مطمءن باش هم ضد ضربه است هم ضد اب. چون من هم شوتش کردم هم با پد کنده شده کردمش تو لیوان پر از اب
مطمءن باش هم ضد ضربه است هم ضد اب. چون من هم شوتش کردم هم با پد کنده شده کردمش تو لیوان پر از اب
Last edited by docharkheh; 05-11-2007 at 13:44.
سلام من تا حالا 2 تا قاب واسه گوشیم خریدم یکی قرمزش 15 تومن با قاب فابریک خود 5500 25 تومن کل علایدینو زیرو رو کرد تا پیدا کردم شما هم می تونین از طبقه 3 علایدین قاب رو بخرین
سلام
میشه به منم بگید این tapping چیه؟
این ی سنسور حساس به ضربه است که میتو نی ازش در مدیا پلیر استفاده کنی !
به این صورت که 2 ضربه به روی آن play/stop است به چپ و راست 2 ضربه forward/ perview
چون این گوشی voice reader SMS داره تا 20 ثانیه بعد از دریافت sms با 2 ضربه به روی Lcd گوشی sms تلاوت
میشه !!!
چاکر بیلچه عزیز
راستی بیلچه جان تایپیک دیگه ای نداری ؟ بیام خدمتتون !
آقا سلام خدمت همه.
من رفتم 5500 بخرم گفتش که آلمانیه پشتشم نوشته بود. حالا چیکار کنم بخرمش یا بگردم فنلاندو مجار پیدا کنم؟
ممنون از جوابتون.
مال منم که 9 ماه پیش خریدم آلمانیه. فنلاندیشو من تا حالا ندیدم.آقا سلام خدمت همه.
من رفتم 5500 بخرم گفتش که آلمانیه پشتشم نوشته بود. حالا چیکار کنم بخرمش یا بگردم فنلاندو مجار پیدا کنم؟
ممنون از جوابتون.
قربونت برم.این ی سنسور حساس به ضربه است که میتو نی ازش در مدیا پلیر استفاده کنی !
به این صورت که 2 ضربه به روی آن play/stop است به چپ و راست 2 ضربه forward/ perview
چون این گوشی voice reader SMS داره تا 20 ثانیه بعد از دریافت sms با 2 ضربه به روی Lcd گوشی sms تلاوت
میشه !!!
چاکر بیلچه عزیز
راستی بیلچه جان تایپیک دیگه ای نداری ؟ بیام خدمتتون !
روی عکسم کیلیک کن بعد بزن پیدا کردن تمام موضوعات بیلچه . اینقدر تاپیک زدم که شما بیاین در خدمتتون باشم.
بیلچه جان دستت درد نکنه منو نجات دادی! منم دیگه شدم از خودتون آیا مرا پذیرا هستید؟ راستی میشه از سیدیه n70 استفاده کرد؟
جای شما رو فرق سر من خوبه ؟ مبارک باشه ایشالاه که 50 سال برات گوشی باشه بله از سی دی ان 70 هم میتونی استفاده کنی راستی چند خریدی؟ از کجا ؟
با سلام خدمت بیلچه و همه بچه های عزیز
برای من افتاد توی آب و از طریق اسپیکر آب نفوذ کرد و کل صفحه گوشیمو بخار گرفت
پیش بچه ها کنف شدم چون به همه گفتم ضد آبه ولی نبود
1 روز کامل گوشی را باز کردم و در هوای آزاد گذاشتم تا بخارش بر طرف بشه و شد اما کلید جوی استیک به سمت بالاش خراب شد که میگن رسوب کرد ولی حالمان گرفته شد چون خیلی بهش میناختم
![]()
بیلچه جان من 190 گرفتم از کرمان چون خودم کرمانیم . بدون گارانتی! راستی صدای یکی از هدستاش کمتره خرابه؟ منو فارسی هم نداره! چجوری باید بهش رمز محافظ بدیم مسیرش چیه؟
ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)