باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .![]()
باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .![]()
[quote=MOHSEN KHALILI 9;2817544]باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .[/qu
اون برنامه رو دارم ولی طرز کارشو نمیدونم اگه میشه راهنماییم کن در ظمن من یه آپشن فایل توپ دارم چه طوری باید بزارمش تو سایت
از دوستانی که با برنامه KitServer آشنایی دارند (مثل دوست خوبم Crespo) میخوام یه کمکی بکنند.
من فیس حسین کعبی رو دانلود کرده بودم و همانطوری که خودبرنامه گفته بود در پوشه فیس یه فایل map.txt درست کردم و طبق شماره ای که داده بود توی این فایل نوشتم : ""Iran/kaebi-f.bin"و 71431
(البته این بالا یکم اشتباه شده ولی من درست نوشتم) با این اوصاف بازهم فیس کعبی درست نشد، خواهش میکنم بگین که من چه کنم؟
سلام . کرسپو جان یعنی آپشن فایل من کار نمیکمه. وقتی تیمهای کلاسیک و بازیکنهای قدیمیو میارم اگه از بازی خارج بشم و دوباره بیام دیگه اونا نیستند
اگه میشه نحوه ی استفاده از کیت سرور را اموزش بدید من چیزی از اموزش داخلش نفهمیدم...
من الان وقتی میرم option و edit را در اول بازی لود می کنم تا تنظیمات بیاد لباس خیلی تیمها به مانند لباس چلسی میشه!
رفتم توی کیتهای داخل فایل بازی متوجه شدم لباسهای اکثر تیمها در داخل فایل بازی به شکل لباس چلسی هست و احتمالا این علت شبیه شدن لباس خیلی از تیمها هست!
الان لباس تمام تیمهای که داخل بازی لباسشون درست طراحی نشده به شکل لباس چلسی در امده!مثلا لباس منچستر سیتی و یا تیم ملی اتریش لباسشون مانند چلسی هست...
کرسپو جون تو اون لینکهایی که گذاشتید لینک چیزی به نام bootserv.dll را هم گذاشتید اون چی هست؟
اون شماره ی صورت ها خیلی به کمک اومد اگه شماره ی لباس های تیمها را هم باشه و بذاری ممنون میشم...
Last edited by delusion; 15-08-2008 at 18:40.
[quote=ghalbhaye_na_aram;2817746]طرز کار اینطوریه :
مثلا آگر میخوای فایل logos_998.bin رو وارد cv_0.img بکنی کافیه اون فایل رو در پوشه cv_0.img در کیت سرور کپی کنی بعد خودش تو بازی اجرا میشه .
امیدوارم بدردد بخوره![]()
این هم لباس جدید استقلال در فصل 87-88 که خودم ساختم
http://www.speedyshare.com/385911735
Last edited by MOHSEN KHALILI 9; 15-08-2008 at 22:42.
این هم آرم دسته رو به کیبورد تبدیل میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MOHSEN KHALILI 9; 15-08-2008 at 22:43.
سلام. شما اول برنامه PES-ARG_Editor رو دانلود کنید.
بعد آپشن فایلتون رو با این برنامه باز کنید. بعد از تیم مورد نظر زیدان رو انتخاب کنید و روی اسمش راست کلیک کنید و گزینه File Relinking Manger و بعد هم Open Manager رو انتخاب کنید. بعد از پنجره ای که باز شده گزینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
All Faces List رو انتخاب کنید. بعد لیست فیس بازیکنا و کدهاشون رو نشون میده. (ولی بعضی ها رو فقط کدشون رو نشون میده) بعد شما کد مورد نظر رو پیدا کن و روش دو بار کلیک کن. پیامی نمایش داده میشه و گزینه Yes رو انتخاب کن. بعد OK رو بزن. وقتی OK رو زدی اون پنجره بسته میشه و پیغامی مبنی بر سیو شدن تغییرات نمایش داده میشه و علاوه بر این یه عکس کوچیک (عکس سباستین ورون) در کنار بازیکن مورد نظر میاد. بعد هم از File گزینه Save Option File رو انتخاب کن. دوباره OK کن و حالا از برنامه خارج شو. اگر بازم نفهمیدی تا یه آموزش با عکس درست کنم!
نه، نه! اونا همش یکیه. ولی در سرورهای متفاوت آپ شده!
فاشیست شما هم برنامه Pes-ArgEditor لینکش را بگذار[/quote]
واستون گذاشتم.
شما باید دقیقاً اینطوری بنویسی:
####, "National\IRAN\PLAYER NAME.bin"
به جای #### آیدی بازیکن رو بزار و به جای PLAYER NAME هم اسم بازیکن. اون National\IRAN هم پوشه هاش هستش. باید مسیر رو دقیق و کامل بنویسی. اصلاً همون آدرس رو کپی کن و بعد تغییرش بده.
والا این فقط یه دلیل داره و اونم گیم پد هستش! اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم!
اتفاقاً آموزش داخلش خیلی واضحه. شما یه نیگاه به آموزشای داخله پوشه: kitserver\docs بنداز، همه آموزشاش همرا باعکسه! بازم اگر مشکلی درای، مشکل همون قسمت رو بگو تا جواب بدم. چون آموزش همش خیلی طولانیه و از حوصله منم خدائیش خارجه!
احتمالاً شما کیت سرور رو کپی کردی، اما نصبش نکردی. باید وقتی پوشه kitserverرو کپی کردی، فایل Setup.exe رو اجرا کنی و بعد هم Install رو بزنی.
شما کیت سرور رو که دانلود کردی، این فایل رو هم دانلود کن و جایگزین فایل هم نامش در داخل پوشه کیت سرور کن.
اگه یه نیگا به اینجا مینداختی، پیدا میکردی:
kitserver\docs\uni.txt
ولی بازم میزارم:
-------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همگی موفق باشید. یا حق![]()
![]()
Last edited by Crespo; 16-08-2008 at 00:48.
همگی خسته نباشید من یه پچ نصب کردم حالا بازی اصلا اجرا نمیشه چیکار باید بکنم کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)