تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 340 از 1635 اولاول ... 2402903303363373383393403413423433443503904408401340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من تعصب خاصي روي اين برندها ندارم ولي خوب بنا به دلايلي امكان خريد اين برندها براي من بيشتره به همين دليله كه از شما ميخوام بين اين برندها و در رنج قيمتي 200 تا 300 هزار چندتا مدل خوب و كارآمد برام معرفي كنيد
    قيمت FX37 را داريد؟
    در ضمن فكر ميكنم FX35 لرزشگير تصوير نداشته باشه.
    مشخصات FX35 و FX37 هیچ فرقی با هم نمیکنه جز این که زوم FX37 یه ذره بیشتره و حدود 20 گرم سبک تره.
    مدل های LZ هم دوربین های خوبی هستند. از سونی هم همون طور که قبلا گفتم W230 تو این قیمت خوبه. البته اگه یه ذره بودجه رو افزایش بدین H50 هم میتونین بگیرین.
    Last edited by prowler88; 27-07-2009 at 09:24.

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مشخصات FX35 و FX37 هیچ فرقی با هم نمیکنه جز این که سنسور FX35 ساخت ماتسوشیتا هست. بر خلاف FX37 که سنسورش ساخت پاناسونیکه. و ضمنا زوم FX37 هم یه ذره بیشتره.
    مدل های LZ هم دوربین های خوبی هستند. از سونی هم همون طور که قبلا گفتم W230 تو این قیمت خوبه. البته اگه یه ذره بودجه رو افزایش بدین H50 هم میتونین بگیرین.
    سلام پاناسونیک نام برند شرکت معظم ماتسوشیتا می باشد.

و اشتباه نکنم چند وقت پیش بود که شرکت ماتسوشیتا به پاناسونیک تغییر اسم داد.

Panasonic Corporation (Panasonic), formerly Matsushita Electric Co., Ltd., is a manufacturer of electronic and electric products for a range of consumer, business and industrial uses, as well as a variety of components. The Company operates in five segments: Digital AVC Networks, Home Appliances, Panasonic Electric Works Co., Ltd. (PEW) and PanaHome Corporation (PanaHome), Components and Devices, and Other. Digital AVC Networks includes video and audio equipment, and information and communications equipment. Home Appliances includes household equipment. PEW and PanaHome includes electrical supplies, home appliances, building materials and equipment, and housing business. Components and Devices include semiconductors, general electronic components, batteries and electric motors. The Company has 24.4% interest in JVC KENWOOD Holdings, Inc. In April 2009, Toshiba Corporation acquired all of Panasonic’s interest in Toshiba Matsushita Display Technology Co., Ltd.

4. 2 کاربر از yasermoh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام پاناسونیک نام برند شرکت معظم ماتسوشیتا می باشد.

و اشتباه نکنم چند وقت پیش بود که شرکت ماتسوشیتا به پاناسونیک تغییر اسم داد.

Panasonic Corporation (Panasonic), formerly Matsushita Electric Co., Ltd., is a manufacturer of electronic and electric products for a range of consumer, business and industrial uses, as well as a variety of components. The Company operates in five segments: Digital AVC Networks, Home Appliances, Panasonic Electric Works Co., Ltd. (PEW) and PanaHome Corporation (PanaHome), Components and Devices, and Other. Digital AVC Networks includes video and audio equipment, and information and communications equipment. Home Appliances includes household equipment. PEW and PanaHome includes electrical supplies, home appliances, building materials and equipment, and housing business. Components and Devices include semiconductors, general electronic components, batteries and electric motors. The Company has 24.4% interest in JVC KENWOOD Holdings, Inc. In April 2009, Toshiba Corporation acquired all of Panasonic’s interest in Toshiba Matsushita Display Technology Co., Ltd.
    درسته. من فکر میکردم دو تا کمپانی جدا هستند.

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظرم Canon PowerShot D10 دوربین هوبی است اما رنج زوم کمی داره.اما چون صرفا برای زیر آب نیمی خواهند اگر در نگهداری دوربین دقت کنند نیازی نیست حتما دوربین ضد اب بخرند چون دوربین ضد آب با رنج زوم بالا در رده دورینها پیدا یمی کنیدfz28 با زوم 18 دوربین خوبی است. این دوربین ضد اب نیست اما اینطور هم نیست که با چند قطره آب از کار بیوفته.
    Canon PowerShot D10 زوم پایینی داره همونطور که گفتم اولویت براش زوم دوربینه و چون کارش سدسازی هست برای اون میگه نیمه ضد اب باشه حالا من خودمم یه چندتا مورد مد نظرم هست که به نظر شما از نظر کارایی کدوم بهتره
    DMC-FZ28
    Canon PowerShot SX110 IS
    Sony CyberShot DSC-H20
    Canon PowerShot SX200 IS
    Sony T900
    بودجشم همانطور که گفتم 400 نهایتا 430 با تشکر
    Last edited by Fate2646; 27-07-2009 at 10:25.

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

FX37 مشخصات خوبی داره فاصله کانونی 25-125 و دیافراگم از F2.8 تا F8 و فیلمبرداری HD .قیمت دقیق این دوربین را در سایتها پیدا نکردم اما بنظرم با بودجه شما متناسبه
    آشنایی در تهران ندارید که این دوربین یا zs1 را با قیمت مناسب برای شما تهیه کند؟
    سایت dpreviewیک ریویو مشترک از FX37 و دوربین های این رده انتشار داده . در این ریویو این دوربین همانند zs1 امتیاز خوبی گرفته و جز Highly recommended قرار گرفته
    مشخصات FX35 و FX37 هیچ فرقی با هم نمیکنه جز این که زوم FX37 یه ذره بیشتره و حدود 20 گرم سبک تره.
    از اين همه كمك و راهنمايي شما دوستان بي نهايت سپاسگذارم
    البته اميدوارم اين دوربينها را با همون قيمتي كه هستند توي بازار اصفهان پيدا كنم. چون در غير اينصورت اصلا بصرفه نيست كه هزينه زيادي را صرفه خريدن يه دوربين كامپكت كني! به نظر شما چرا قيمت اين دوربينها اينجا اينطوريه؟ راستي FX37 كه از 350،000 هزار تومان بيشتر نميشه؟ قيمت نقديشون را ميشه بگيد؟
    يه سوال ديگه؟ شما مطمئنيد كه FX35 و W230 لرزشگير تصوير اپتيكال دارند؟
    Last edited by setayesh_mj; 27-07-2009 at 10:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مجبور نیستین حتما از نمایندگی بخرین. فروشگاه های دوربین عکاسی و پاساژها هم قیمتشون خوبه.
    با سلام

آدرسی در بانکوک می دونید؟ چون فقط یک روز اونجا می مونم و وقت زیادی برای گشتن ندارم. می خوام مستقیما برم جایی که بتونم دوربین Lumix TZ7(ZS3 رو بگیرم.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام

آدرسی در بانکوک می دونید؟ چون فقط یک روز اونجا می مونم و وقت زیادی برای گشتن ندارم. می خوام مستقیما برم جایی که بتونم دوربین Lumix TZ7(ZS3 رو بگیرم.

با تشکر
    راستش نه. من آدرس ندارم. ولی من این دوربین رو دیروز تو مالزی قیمت گرفتم 420 تومن.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

شما مطمئنيد كه FX35 و W230 لرزشگير تصوير اپتيكال دارند؟
    100%.......

11. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از اين همه كمك و راهنمايي شما دوستان بي نهايت سپاسگذارم
    البته اميدوارم اين دوربينها را با همون قيمتي كه هستند توي بازار اصفهان پيدا كنم. چون در غير اينصورت اصلا بصرفه نيست كه هزينه زيادي را صرفه خريدن يه دوربين كامپكت كني! به نظر شما چرا قيمت اين دوربينها اينجا اينطوريه؟ راستي FX37 كه از 350،000 هزار تومان بيشتر نميشه؟ قيمت نقديشون را ميشه بگيد؟
    يه سوال ديگه؟ شما مطمئنيد كه FX35 و W230 لرزشگير تصوير اپتيكال دارند؟
    به خاطر اوضاع نابسامان نمایندگی و فروشگاها است.
    باید همین حدود قیمتی باشه اما اگه بیشتر بود که ارزش خرید نداره

لرزش گیر FX35 از نوع MEGA O.I.S lens-shift stabilization که همان لرزش گیر اپتیکال نامیده می شه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط در مورد FX37 رنج دیافراگم را در چند پست قبلی اشتبا ه گفتم . رنج F2.8 - F5.9 درست می باشد(واقعا به اطالعات سایتهای ایرانی به هیچ عنوان نیمشه اعتماد کرد)
    Last edited by unforgiven2009; 27-07-2009 at 13:05.

13. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Canon PowerShot D10 زوم پایینی داره همونطور که گفتم اولویت براش زوم دوربینه و چون کارش سدسازی هست برای اون میگه نیمه ضد اب باشه حالا من خودمم یه چندتا مورد مد نظرم هست که به نظر شما از نظر کارایی کدوم بهتره
    DMC-FZ28
    Canon PowerShot SX110 IS
    Sony CyberShot DSC-H20
    Canon PowerShot SX200 IS
    Sony T900
    بودجشم همانطور که گفتم 400 نهایتا 430 با تشکر
    440000 تومان - Canon SX10 IS
    فكر مي كنم اين دوربين گزينه مناسب تري باشه .
    10 مگاپيكسل با زوم اپتيك 20 برابر به همراه لرزش گير ، ال سي دي چرخان 2.5 اينچ و ...

panasonic FZ28 هم گزينه خيلي خوبيه ولي الان تو بازار كم پيدا ميشه .

15. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •