اگه رام غیر رسمی بخوای من یه آموزش گذاشتم
فهمیدی کدوم که ؟
رسمی هم بلد نیستم چون رو لومنیا نریختم رسمی تا بحال![]()
اگه رام غیر رسمی بخوای من یه آموزش گذاشتم
فهمیدی کدوم که ؟
رسمی هم بلد نیستم چون رو لومنیا نریختم رسمی تا بحال![]()
خیلی ممنون از اطلاعات کاملی که دادی.
ضدحال خوردم وقتی گفتی هیچ کدوم این گوشی رو ندارن. حالا میگید من چیکار کنم؟ بدون گارانتیشو بخرم؟
در ضمن این کابل تلویزیون تقلبیش مشکلی داره؟ حالا اگه اصلشو پیدا نکردم بخرمش؟
و در مورد آپدیت ، مگه روی گوشی ویندوز موبایل 6.1 نیست؟ عربی هم نداره؟
ای کاش یه عکس هم از کیف Golla هم میزاشتی که راحت بشناسمش.
بازم ممنون.
سه تا واست میذارم عزیزم .. یکم گرفتار کنکور ارشد هستم کم سر میزنم... بذار شمس العماره رو ببینم بعد میام واست میذارم.. همین امشب
آموزش دیدم ولی واسه شما نبود.
فقط تو رو خدا یه رام بده که باطریش ردیف بشه و اگه اشکال نداره آموزششم بهم بگو یا لینک صفحشو بذار.خیلی خیلی مرسی.راستی
آموزش دیدم ولی واسه شما نبود.
فقط تو رو خدا یه رام بده که باطریش ردیف بشه و اگه اشکال نداره آموزششم بهم بگو یا لینک صفحشو بذار.
راستی واسه این بازی Call of Duty اگه میشه تنظیم دکمه هاش رو هم بهم بگو.خیلی باحاله.ویندوز موبایل فوتبال نداره؟
خیلی خیلی مرسی.![]()
در مورد بلوتوث این سه برنامه از نظر من خیلی خوبه.. خودت امتحان کن ببین نظرت چیه و با کدوم بیشتر حال میکنی.
اولیش لینک مستقیم هست و دو تای بعدی هم برو تو آدرس و از اونجا دانلود کن.
والا واسه تنظیم حرفه ای صدا من فکر کرده بودم اگه تاپیک بزنم همه میان و امتحان میکنن و نتایج خوبی بدست میاد که متاسفانه کلا به نظر میرسه ایرانی جماعت حوصله ی این جور کارا رو نداره. منم اگه سرم خلوت بشه تو آینده فقط میام نتایج رو از سایت های خارجی ترجمه میکنم میذارم تونجا که بقیه استفاده کنن . واسه بلند شدن صدای آهنگ راه ساده تری هم هست شما کورپلیر رو امتحان کردی؟ اکولایزرش رو فعال کنی صدا رو تا حد خوبی افزایش میده.. اگه بازم از صدا ناراضی بودی بگو من یه فایل بهت بدم که خودش بعد نصب تنظیمات رو دست کاری میکنه و صدا قوی میشه و اگه بازم راضی نبودی بگو یه برنامه بهت بدم که تقویت کننده ی صدای امنیا هست البته فکر کنم مال i7xx باشه که رو امنیا هم کار میکنه.. واسه تعویض رام هم به نظرم اگه صبر کنی که 6.5 نهایی ریلیز بشه بهتره و زود رام عوض نکنی عاقلانه تره بذار یکم دستت راه بیوفته بعد برو تو کار تعویض رام.. البته این نظر منه و تو فروم واسه تعویض رام از من حرفه ای تر هست شاید نظر اونا فرق کنه .. حالا اگه بازم اصرار داری بگو من یه آموزش واست میذارم .. البته لینکشو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی ancient evil
لینکش رپیدشیر هست و تازشم فول اسکرین نمیشه و تازشم اسکرین شات نمیذارم و تازشم شاید تکراری باشه و تازشم همینه که هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
1.تا یکی دو هفته دیگه میارن نمایندگی ها خیالت راحت باشه شرکت وارد کرده ولی هنوز به نمایندگی ها نداده بدون گارانتی اصلی نگیر.
2.کابل TV متفرقه ممکنه کار نکنه و هم کیفیتش فرق داره.
3.روی گوشی WM6.1 هست ولی ورژن بالاتر همون 6.1 رو برات می ریزه.بعدا که خریدی می فهمی منظورم از ورژن بالاتر چیه.(تو تالار سامسونگ تاپیک آموزش آپدیت فریمور ( فلش ) گوشیهای سامسونگ همون مطلب اولش رو بخون وبعد تو گوشیت #1234#* رو بزن اون موقع می فهمی( اگه بخوای واست نمیریزه).البته دوستان دیگه مثل Amin.M.1986 و Bs_panzer و ... اطلاعاتشون تو این زمینه ها خیلی خیلی بیشتر از منه و خیلیم بچه های گلی هستن.در ضمن عربی هم نداره(شاید تو جدیدا باشه).
4.کیف GOLLA خیلی طرح و رنگاش زیاده و ممکنه یه مغازه همشون رو نداشته باشه.ولی اون مغازه که گفتم همش رو تقریبا داره و میده 6 تومن و کابل رو هم میده 14 که 12 میشه ازش گرفت.این مال خودمه.پایین عکساشو گذاشتم
در ضمن اون برنامه هایی که امین جان واسه بلوتوث بالا گذاشته حتما دانلود کن و یکیش رو بریز چون لازم میشه که بریزی.بعدا می فهمی واسه چیه.
هر موقع خریدی بگو
![]()
Last edited by d.b23; 29-09-2009 at 09:33.
آقا امین واسه برنامه ها دستت خیلی خیلی درد نکنه.Core player رو تنظیم کردم ولی اگه اون فایل ها رو هم بهم بدی ممنون می شم .البته به شرطی که کیفیت خیلی افت نداشته یاشه.
واسه رامم صبر می کنم.باز شما تجربت از ما بیشتره
چون دیدم سبزه چراغت گفتم الان بگم که چشم رو چشمم.. ایشالا تا فردا صبح واست میذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)