بابا بیخیال...تو هم چی رو می خوای با چی عوض کنیا!!!
8گیگ 100% بهتره.
بابا بیخیال...تو هم چی رو می خوای با چی عوض کنیا!!!
8گیگ 100% بهتره.
کی اسبشو میفروشه با قاطر عوض کنه؟با سلام منn95 8GB دارم دلم ميخواد بايه E90عوض كنم از نظر شما كداميك بهتره
اون فقط و یه مثل هست و 90 دارن فکر دیگه ای نکنن
e90 چی داره که میخوای این کارو بکنی
سلام
چند وقت پيش clock گوشيم باز نمي شد و وقتي كه انتخابش مي كردم پيغام system error! ميداد ولي وقتي كه restore كردم درست شد ؛ اما حالا بعد از اينكه برنامه ي mini opera رو نصب كردم و N-gage هك شده وبرنامه هاي trk secman رو نصب كردم ديگه Web باز نمي شه و صفحه يك تغيير كوچيك مي كنه وباز به حالت قبلي باز مي گرده ، با اينكه دوباره restore كردم ولي درست نشد. . .
1)-حالا اگه ميشه منو راهنمايي كنيد .
2)- اگه ميشه تمام فرمت ها وكار هايي رو هم كه مي نكن بزاريد ( لينك يا اصل ).
با من در ارتباط باشين . . .![]()
منم از تمام برنامه هایی که کفتین استفاده میکنم. ولی مشکلی نداشتم.
با کد #7370#* گوشی فرمت کامل میشه.همه چیز پاک میشه.
يعني همه ي برنامه هايي هم كه از اول خريد كوشي بوده هم پاك ميشه . . .
فرمت هاي ديگه اي هم هست؟ . . .
خواص اون ها چيه ؟ . . .
حالا اگه فرمت كنم درست ميشه ؛ نكنه اونهايي هم كه كار مي كنه پاك بشه؟ . . .![]()
برنامه هایی که از اول رو گوشی هستن اکثرا روی مموری کارت ذخیره شدن و پاک نمیشن![]()
اما من چند وقت پيش يك برنامه search كه از اول رو گوشيم بوده رو پاك كردم و خوشبختانه با restore درست شد...![]()
نه مجتبی جان اکثرا نمیشه گفتبرنامه هایی که از اول رو گوشی هستن اکثرا روی مموری کارت ذخیره شدن و پاک نمیشن![]()
چون 95 وقتی مموری کارتتو داخل میکنی برای اولین بار فقط 2 تا برنامه mobi genic و uni dic رو توی مموری میریزه و بقیه رو تو phone memory وهیچ سوالی هم نمیکنه که کجا بریزم چیکار کنم
فقط مینویسه inistalling و . .. .
بهتره كه از اصل موضوع دور نشيم . . .![]()
با فرمت همه برنامه های اصلی کارخونه که تو درایو z گوشی هستند باقی می مونند.
مثل mp3 player office calculator و .....
با فرمت فقط برنامه هایی که خودتون رو گوشی نصب کردید و ته قسمت aplications اضافه شدند پاک میشند.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)