سلام.از مهندسین تاپیک کسی میدونه کی بروجر تحت پوشش قرار میگیره؟مرسی
سلام.از مهندسین تاپیک کسی میدونه کی بروجر تحت پوشش قرار میگیره؟مرسی
آقا من میخوام یه ایرانسل اعتباری بگیرم چون حال و حوصله قرقر خانواده واسه پول موبایل رو ندارم.خواستم بپرسم فقط فرق این اعتباری ها با دائمی ها اینه که فقط باید واسش شارژ بخری؟ممنون
سلام.آقا من میخوام یه ایرانسل اعتباری بگیرم.راستش حال و حوصله غرغر بابامو ندارم واسه پول موبایل.آخه من این دو ماه 800 تا مسیج فرستادم.خواستم بپرسم فرقشون با دائمی ها فقط اینه که باید .واسش شارژ بخری؟
برای من تنظیماتش اس ام اس اومد!! امروز بعد از ظهر
از لحاظ امکانات هیچ فرقی باهم ندارن فقط اعتباری هزینه تماس هاش بیشتره حدود 60 تومان!! در هر دقیقهسلام.آقا من میخوام یه ایرانسل اعتباری بگیرم.راستش حال و حوصله غرغر بابامو ندارم واسه پول موبایل.آخه من این دو ماه 800 تا مسیج فرستادم.خواستم بپرسم فرقشون با دائمی ها فقط اینه که باید .واسش شارژ بخری؟
یا مثلا هر اس ام اسی 16 تومن میشه
بخشيد موبايل من samsung هست. بايد چيكار كنم??
مرسي
در مورد گوشی های سامسونگ اطلاعی ندارم ولی معمولا این رو میتونید در قسمت Messaging (پیغام) با عنوان های نظیر "اطلاعات محلی" یا Area Info و یا چیزهای دیگه ای مانند Cell Broadcast پیدا کنید.
.ir - شبکه اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل) در ۵ شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب افتتاح و آماده استفاده شد.
به گزارش ایستنا شبکه ایرانسل در شهرهای همدان، گرمی و مشگین شهر دیروز (سوم اسفند) و در شهر خرم آباد امروز (چهارم اسفند) افتتاح شد.همچنین این شبکه در شهر سراب فردا (پنجم اسفند) افتتاح خواهد شد.
پیش از این شبکه ایرانسل در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، کرج، ارومیه ساری، مراغه، شیراز، قم، کرمانشاه و اردبیل راه اندازی شده بود که با پیوستن پنج شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب تعداد شهرهای تحت پوشش شبکه ایرانسل به ۱۶ شهر رسید.
آقا دمشون گرم. اینترنت گردی با گوشی هم حالی داره ها.![]()
ایرانسل در 3 مرحله اتصال کد 3 و 4 و 5 شماره های خود را به Gprs اعلام کرده ولی کد 2 خیر.!
طی تماسی که با 130 داشتیم اعلام کردند کدهای 2 قابلیت تست این شبکه را ندارند؟؟؟؟؟؟
آیا ایرانسل سیم کارتهای متفاوتی ارائه نموده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)