تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 340 از 2403 اولاول ... 2402903303363373383393403413423433443503904408401340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض hi

کات تو اندیشه......

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سرعت من تو اندیشه کم شده
    الان رو 160 میچرخه
    قبلا 240 بوده!!!
    حیییفففففف......

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض hi

دوست من ؛ ما پارس داریم سرعتمون 30 بیشتر نمیره ؛ به کی بگیم..؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت من تو اندیشه کم شده
    الان رو 160 میچرخه
    قبلا 240 بوده!!!
    حیییفففففف......
    منم مثل شما هستم.واقعا دارم حسرت میخورم.من گلسارم.اینجا اینطوری شده.شما کدوم منطقه این؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من روزا 240 هستم ولی شب ها 1 به بعد آخرش 70

6. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

....راستی بیرک رفتم که از پارس بیام اندیشه بهم گفتن 10 تا 15 روز طول میکشه تغییر خط انجام بشه برید اندیشه
    الکی گفتن یا نه واقعا اینجوری از بچه ها کسایی که از پارس رفتن اندیشه چجوری بوده همینقد طول کشیده؟
    آره ... بعیده زیر 1 هفته بتونی خطت رو جمع کنی .البته ممکنه یه چند روزی سریعتر از اونی که بهت گفتن انجام شه . ( برعکسش هم بوده که بالای 2 هفته طول کشیده و طرف رو دق دادن تا خطش رو انتقال بده !!! ) یکی از دوستام همین عید امسال از پارس اومد اندیشه ... کار جمع آوری خطش یه هفته طول کشید اما بعدش واسه اندیشه ظرف 3 روز رانژه شد.مخابرات خط 3 بود.
    در هر صورت یه چند روزی باید با دایل آپ سر کنی و باید بدونی حتی تو بهترین حالت احتمال اینکه کمتر از 1 هفته انتقال کامل انجام بشه و خط اندیشه هم راه بیوفته خیلی کمه .
    به هر حال امیدوارم این فرصت برات پیش بیاد . دایل آپ اونقدرا هم بد نیست یه چند روزی باهاش کنار بیا ارزششو داره تا خطت انتقال پیدا کنه !

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض hi

منم مثل شما هستم.واقعا دارم حسرت میخورم.من گلسارم.اینجا اینطوری شده.شما کدوم منطقه این؟

همون دورم برا.......!

---------- Post added at 05:39 AM ---------- Previous post was at 05:37 AM ----------

قانونا همه این کارا نباید بیشتر از چند ساعت طول بکشه... ولی اینجا این طوریه دیگه باید یه هفته صبر کنی.

انتقال از سرور به سرور دیگه کجای دنیا دیده شده که یک هفته طول بکشه..!!!!!!!!!!!!؟

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اندیشه خط 5 واقعا افتضاح شده
    یه مدت بود مجددا سرعت دانلود بالاخص در شب خوب شده بود تا این سه شب پیش که مجددا افت کرد
    دیشب سرعت دانلودم به زور 8-9 میشد ... دیگه خودشون رو مسخره کردند
    نمیشه که برای خطوط دیگه سرعت شبا 70 تا 150 باشه ولی برای این خط سرعت از حد استاندارد هم پایین تر باشه

منهای موارد فوق در روز هم گاها برای دقایقی ارتباط قطع میشه و هیچ پیج و پینکی ندارم و بعد از چند دقیقه مجددا ارتباط برقرار میشه

تقریبا در اکثر روزها دو ، سه بار چنین حالتی رخ میده (هرچند موقتیه و زمان زیادی طول نمیکشه ولی اصلا عادی نیست)

10. 2 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟ کدوم مرکز؟
    اگه از اندیشه داری و تو رشتی باید بگم نه اصلا سرعتت طبیعی نیست. به پشتیبانی زنگ بزن بگو سرعت پورتتو چک کنن ببینن اصلا چند کیلو وصلی؟ البته خودتم می تونی اینکارو بکنی. باید رو مودمت لاگین کنی که قبلا بچه ها توضیح دادن.
    از همین اندیشه سرویس میگیرم، تو آستانه هستم، اگرم بهشون زنگ بزنم میگن سرعت استاندارد همینه. من 128 1 گیگ دارم
    ببخشید میشه بگید تو کدوم قسمت توضیح دادن؟

اندیشه؟16-17 کیلو؟

حاجی اگه اینطوریه به نظرم برو شکایت کن ازشون...به خاطر تبعیض..سرت ماها اکثرا بالای 160-170 است
    160 - 170 با چند کیلو؟ آخه چرا باید این قدر تو حق من نوجوون که با پول توجیبیش هزینه ی اشتراک رو میده ظلم بشه؟ یا ایها الناس
    Last edited by p0w3rfu7; 16-04-2010 at 16:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اندیشه خط 5 واقعا افتضاح شده
    یه مدت بود مجددا سرعت دانلود بالاخص در شب خوب شده بود تا این سه شب پیش که مجددا افت کرد
    دیشب سرعت دانلودم به زور 8-9 میشد ... دیگه خودشون رو مسخره کردند
    نمیشه که برای خطوط دیگه سرعت شبا 70 تا 150 باشه ولی برای این خط سرعت از حد استاندارد هم پایین تر باشه

منهای موارد فوق در روز هم گاها برای دقایقی ارتباط قطع میشه و هیچ پیج و پینکی ندارم و بعد از چند دقیقه مجددا ارتباط برقرار میشه

تقریبا در اکثر روزها دو ، سه بار چنین حالتی رخ میده (هرچند موقتیه و زمان زیادی طول نمیکشه ولی اصلا عادی نیست)
    نه بابا داستان این نیست. مثل اینکه خط اصلیشون تو مرکز 5 قطع شده بود داشتن از backup استفاده میکردن.(البته این حرف پشتیبانیشونه تازه اونم با واسطه شنیدم که دارم میگم). الله اعلم

13. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •