چيجوري ميشه با اين دستگاه به اينترنت وصل شد؟
وقتي وصل ميشي سرعتت چنده؟
چيجوري ميشه با اين دستگاه به اينترنت وصل شد؟
وقتي وصل ميشي سرعتت چنده؟
خوب قبلی ها رو که جاوید و علی زحمتشو کشیدن،این یکیا با من:
1.نه.
2.نه،همونطور که گفتن UMD میخوره.
3.خوب آره.از UMD ایمیج میگیرن میریزن تو رم بازی میکنن.
4.بابولی بابا،مگه میشه دستگاه پورتبل باتری نداشته باشه؟باتریش حدود 7-8 ساعت کار میده.برق برای شارژه.
5.نه.ونخواهد داشت.PSP Phone یک شایعه ی مهمل بیش نیست!
6.یه چیزی شبیه Mini CD که یه قاب هم داره.
7.نمیدونم،ولی عکس میگیره.
8.حدود 87632481875723423423372356268716 تا بازی خفن داره.
9.ERROR:Object Reference Not Set To An Instance Of Object
10.طبعا.UMD حدود 20 تومنه.کپی شده بین 1000 و 2000.
11.(پست بعدی)با WiFi.
12.اندازه ی سرعت Connection!!!
بازي هاي اين كنسول به صورت اوريجينال توي umd هست . قيمت umd بالا هست از 15 هزار تومن گرفته تا مثلا بازي god of war كه من ديروز توي توپخونه پرسيدم گفتن 50 هزار تومن .
به همين علت شما بايد پي اس پي رو كپي خور كني و بعد يك رم هم بخري و فايلي كه image از umd هست و به صورت سي دي فروخته ميشه را توي رم دستگاه بريزي و بازي كني .
يه چيز در مورد باطري بگم اين دستگاه باتريش مثل موبايله يعني شارژ مي شه ولي بدون باطري هم كار مي كنه!!! به اين صورت كه رابطي كه باطري رو شارژ مي كنه به دستگاه وصل كنيد در اين هنگام اگه به قسمت اطلاعات باطري دستگاه بريد نوشته منبع اكسترنال يعني از منبع خارجي استفاده مي كنه كه همون برق مستقيمه ، مي تونيد باطري رو در بياريد و دستگاه رو مستقيم به برق و صل كنيد و ازش استفاده كنيد ... اين كارو من خودم بارها انجام دادم مخصوصا وقتي خونه هستم و مي خوام بازي كنم باطري رو در مي آرم به برق وصلش مي كنم !
كسي god of war رو تموم كرده ؟
من تو مرحله آخر اون غول آخري كه يه فرشته هست گير كردم . بعد از اين كه جونش نصف ميشه و ميره روي بلندي و از اونجا يه چيزايي پرتاب ميكنه ديگه نميتونم بكشمش . كسي رد كرده اينجارو ؟
اين اون آدرسي هست كه براي بازي assasain creed امضا جمع ميكنن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم پس umd نخرم بازي رو از اينترنت بگيرم بريزم توي كامپيوتر و بعدش بريزم توي رم؟!!!
بايد با اون سپره كه داري تيراشو طرف خودش بر گردوني ... تا از اون بالا بيافته ...كسي god of war رو تموم كرده ؟
من تو مرحله آخر اون غول آخري كه يه فرشته هست گير كردم . بعد از اين كه جونش نصف ميشه و ميره روي بلندي و از اونجا يه چيزايي پرتاب ميكنه ديگه نميتونم بكشمش . كسي رد كرده اينجارو ؟
الان تو ايران كسي umd نميخره . يه dvd بازي ميگيري 1500 تومان توش شش هفت تا بازي هست .
مرسي جاويد جان .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)