مرسی بابت جوابتوناگه میشه به این تاپیک هم تشریف بیارین
تو گنو که رو پراپرتیس کلیک میکنم تو قسمت حجم فایلها آدرس کامل رو نشون نمیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی بابت جوابتوناگه میشه به این تاپیک هم تشریف بیارین
تو گنو که رو پراپرتیس کلیک میکنم تو قسمت حجم فایلها آدرس کامل رو نشون نمیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/COLOR]من از گنوم استفاده می کنم
دوستان حالتی هست که بشه لینوکس رو از روی فلش اجرا کرد به صورت پرتابل یا بشه بی دردسر روی لپتاپ نصبید به عنوان سیستم عامل دووم اگه پرتابل باشه خیلی بهتره
بدون فلش هم میشه با سی دی لایو ولی اگه فلش بخواین باید برین سایتش اونجا یه چندتا نرم افزار هست برا لود از فلش
خواهش میکنم ...
قرار نیست که آدرس رو کامل بنویسه تا جایی که یادم (الان سیستم دستم نیست)
نمی نوشت .
نگاه می کنم تا مطمین بشم.
حتما
سلام.
بله میشه.
استفاده از نسخه ی Live توصیه نمیشه چون از روی CD بارگذاری میشه سرعت پایینی داره.
برای اینکه روی فلش نصب کنی هم ابتدا باد فلشت رو به صورت Primary و Bootable فرمت و Active کنی و سپس لینوکس رو روش بریزی و قتی خواستی استفاده کنی باید Flash رو بوت کنی تا لینوکس بالا بیاد.
البته بعضی از لپتاپها سازگاری پائینی با لینوکس دارند و ممکنه نتونی به طور 100% راضی باشی.
Last edited by Amir Varasteh; 23-08-2010 at 18:48.
البته مرتبط با تاپیک نیست، ولی بهترین توزیع برای یو اس بی فلش درایو ها slax هست:
من هنوزم روی فلش درایوم دارمش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----
در مورد آدرس بار، اون دوستمون سوال کرده بود، روی دکمه در کنار اونجایی که مسیر رو نشون می ده کلیک کنید، عوض میشه طریقه ی نشان دادن مسیر. خیلی ساده.
نمیشه کاری کرد کامل نشون بده؟پکیجی چیزی نداره بشه نصب کرد؟
من هنوزم متوجه منظور شما نشدم! آخه این که دیگه خیلی واضح هست!
یا اینکه به این صورت
menu -> go -> location
Last edited by taia; 25-08-2010 at 18:49.
سلام.
من ubuntu 10.4 رو کنار xp دارم الان ميخوام xp رو پاک کنم 7 بريزم.
حالا بايد ubunto رو پاک کنم يا ميشه هميطوری بريزم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)