دوستان چرا 5800 تو بازی ها ضعیف کار کرده ؟
یعنی بازی ها خیلی کند اجرا میشه !
دوستان چرا 5800 تو بازی ها ضعیف کار کرده ؟
یعنی بازی ها خیلی کند اجرا میشه !
البته 5800 فاقد شتاب دهنده گرافیک سه بعدی است به همین دلیل بازیهای گرافیک بالا یکم کند اجرا میشن![]()
سلام به همه من امروز میخوام یه 5800 بگیرم میخواستم بدونم که چه شرایطیو باید داشته باشه یعنی زده باشه ساخت کدوم کشور و کلا ترفند هایی که نشون بده تقلبی نیست چه هست؟
کسی نیست جواب منو بده![]()
Last edited by isbn; 10-09-2009 at 16:22.
ممنون ولی فکر کنم منظورمو بد گفتم !
با رفرش یا حتی خاموش و روشن کردن؛ مموری در آوردن و ... هم هیچ کدوم از آهنگها بر نمیگردن، اون مشکل اول هم که عرض کردم، توی گوشیsave میشه ولی فقط میزنه فایل خرابه
سلام
من یک هفتست 5800 خریدم.
2 تا مشکل اساسی باهاش دارم
اول اینکه GPS اون خیلی سخت وصل میشه. مثلاً حتماً باید روی پشت بام باشم اونم بعد از 5-6 دقیقه وصل میشه و مثلاً توی کوچه راحت وصل نمیشه.
دوم هم اینکه هر کاری میکنم فلش دوربینش روشن نمیشه. یعنی یه لحظه روشن میشه و بعد سریع خاموش میشه. ممنون میشم یکی کمک کنه.
با این اوصاف 5800 باید گوشی مضخرفی باشه
پس کدوم گوشی تو رنج 300 تومن بهتره؟
به دلیل امواج زیاد روی سطح زمین ، اتصال شما از سطح زمین ، زیاد تاخیر داره ، و همچنین میتونید ابتدا کانکت شید و بعد هرجا که میخواید برید ، برید. اگر جی پی ار اس تون فعال باشه و یا ایرانسل داشته باشید ، از تکنولوژی AGPS استفاده میشه
فلش با نورسنج و در تاریکی عمل میکنه و همچنین موقع عکاسی
5800 ! ! !
روچه حسابی اینو میگی؟!!!!!!!!
هرگوشی یه سری مزایا داره و یه سری معایب. تازه اینایی که بالا گفتن معایبش نیست ممکنه اشکال از همون گوشی باشه.
اقایون من اخر فیلم قصد کردم 5800 بخرم!
یه سری سوال دارم...
:
1. این گوشی اگه خوب باهاش تا کنی چند سال عمر میکنه؟ حد اکثر؟ 1-2-6-8-10 ؟؟؟
2. اگه بخوام از علادین بخرم انلاک فکتوریش گیر میاد در طبقات بالا ؟
چیزی که هیچ چیر روش نسب نشده باشه؟ وپکش کامل باشه و استفاده نشده باشه رو چجوری میشه شناخت؟ {پلاستیکی چیزی دور جعبه که از لوازمش هم نپیچیده باشن}
3.ایا این سری جدید با پردازنده جدید ARM 11 434 MHz processorتو ایران اومده؟
چجوری میشه شناخت که 434 هست نه او360 قدیمیا؟
ترو خدا سریع تر جواب مارو هم بدین!!!
ممنون. ولی من فکر میکنم فلشش اصلاً کار نمی کنه. رفتم توی یه جای تاریک باز هم درست حسابی روشن نشد. یعنی خیلی خیلی سریع روشن و خاموش میشه. حتی نرم افزار چراغ قوه هم نصب کردم باز هم فلش روشن نشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)