کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=pedram_sad;3051359]
براي بن نشدن اگه 12 ولت نكرده باشي
مشكلي پيش نمياد
این مسأله الان برای همه دیگه مشخص شده که 12 ولت کردن ربطی به بن شدن نداره.یکی از دوستان من 1 ساله که کنسولش رو 12 ولت کرده و همیشه لایو هست![]()
خوب من از همون اول توضیح میدماول باید شما رو دساگاهتون firmware بریزید که بستگی به درایورتون آخرین ورژن رو بیرون میریزن بعد باید تمامی بازی هایی که در دستگاه گذاشته شده full stealth باشن چه بازی هایی که آنلاین بازی میکنید چه بازی هایی که آفلاین بازیکردید چون وقتی به لایو وصل میشید کنسول شما یک سری اطلاعات کامل در مورد بازی ها به مایکرو سافت میفرسته اگر از دیسک های مالزی استفاده کردید 3000000000000000 % بن میشید حالا از کجا میشه فهمید دیسک fs هست یا نه ؟؟؟؟ برای این کار شما به برنامه ی Xdvd mulleter (فکر کنم دیکتش غلط باشه
) احتیاج دارید
اگر فن هاتون 12 ولت کرده باشین 9999999999999999999999 % بن میشید چون مایکرو سافت به محض اینکه پیغامی در مورد تغییرات سخت افزاری بگیره سریعا کنسول رو بن میکنه چون با تغییرات سخت افزاری کپش خور کردن درایور خیلی راحت تره مثلا برای ps3 میشه کاری کر د که درایور بازی های کپی ps2 رو بخونه این کار هم ساده است باید سیم قطعه ای که سخت افزاری چک میکنه که دیسک کپی هست یا نه رو قطع کنید به همین دلیل کنسول مجبور میشه بازی رو نرم افزاری چک کنه که این کار هم خیلی وقت گیر 3( دقیقه برای چک کردن) هست هم خیلی ضعیف و بی دقت شما دیسک ارجینال ps3 رو مذارید تو دستگاه و بعد از گذشت 1-2 دقیه که کنسول در هال چک کردن اطلاعات است دیسک رو در میارید و بازی ps2 رو تو دستگاه میگذارید و دستگاه بازی رو میخونه و باز میکنه من خودم فیلم این کار رو دیدم
این یه خلاصه کوچیک راجع به این موضوع برنامه و توضضیحات کامل در تاپیک زیر بیبنید
راستی ممکنه با تمامی اینها شما مدتی بن نشید حد اکثر تا 5 ماه چون مایکرو سافت دوره ای بن میکنه یعنی یک بلک لسیت از کنسول هایی که باید بن بشن رو توی چند وقت جمع میکنه و بعد از مدتی تو 2-3 دقیقه همشون رو بن میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by farazp30; 09-10-2008 at 15:00.
[quote=mehdi_360;3053118]دوست عزیز مهم ترین عامل بن شدن 12 ولت کردن فن هاست چون تغییر سخت افزاری به حساب میا د تو پست با لا توضیح دادم و به علت ضعف دقت سرچ مایکرو سافت دوست شما 1 ساله بن نشده و هر لحضه ممکنه بن شه چون اگر مایکرو سافت تغییر سخت افزاری رو پیدا کنه کنسوله دوست شما در ارجعیت اول بن شدن هست![]()
[quote=mehdi_360;3053118]جواب شما رو دوستمون تو اين پست پايين دادند
[quote=farazp30;3053317]در ضمن كنسول اگه 12 ولت خارجيشده باشه يعني با اداپتور مشكلي نيست
اما اگه ولتاژ رو از خود motherboard بگيره احتمال ban هست
واهش مي كنم يه نفر جواب من رو بده.
اين دموي قابل بازي pes2009 براي xbox360 رو از چه سايتي ميشه دانلود كرد؟
فکر کنم باید اینجا بگید البته قرار هست که بزارن !!!!
سلام به همه بچه های گل
اقا ما میخاییم xbox360 به مانیتور وصل کنیم دیدیم همه درباره کابل vga صحبت میکنن
1.حالا سوالوم همینه که فقط با این کابل میشه وصل شد به مانیتور؟
2.دیدیم همه درباره بن 12V میگن!! کنسول ما یه Ac adapter داره حالا این ادابتور همون ادابتوره 12v یا تبدیل کننده ولتاژه؟ارمه مایکروسافتم روشه!
3. بازی مالزی خوب نیس ؟ شماها چی میگیرید؟
هر کییم لطف کنه جواب بده ممنونمیشم
Last edited by kod89; 11-10-2008 at 05:36.
360 ام دوباره همونجوری شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
1بله دوست عزیز فقط با کابل vga میشه به مانیتور وصل شد
2در مورد آداپتور من تا حالا چیزی نه دیده بودم نه شنیده بودم تازه الان از آقا پدرام عزیز شنیدم
3یه سری به صفحه های قبل بزنید یه راجع بهش میتونید بخونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)