تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 380 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه پچ گرفتم 90مگا بایته نمیدونم چطور باید تو بازی بزارم برنامهGame Graphic Studioرو دارم حالا باید یکی یکی بریزم اخه هر پوشه نزدیک 30تا داره راهی هست که پوشه بریزم خواهش میکنم راهنمایم کنید به طور مثال پوشهcv_0.imgخودش تنهایی از725تا8093داره مرسی

باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[quote=MOHSEN KHALILI 9;2817544]باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .[/qu

اون برنامه رو دارم ولی طرز کارشو نمیدونم اگه میشه راهنماییم کن در ظمن من یه آپشن فایل توپ دارم چه طوری باید بزارمش تو سایت

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض حرفه ای ها کمک کنند

از دوستانی که با برنامه KitServer آشنایی دارند (مثل دوست خوبم Crespo) میخوام یه کمکی بکنند.
    من فیس حسین کعبی رو دانلود کرده بودم و همانطوری که خودبرنامه گفته بود در پوشه فیس یه فایل map.txt درست کردم و طبق شماره ای که داده بود توی این فایل نوشتم : ""Iran/kaebi-f.bin"و 71431
    (البته این بالا یکم اشتباه شده ولی من درست نوشتم) با این اوصاف بازهم فیس کعبی درست نشد، خواهش میکنم بگین که من چه کنم؟

در آغاز فعالیت metallmodern_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام . کرسپو جان یعنی آپشن فایل من کار نمیکمه. وقتی تیمهای کلاسیک و بازیکنهای قدیمیو میارم اگه از بازی خارج بشم و دوباره بیام دیگه اونا نیستند

داره خودمونی میشه delusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین تاریکی

پيش فرض

اگه میشه نحوه ی استفاده از کیت سرور را اموزش بدید من چیزی از اموزش داخلش نفهمیدم...
    من الان وقتی میرم option و edit را در اول بازی لود می کنم تا تنظیمات بیاد لباس خیلی تیمها به مانند لباس چلسی میشه!
    رفتم توی کیتهای داخل فایل بازی متوجه شدم لباسهای اکثر تیمها در داخل فایل بازی به شکل لباس چلسی هست و احتمالا این علت شبیه شدن لباس خیلی از تیمها هست!
    الان لباس تمام تیمهای که داخل بازی لباسشون درست طراحی نشده به شکل لباس چلسی در امده!مثلا لباس منچستر سیتی و یا تیم ملی اتریش لباسشون مانند چلسی هست...
    کرسپو جون تو اون لینکهایی که گذاشتید لینک چیزی به نام bootserv.dll را هم گذاشتید اون چی هست؟
    اون شماره ی صورت ها خیلی به کمک اومد اگه شماره ی لباس های تیمها را هم باشه و بذاری ممنون میشم...
    Last edited by delusion; 15-08-2008 at 18:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[quote=ghalbhaye_na_aram;2817746]
    باید برنامه کیت سرور رو داشته باشی که با اون میتونی فایل ها رو بذاری تو هر پوشه که میخوای .[/qu

اون برنامه رو دارم ولی طرز کارشو نمیدونم اگه میشه راهنماییم کن در ظمن من یه آپشن فایل توپ دارم چه طوری باید بزارمش تو سایت
    طرز کار اینطوریه :
    مثلا آگر میخوای فایل logos_998.bin رو وارد cv_0.img بکنی کافیه اون فایل رو در پوشه cv_0.img در کیت سرور کپی کنی بعد خودش تو بازی اجرا میشه .

امیدوارم بدردد بخوره

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم لباس جدید استقلال در فصل 87-88 که خودم ساختم

http://www.speedyshare.com/385911735
    Last edited by MOHSEN KHALILI 9; 15-08-2008 at 22:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم آرم دسته رو به کیبورد تبدیل میکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MOHSEN KHALILI 9; 15-08-2008 at 22:43.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

1

لینک pes-ArgEditor رو میزاری
    دمت گرم
    سلام.

فیس زیدان در داخل فایل cv_0.img هست. اینم مسیرش:

cv_0.img-----> faces_1805.bin

امیدوارم به کارت بیاد.

میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی؟ [/quot
    سلام خسته نباشید چطور میشه فیس زیدان رو تو بازی گذاشت پیداش کردم ولی نمیدونم چطور میشه
    سلام. شما اول برنامه PES-ARG_Editor رو دانلود کنید.

کد:
    بعد آپشن فایلتون رو با این برنامه باز کنید. بعد از تیم مورد نظر زیدان رو انتخاب کنید و روی اسمش راست کلیک کنید و گزینه File Relinking Manger و بعد هم Open Manager رو انتخاب کنید. بعد از پنجره ای که باز شده گزینه
    All Faces List رو انتخاب کنید. بعد لیست فیس بازیکنا و کدهاشون رو نشون میده. (ولی بعضی ها رو فقط کدشون رو نشون میده) بعد شما کد مورد نظر رو پیدا کن و روش دو بار کلیک کن. پیامی نمایش داده میشه و گزینه Yes رو انتخاب کن. بعد OK رو بزن. وقتی OK رو زدی اون پنجره بسته میشه و پیغامی مبنی بر سیو شدن تغییرات نمایش داده میشه و علاوه بر این یه عکس کوچیک (عکس سباستین ورون) در کنار بازیکن مورد نظر میاد. بعد هم از File گزینه Save Option File رو انتخاب کن. دوباره OK کن و حالا از برنامه خارج شو. اگر بازم نفهمیدی تا یه آموزش با عکس درست کنم!

کرسپو سپاس
    ادرسی که دادی چهار تا لینک داره ایا همش را باید دانلود کنم و یا اینکه همش یک چیز هست؟
    من یکبار همچین چیزی دانلود کردم و در فایل بازی گذاشتم اما لباس برخی تیمها مثل برخی تیمهای ملی بهم ریخت و لباسشون شبیه لباس چلسی شد!
    نه، نه! اونا همش یکیه. ولی در سرورهای متفاوت آپ شده!

فاشیست شما هم برنامه Pes-ArgEditor لینکش را بگذار[/quote]

واستون گذاشتم.

از دوستانی که با برنامه KitServer آشنایی دارند (مثل دوست خوبم Crespo) میخوام یه کمکی بکنند.
    من فیس حسین کعبی رو دانلود کرده بودم و همانطوری که خودبرنامه گفته بود در پوشه فیس یه فایل map.txt درست کردم و طبق شماره ای که داده بود توی این فایل نوشتم : ""Iran/kaebi-f.bin"و 71431
    (البته این بالا یکم اشتباه شده ولی من درست نوشتم) با این اوصاف بازهم فیس کعبی درست نشد، خواهش میکنم بگین که من چه کنم؟
    شما باید دقیقاً اینطوری بنویسی:

####, "National\IRAN\PLAYER NAME.bin"

به جای #### آیدی بازیکن رو بزار و به جای PLAYER NAME هم اسم بازیکن. اون National\IRAN هم پوشه هاش هستش. باید مسیر رو دقیق و کامل بنویسی. اصلاً همون آدرس رو کپی کن و بعد تغییرش بده.

سلام . کرسپو جان یعنی آپشن فایل من کار نمیکمه. وقتی تیمهای کلاسیک و بازیکنهای قدیمیو میارم اگه از بازی خارج بشم و دوباره بیام دیگه اونا نیستند
    والا این فقط یه دلیل داره و اونم گیم پد هستش! اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم!

اگه میشه نحوه ی استفاده از کیت سرور را اموزش بدید من چیزی از اموزش داخلش نفهمیدم...
    اتفاقاً آموزش داخلش خیلی واضحه. شما یه نیگاه به آموزشای داخله پوشه: kitserver\docs بنداز، همه آموزشاش همرا باعکسه! بازم اگر مشکلی درای، مشکل همون قسمت رو بگو تا جواب بدم. چون آموزش همش خیلی طولانیه و از حوصله منم خدائیش خارجه!

من الان وقتی میرم option و edit را در اول بازی لود می کنم تا تنظیمات بیاد لباس خیلی تیمها به مانند لباس چلسی میشه!
    رفتم توی کیتهای داخل فایل بازی متوجه شدم لباسهای اکثر تیمها در داخل فایل بازی به شکل لباس چلسی هست و احتمالا این علت شبیه شدن لباس خیلی از تیمها هست!
    الان لباس تمام تیمهای که داخل بازی لباسشون درست طراحی نشده به شکل لباس چلسی در امده!مثلا لباس منچستر سیتی و یا تیم ملی اتریش لباسشون مانند چلسی هست..
    احتمالاً شما کیت سرور رو کپی کردی، اما نصبش نکردی. باید وقتی پوشه kitserver‌رو کپی کردی، فایل Setup.exe رو اجرا کنی و بعد هم Install رو بزنی.

کرسپو جون تو اون لینکهایی که گذاشتید لینک چیزی به نام bootserv.dll را هم گذاشتید اون چی هست؟
    شما کیت سرور رو که دانلود کردی، این فایل رو هم دانلود کن و جایگزین فایل هم نامش در داخل پوشه کیت سرور کن.

اون شماره ی صورت ها خیلی به کمک اومد اگه شماره ی لباس های تیمها را هم باشه و بذاری ممنون میشم...
    اگه یه نیگا به اینجا مینداختی، پیدا میکردی:
    kitserver\docs\uni.txt
    ولی بازم میزارم:
    کد:
    -------------------
    همگی موفق باشید. یا حق
    Last edited by Crespo; 16-08-2008 at 00:48.

10. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همگی خسته نباشید من یه پچ نصب کردم حالا بازی اصلا اجرا نمیشه چیکار باید بکنم کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •