سلام.
من یه آی دی میکر میخوام که کار بده.
سلام.
من یه آی دی میکر میخوام که کار بده.
سلام........ من امتحان نکردم....... اما بله میشه....... فقط باید اسم روم رو بلد باشین......... توی meebo.com یه امتحان کنید.......
ورژنی که شما دارین Beta هست؟ اگه آره، بهتره که آپدیت کنید.......
قبلا معرفی کردم........ اما نمیدونم هنوز کار بده یا نه......... احتمالا میده......... همین تاپیکو یه سرچ کنید
موفق باشید![]()
نه اون جواب نمیده.
باز نمیکنه چرا ای ی منو وارد ایمیل میشه و باز نمیکنه ایدی رو
سلام..... حالات مختلفی میتونه داشته باشه:
1.شما کانکشنتون رو دستکاری کرده باشین
2. آی اس پی تون فعلا پورت یاهو رو بسته(البته این احتمالش کمه)
3. کسی آیدیتون رو قفل کرده باشه که در این صورت توی ورژن جدید یاهو آیدی بالا نمیره در عوض یه صفحه ی وب یاهو باز میشه که اونجا باید آیدی و پسوردتون رو وارد کنید تا مشخص بشه که شما ربات نیستین.....
4. با استفاده از بوتر ها آیدیهای زیادی رو لاگین کردین و آی پی شما ضبط شده و بعد از لاگین کردن با آیدیتون، آیدی به مدت 30 روز قفل هست.......
6. سرعت شما پایینه.......
5. هیچ کدوم از احتمالات بالا درست نباشه و یه مشکل موقتی باشه که ممکنه با نصب مجدد یاهوتون درست بشه......
و شاید هم مورد دیگه ای هست که بنده اطلاعی ندارم........
موفق باشید![]()
Last edited by amintnt; 23-07-2007 at 10:48.
to ro khoda ye nafar ye Email bomber bede man ke mordam in vasat....(bebakhshid farsi nadaram)
لطفا یه بوتر بدید که خودتون امنحان کرده باشید و یه توضیحم بدید خیلی نیاز دارم
با تشکر از شما slambovich
سلام.....
معرفی شده.......... یه سرچ کنید همین تاپیک رو
موفق باشید![]()
برادر/خواهر ناشناس سلام
بنده سه تاسوال دارم که ممنون میشم کمک کنید:
1. من شدیدا احتیاج دارم که ایمیل های یه نفر رو (تو یاهو) چک کنم اما واسه اینکار باید پسوردشو داشته باشم. میشه لطفا بگید چه طوری میتونم اینو بدست بیارم. درضمن طرف از کامپیوتر هیچی حالیش نیست اما متاسفانه به کامپیوترش دسترسی ندارم (محض اطلاع).
2. از کجا میتونم بفهمم که یه یاهو اکانت کی ساخته شده؟
3. آیا راهی هست که بتونم او پروفایل قبلی فرد رو ببینم (قبل ازآخرین ادیت) ؟ منظورم اونی که توش سن و اینجور چیزا رو میزنن؟
دوست عزیز من اصلا تو زمینه هک اینا وارد نیستم پس بی زحمت یه راهی بده که اولا 100 % جواب بده ثانیا سخت و پیچیده نباشه.
دوستان دیگه هم اگه کمک کنن ممنون میشم.
بی صبرانه منتظر یه راه حلم
مرسی
سلام......
دو تا سول داشتم:
1:چه جوری میشه بدون اجازه طرف اون رو ادش کنیم؟؟؟
2:چه جوری میشه فهمید طرف ignor کرده ما رو یا نه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)