کات تو اندیشه......
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت من تو اندیشه کم شده
الان رو 160 میچرخه
قبلا 240 بوده!!!
حیییفففففف......
دوست من ؛ ما پارس داریم سرعتمون 30 بیشتر نمیره ؛ به کی بگیم..؟
منم مثل شما هستم.واقعا دارم حسرت میخورم.من گلسارم.اینجا اینطوری شده.شما کدوم منطقه این؟
آره ... بعیده زیر 1 هفته بتونی خطت رو جمع کنی .البته ممکنه یه چند روزی سریعتر از اونی که بهت گفتن انجام شه . ( برعکسش هم بوده که بالای 2 هفته طول کشیده و طرف رو دق دادن تا خطش رو انتقال بده !!! ) یکی از دوستام همین عید امسال از پارس اومد اندیشه ... کار جمع آوری خطش یه هفته طول کشید اما بعدش واسه اندیشه ظرف 3 روز رانژه شد.مخابرات خط 3 بود.
در هر صورت یه چند روزی باید با دایل آپ سر کنی و باید بدونی حتی تو بهترین حالت احتمال اینکه کمتر از 1 هفته انتقال کامل انجام بشه و خط اندیشه هم راه بیوفته خیلی کمه .
به هر حال امیدوارم این فرصت برات پیش بیاد . دایل آپ اونقدرا هم بد نیستیه چند روزی باهاش کنار بیا ارزششو داره تا خطت انتقال پیدا کنه !
همون دورم برا.......!
---------- Post added at 05:39 AM ---------- Previous post was at 05:37 AM ----------
قانونا همه این کارا نباید بیشتر از چند ساعت طول بکشه... ولی اینجا این طوریه دیگه باید یه هفته صبر کنی.
انتقال از سرور به سرور دیگه کجای دنیا دیده شده که یک هفته طول بکشه..!!!!!!!!!!!!؟
اندیشه خط 5 واقعا افتضاح شده
یه مدت بود مجددا سرعت دانلود بالاخص در شب خوب شده بود تا این سه شب پیش که مجددا افت کرد
دیشب سرعت دانلودم به زور 8-9 میشد ... دیگه خودشون رو مسخره کردند
نمیشه که برای خطوط دیگه سرعت شبا 70 تا 150 باشه ولی برای این خط سرعت از حد استاندارد هم پایین تر باشه
منهای موارد فوق در روز هم گاها برای دقایقی ارتباط قطع میشه و هیچ پیج و پینکی ندارم و بعد از چند دقیقه مجددا ارتباط برقرار میشه
تقریبا در اکثر روزها دو ، سه بار چنین حالتی رخ میده (هرچند موقتیه و زمان زیادی طول نمیکشه ولی اصلا عادی نیست)![]()
از همین اندیشه سرویس میگیرم، تو آستانه هستم، اگرم بهشون زنگ بزنم میگنسرعت استاندارد همینه. من 128 1 گیگ دارم
ببخشید میشه بگید تو کدوم قسمت توضیح دادن؟
160 - 170 با چند کیلو؟آخه چرا باید این قدر تو حق من نوجوون که با پول توجیبیش هزینه ی اشتراک رو میده ظلم بشه؟
یا ایها الناس
![]()
Last edited by p0w3rfu7; 16-04-2010 at 16:10.
نه بابا داستان این نیست. مثل اینکه خط اصلیشون تو مرکز 5 قطع شده بود داشتن از backup استفاده میکردن.(البته این حرف پشتیبانیشونه تازه اونم با واسطه شنیدم که دارم میگم). الله اعلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)