سلام
ی سوال داشتم درباره :IDM میخواستم ببینم چرا سایتایی ک ف ی ل ** هست رو وقتی باز میکنیم نمیشه باهاش ازش دانلود کرد؟! مثلا موزیکی چیزی اگه سایت بسته باشه وقتی باز شد ارور میده
راه حلش چیه؟!
سلام
ی سوال داشتم درباره :IDM میخواستم ببینم چرا سایتایی ک ف ی ل ** هست رو وقتی باز میکنیم نمیشه باهاش ازش دانلود کرد؟! مثلا موزیکی چیزی اگه سایت بسته باشه وقتی باز شد ارور میده
راه حلش چیه؟!
فی*ل*تر شکنتون چیه؟
اگه Free*Gate یا سا*یفون یا...ـست، بعد از اینکه روشنش کردید، توی Options نرمافزار IDM، از بخش Pr*oxy/Soc*ks دکمهی Get from IE رو بزنید!
سلام دوستان من یک مشکلی با این دانلود منیجر درست کردم وقتی میزنم دانلود یه کم طول میکشه تا بیاد بعد میزنه time out اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه
S*T*C هستش
این راهش چیه؟!
اون گزینه رو زدم ارور could not find.... داد!!!
من از مرورگر Web Freer و نرم افزار IDM استفاده میکنم. میخوام «با IDM» یک تریلر از سایت IMDB دانلود کنم، اما نمیتونم.
به IDM، مروگر Web Freer رو هم اضافه کردم ولی مشکل حل نشد.
در واقع عکس زیر باید بیاد، که نمیاد:
Last edited by no.amooz; 12-03-2014 at 14:24.
شاید اون قسمت سایت ف****ت*ر*ه و فقط با web freer باز میشه و اگه میخواید با دانلود منیجر دانلود کنید باید از برنامه ****شکن استفاده کنید
من دیدم وقتی سرور مشکل داره این اتفاق میفته. شما با سایتای دیگه امتحان کن اگه نشد دوباره برنامه رو حذف و نصبش کنید
سلام دوستان
مدتیه اینترنت دانلود منیجر بعد از شروع دانلود یک فابیل و حتی وقتی فایلو 100 درصد دالود میکن پیام مبده پارتهای فاییل خرابه و ناچاره که دانلودو دوباره انجام بده. و مجدد از ضفر شروع میکنه.
اینو در سیتم های مختلفف فایل های مختلفف ورزن های مختلف و حتی با سرویس دهنده های مختلف اینترنت چک کردم و در همه گاهی این مشکل دیده شد. کسی اطلاعی در این مورد داره.
من برنامه IDM Cracker tools گرفتم مرتب کرک میکنم بعد دوباره بعد گذشت چند ساعت یا 1 روز دوباره خطای سریال میده و جدیدا اینطوری شده خیلی اذیت میکنه.
از داخل ایمیل هم میخوام دانلود کنم با دانلود منیجر دانلود نمیشه در صورت یکه داخل برنامه تیک همه مرورگرها خورده
چیرو میتونم جایگزینش کنم؟؟؟
سلام دوستان
من یه مشکله کوچیک دارم اونم اینه که وقتی روی زمانبندی میزارم همه چی ok هست فقط مشکلش اینه که موقع دانلود با هم دانلود میشن یعنی می خوام تک تک دانلود بشن !
چیکار کنم ؟؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)