امروز تولد من هست.
9 june تولد 24 سالگی اونم تو این بازی !!!
امروز تولد من هست.
9 june تولد 24 سالگی اونم تو این بازی !!!
به وسلی جان مبارکه داش هم تولدو میگم هم گل زدنت تو این بازی و هم سرزدنت به این تاپیک همه مبارک.........
اقا یه چیزی ................
بازیکنان زیر را میشناسید؟؟؟؟؟
1:رود فان نیستلروی
2:وسلی اشنایدر
جواب شما :بله اینها بازیکنان خوب رئال هستن و همچنین بازیکنان تیم هلند .....
ولی نه شما اشتباه کردین این دو قاتلین ایتالیا هستن..............
فقط رئال .......
بسی حالیدم ....
رئال قهرمان این تورنومنته ...
اون از په په این از نیستروی و اشنایدر ....
واقعا باید به خودمون افتخار کنیم...
تازه گلی که اشنایدر زد ....
خیلی قشنگ بود...مشت محکمی بر دماغ طرفداران بوفون بود ........
فقط کاسیاس .................................................. ...........
ویزلی جونم تولّدت مبارک........
رائول عزیزم.آخ که چقدر این تاپیک بدون تو بی حاله...مرسی بابت اخباری که گذاشتی امّا رائول جونم.....خودت الان میدونی تو دل من چه خبره...خودت الان می دونی بعد از خوندن اون نوشته راجع به زیزو چه حالی شدم....دِ واسه همینه که میگم زیزو ناموس منه!...عاشقشمممممممممم......یه حالی شدم متنتو خوندم....
.
.
.
زیدااااااااااان....زیزووووو وووووووو.....آخ دلم...................!![]()
هلند که برد....اسپانیا هم که کولاک کرد...امّا یه چیزی...با این که از ویا خوشم میاد....امّا مگه اینا اعتصاب نکرده بودن که شماره 7 رو کسی نپوشه تا رائول برگرده...پس چرا این ویای[...] شماره 7 پوشیده بود؟!
.
.
.
کل یورو 2008 یه طرف....گزارش های این جواد خیابانی اسگل یه طرف.....!به خدا خله این بشر....!
واقعا رئالی ها روسفیدمون کردن, بیشتر تیمها در سایه بازیکنهای ما می برن !
راستی اشنایدر بهترین بازیکن زمین تو بازی با ایتالیا شد !
خیابانی آدمه اصلا ؟! زیزو جون خودتو ناراحت نکن این . . . ,این مدلیه !!!
Last edited by shympw; 11-06-2008 at 14:19.
واقعاً ویزلی جون...واقعاً.....کل فوتبال دنیا...یا لااقل کل فوتبال اروپا داره رو بازیکنای ما می چرخه....
اشنایدرم که واقعاً حقش بود بشه...راتس سر گل نیستلروی که فیفا هم اعلام کرد درسته دیدید اون مدافع احمق ایتالیا کجا دراز کشیده بود و آفساید رو پر کرده بود؟!!!مردم از خنده!
ویزلوی جونم راستی یه بار دیگه هم تولّدت مبارک
.
.
.
از این خیابانی هم چند تا سوتی ناب دارم که می ترسم بذارم دیگه صدای همه در بیاد چون هم خیابانی هم سوتی هاش جزو تبصره های اولیه ی اسپمه!! ولی اگه خهواستین بگین تابراتون نعریف کنم دور هم بخندیم!
موضوع از چه قراره الان داشتم فوتبال پرتغال چک رو میدیدم مجریه گفت منچستر از رئال شکایت کرده به خاطر کریستین؟
دوستان عزیز سام علیکم :
امیدوارم که خوب و خوش و سر حال باشید......
اول که زیزو جونم چاکریم بابا این حرفا چیه اونم واقعآ از ته دل و با تمام وجودم نوشتم .........
و صد در صد موافقم که واقعآ فوتبال اروپا داره رو تیم رئال میچرخه میگه نه پس بشنو:
1:ایتالیا:اگه کانوارو نباشه چی میشه؟معلومه 3 تا میخوره
2:هلند :همین یکی بس که اگه وسلی و رود گل نباشه تمومه هیچی نیست........
3:پرتقال:خوب په په که گل میزنه کریس هم که کل تیم حریف رو یه تنه حریفه دیگه چی بگم
4:اسپانیا:فقط راموس و یا ایکر یکیشون رو بگیر خودت میبینی چه گندی میزنن
5:برزیل:همین بس که پارسال روبینهو جون بهترین بازیکن و گلزن تیمش بود.....
.
.
.
و و و
که اگه بگم میشه کل فوتبال جهان رو رئال داره میچرخونه............
خیلی عالی هست نه؟
خوب یک خبر فوق زیبا هم من میزارم واستون:
اینم یه عکس زیبا از کریس ولی عکس متفاوت و عکسی مهم:
خوب عکسو دیدن ؟
حالا یه توضییح کوچیک این جناب که لباس مشت پوشیده و سمت راست ایستاده بهترین بازیکن حال حاضر جهان کریس رونالدو هست.
و حالا اون وسطیه رو بنده نمیشناسم و اصلآ مهم نیست.......
اما
اما
اما
اون اقای خوش تیپ سمت چپی میدونین کیه؟
بله اون مربی بدنساز رئال مادرید هست !!!!!!!!!!!!!!!
تعجب کردین نه که مربی بدنساز رئال اینجا چیکار میکنه
باید بگم این عکس یه عکس واقعی و بسی نو هستش.
خوب مث اینکه خیلی با هم خوشحال هستن و این خبر بسی خوب واس مارئالی ها هستش.
یه ذره درباره مربی بدنساز رئال:
ایشون 1 سال پیش تو منچستر بود و از سال پیش به رئال نقل مکان کرد و حال واس رئال داره کار میکنه واگه بگیم یکی از عوامل قهرمانی رئال بوده دروغ نگفتیم و همینطور اینکه ایشون از رونالدو اطلاعات بسیار زیادی داره ویکی از رفقای بسیار صمیمی رونالدو هست و خوب رونالدو کم کم از همین الان بوی چمن سانتیاگو رو حس میکنه..........همانطور که من از همین الان بازیهای زیبای اونو مشاهده میکنم در لباس مقدس رئال مادرید.
به خاطر اینکه رئال زیگیله رونالدو شده و منچستر به این خاطر که رئال بیخیال شه رفته به فیفا و یوفا شکایت کرده -- ولی یه چیزو نمیدونه که رئال وقتی کریس رو میخواد یعنی میخواد حالا اگه فیفا و یوفا هم رئالو جریمه کنن بازم کریس مال ماست...موضوع از چه قراره الان داشتم فوتبال پرتغال چک رو میدیدم مجریه گفت منچستر از رئال شکایت کرده به خاطر کریستین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)