بابت پدرتون متاسفم .غم اخرتون باشه.
فیلتر کل ماشین هایی که جدیدا میزنند پلاستیکی شده؟؟
بابت پدرتون متاسفم .غم اخرتون باشه.
فیلتر کل ماشین هایی که جدیدا میزنند پلاستیکی شده؟؟
بهتره بدید چک کنند . الان اگه چیزی باشه کمتر براتون خرج داره بعدا که بدتر شد خرجش هم بیشتره. البته من باز رو ESU شک دارم ولی بهترین کار نشون دارن به مکانیکه.
مشکل شما احتمالا از سوپاپ وایپس یا اطمینانه که در هنگام که فیلتر کثیف میشه این سوپاپ که داخل فیلتر هست باز میشه.سلام دوستان.مدتی درخدمت نبودم.متاسفانه پدرم فوت کرد.بخاطرهمین نتونستم بیام.بگذریم.206اس دی من الان9900تاراه رفته.واقعا این مملکت بکجا داره میره من نمیدونم.ماشین8000تاراه نرفته بودکه یروزصبح دیدم انگارتوحیاط گوسفندسربریدن وتمام حیاط روغن ماشین بود.وقتی دنبالش گرفتم دیدم ازبغل فیلتره روغن داره میزنه بیرون.روزتعطیل بودوهمجابسته.ماشین بوکسل کردم وبردم تعویض روغنی.گفت در راستای ارزان سازی فیلترروغنوپلاستیکی کردن وبخاطرسردوگرم شدن بعدیه مدت ازابندی میفته.خلاصه مجبورشدم50تومن خرج کنم تادرست بشه.بایدببرمش نمایندگی.دوستان اگه کسی مشکلی مثل من پیداکرده راهنمایم کنه چکارکنم.ممنون وبدرود.
ولی مشکل از هر جایی باشه از پلاستیکی بودن فیلتر نیست چون اگه بود که همه باید هفته ای یه بار فیلتر عوض میکردن.
سلام
ببخشید 206 v8 وقتی چراغ بنزینش روشن میشه چند لیتر بنزین داخلش هست؟ حدودا چقدی میره؟ 5000 تا کار کرده
با سپاس
١٠ليتر.حدود٢٠-٣٠ كيلومتر ميره.
سلام
ممنون از توجهتون
ولی من منظورتون رو نفهمیدم
10 لیتر ؟ پس چطوری فقط 20-30 کیلومتر میره؟ اگه 10 لیتر باشه صدی 10 هم حساب کنیم میشه 100
من با پرایدم که مشکل داره وقتی روشن میشه و فک کنم 7 لیتر داخل باکشه 75 تا میرم
![]()
سلام
من از كسي كه داره سوال كردم و براتون فرستادم مطمئن بود ٢٠-٣٠ تا ميره شايد مقدار بنزين كمتره بوده اشتباه كرده.
شما تو قمقمه آب زو یه نگاه کن،ببین روغن هست یا نه
تا اونجایی که یادمه تو قمقمه آب و ضد یخ ریخت برام. منظورتون قمقمه آب رادیاتور هستش؟ به هر حال این هفته میبرمش چک کنم ممکنه اشکال از ترموستات باشه؟؟
تو قمقمه آب علی الاصل فقط باید همونطور که گفتین آب و ضضد یخ باشه
اما با توجه به بالا رفتن دمای شما من احتمال دادم شاید مثل ماشین خودم آب روغن قاطی رده باشین و واشر سر سیلندرتون مرخص شده باشه !
اگه تو قمقمه چربی بود (تو خود آب یا دیواره قمقمه) بدونین که مشکل آب روغن دارین
یه سوال اگه این مشکل باشه دما مرتب باید داغ کنه دیگه؟ پس چرا برای من فقط 2 بار این اتفاق رخ داده اونم به فاصله شاید 2 ماه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)