دكتر حالا ميشه اين خانم رو سياه پوستش كني ؟
با تشكر مهران :arrow:
دكتر حالا ميشه اين خانم رو سياه پوستش كني ؟
هممممممممم. دستت درد نكنه. حالا ميشه مراحلش را هم بگي :oops: 8)
باور كن عزيز من اين دو تا طرح از روي آموزش شما زدم. يعني خودت مراحل رو داري. اگر جايي رو مشكل داري بگو تا با كمال ميل همون رو به شما بگم...نوشته شده توسط nimo
به خدا باور ميكنم :P بهتره بقيش را در پي ام بپرسم ازت. يك دفعه ديگر امتحان ميكنم اگر نشد مگم كجاش مشكل داره :P
سلام- اميدوارم كه حالتون خوب باشه -
كليد هاي ميانبر فتوشاپ و ايمج ردي و يه توضيح در باره ابزار هاي اين دو برنامه !
فعلا -
در ضمن بچه سعي كنيد پست هاي بيهوده ندين تا تاپيم از حلت آموزشي خودش خارج نشه ممنون !
سلام
اين آموزش رو خودم ننوشتم از يه سايت ديگه برداشتم.
نمي دونم به درد شما مي خوره يا نه . ياد بگيرين بد نيست البته خيلي ساده هست .
استتار
١ - يک تصوير جديد ايجاد کنيد و در آن يک لايه جديد ايجاد کنيد . رنگ روکار را رنگ شماره D0C577 و رنگ پس زمينه را رنگ شماره BAAD4A انتخاب کنيد . لايه جديد را با رنگ پس زمينه پر کنيد .
٢ - ----- Filter>Artistic>Sponge را انتخاب کنيد و مقدار Brush را 8 پيکسل ، مقدار Definition را 25 و مقدار Smoothness را 15 پيکسل تعيين کنيد . کليد OK را بفشاريد . دوباره ----- Sponge را با همين تنظيمات اجرا کنيد .
٣ - ----- Filter>Noise>Median را انتخاب کنيد و مقدار Value را برابر 3 تنظيم کنيد . کليد OK را بفشاريد .
٤ - براي تنظيم روشنايي تصوير آنطوري که ضروري مي دانيد از منوي Image>Adjustment>Brightness/Contrast را انتخاب کنيد و روشنايي تصوير را تنظيم کنيد . سپس با استفاده از ----- Filter>Texture>Texturizer بافت خاصي را که براي پارچه خود در نظر داريد انتخاب کنيد و کليد OK را بفشاريد . پارچه ما آماده است .
مي دانيد که پارچه هاي استتار ارتشي بسته به محيط و طبيعتي که در آن استفاده مي شود از رنگ و طرح هاي مختلف تبعيت مي کند . براي تغيير رنگ اين پارچه از منوي Image>Adjustment>Hue/Saturation استفاده کنيد و رنگ مورد نظر را اعمال کنيد .
قربانتان : شاهين كينگ
مهدي و شاهين عزيز ممنون
ديگه خسته شده بودم
اخه خيلي اموزشها كم شده بود
mehdi87, shahin king, دست هر دو تون درد نکنه .
به آموزشهاتون ادامه بدین .
آره خيلي با حال بود .
اميدوارم بازم از اين آموزش ها بدين
دوستان
چطور مى توان در فوتوشاپ همه ابزارها (حتى رنگ ها) را به حالت اوليه Defult درآورد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)