نمایندگی ها نداده بدون گارانتی اصلی نگیر.
    2.کابل TV متفرقه ممکنه کار نکنه و هم کیفیتش فرق داره.

3.روی گوشی WM6.1 هست ولی ورژن بالاتر همون 6.1 رو برات می ریزه.بعدا که خریدی می فهمی منظورم از ورژن بالاتر چیه.(تو تالار سامسونگ تاپیک آموزش آپدیت فریمور ( فلش ) گوشیهای سامسونگ همون مطلب اولش رو بخون وبعد تو گوشیت #1234#* رو بزن اون موقع می فهمی( اگه بخوای واست نمیریزه).البته دوستان دیگه مثل Amin.M.1986 و Bs_panzer و ... اطلاعاتشون تو این زمینه ها خیلی خیلی بیشتر از منه و خیلیم بچه های گلی هستن.در ضمن عربی هم نداره(شاید تو جدیدا باشه).

4.کیف GOLLA خیلی طرح و رنگاش زیاده و ممکنه یه مغازه همشون رو نداشته باشه.ولی اون مغازه که گفتم همش رو تقریبا داره و میده 6 تومن و کابل رو هم میده 14 که 12 میشه ازش گرفت.این مال خودمه.پایین عکساشو گذاشتم
    در ضمن اون برنامه هایی که امین جان واسه بلوتوث بالا گذاشته حتما دانلود کن و یکیش رو بریز چون لازم میشه که بریزی.بعدا می فهمی واسه چیه.
    هر موقع خریدی بگو

Last edited by d.b23; 29-09-2009 at 09:33.

12. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

در مورد بلوتوث این سه برنامه از نظر من خیلی خوبه.. خودت امتحان کن ببین نظرت چیه و با کدوم بیشتر حال میکنی.

اولیش لینک مستقیم هست و دو تای بعدی هم برو تو آدرس و از اونجا دانلود کن.

کد:
    کد:
    والا واسه تنظیم حرفه ای صدا من فکر کرده بودم اگه تاپیک بزنم همه میان و امتحان میکنن و نتایج خوبی بدست میاد که متاسفانه کلا به نظر میرسه ایرانی جماعت حوصله ی این جور کارا رو نداره. منم اگه سرم خلوت بشه تو آینده فقط میام نتایج رو از سایت های خارجی ترجمه میکنم میذارم تونجا که بقیه استفاده کنن . واسه بلند شدن صدای آهنگ راه ساده تری هم هست شما کورپلیر رو امتحان کردی؟ اکولایزرش رو فعال کنی صدا رو تا حد خوبی افزایش میده.. اگه بازم از صدا ناراضی بودی بگو من یه فایل بهت بدم که خودش بعد نصب تنظیمات رو دست کاری میکنه و صدا قوی میشه و اگه بازم راضی نبودی بگو یه برنامه بهت بدم که تقویت کننده ی صدای امنیا هست البته فکر کنم مال i7xx باشه که رو امنیا هم کار میکنه.. واسه تعویض رام هم به نظرم اگه صبر کنی که 6.5 نهایی ریلیز بشه بهتره و زود رام عوض نکنی عاقلانه تره بذار یکم دستت راه بیوفته بعد برو تو کار تعویض رام.. البته این نظر منه و تو فروم واسه تعویض رام از من حرفه ای تر هست شاید نظر اونا فرق کنه .. حالا اگه بازم اصرار داری بگو من یه آموزش واست میذارم .. البته لینکشو.

آقا امین واسه برنامه ها دستت خیلی خیلی درد نکنه.Core player رو تنظیم کردم ولی اگه اون فایل ها رو هم بهم بدی ممنون می شم .البته به شرطی که کیفیت خیلی افت نداشته یاشه.
    واسه رامم صبر می کنم.باز شما تجربت از ما بیشتره

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

آقا امین واسه برنامه ها دستت خیلی خیلی درد نکنه.Core player رو تنظیم کردم ولی اگه اون فایل ها رو هم بهم بدی ممنون می شم .البته به شرطی که کیفیت خیلی افت نداشته یاشه.
    واسه رامم صبر می کنم.باز شما تجربت از ما بیشتره

[/right]
    چون دیدم سبزه چراغت گفتم الان بگم که چشم رو چشمم.. ایشالا تا فردا صبح واست میذارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •