خواهش عزيز
خواهش عزيز
سلام دوستان
منم می خوام که یدونه از این K800 بگیرم . ولی قبلش چندتا سوال در موردش داشتم :
1- آیا بین این K800 ها هم شماره سریال با خود گوشب مطابقت نداره ؟
2- اگه بله قیمت شماره سریال درستش چنده و قیمت شماره سریال نادرستش چنده ؟
3- میشه بگید بلندی صداش در حد چه گوشی هست ؟
خیلی ممنون
ارش جان
اول بله با گارانتی سیتادل که همچی تموم وتکمیله 420
با گارانتی متفرقه 400
بدون گارانتی ودیمی 378
سلام به بچه هاي k800
من جديدا" k800 خريدم و خيلي هم راضيم.خيلي قشنگه و عالي....يه ايراد بزرگ داره و اونم فيلم برداري ضعيفشه.....مي خواستم چند نكته بگم كه تو صفحات اين كلوپ دربارهشون خوندم :
گوشيه من رنگ تمام صفحه كليدش ارغواني نيست بلكه نور بالاش ارغواني و پايينش سفيده
صداي k800 اصلا" كم نيست و براي اينكه صداش بيشتر هم بشه خودم يه كاري ميكنم كه با اين كار صداش چند برابر ميشه و من حتي با بيشتر گوشيها مخصوصا" نوكيا كل انداختم و همه تعجب كردن از صداي اين گوشي......
بعد از اينكه رفتين قسمت اكوآلايزر ( musicplayer>more>setting>equalizer ) ......
manual رو بزنين و همه رو تا يكي مونده به آخر بالا ببرين(اگه همه رو تا آخر بالا ببرين صدا كمي خشخش ميكنه)
بعد done رو بزنين و دوباره تو همون قسمت setting >stereo widening رو هم off كنين....(اينا رو گفتم براي كسايي كه نميدونن)
و حالا قسمت خيلي مهمه قضيه:
گوشي رو روي يه آهنگ كه هم صداش بلنده هم كيفيت صداش خوبه بزارين و حالا روي يه سطح صاف....مثلا" روي درگاهي پنجره كه سنگي هست (اين خيلي بهتره) يا روي يه سطح فلزي صاف بزارين....يا اون به ديوار بچسبونين يا به طور 45 درجه گوشه ديوار نگه دارين و يا اگه هيچ كدوم از اينا نبود دستتونو بزارين زيرش(اينم بد نيست) و صدا رو تا آخر ببرين بالا...........و تفاوت رو احساس كنين
البته بگم اين براي k750 هم ميشه كه خوب اگه در اين لحاظ اين دو گوشيو همزمان مقايسه كنيم گوشيه ما يه ذره (فقط يه ذره) صداش كمتره كه اونم به خاطره پوشش پلاستيكيشه كه ميدونين پلاستيك خيلي صدا رو كم ميكنه و اينكه روي سطح كج مي ايسته(بنابراين بهتره خودتون صاف نگه دارين)....
چند تا سوال هم داشتم:
يه چيزي تو قسمت فيلم هست : image stabilizer اگه كسي اطلاعاتي از اين داره ممنون ميشم....
اين دفترچه راهنماي فارسي ك800 كه تو سايت ها هست من نتونستم بگيرم اگه كسي داره بيزحمت به من هم بدين......
ممنون از تمز هاي زيباتون واقعا" عالي بودن
سلام بهروز جان: مباركت باشه :
1.اولا ممنون كه از تم ها خوشت اومده
2.وقتي كه تو اكولايزر به صورت دستي فركانسها رو زياد مي كني كيفيت صدا يه كمي خراب ميشه وكلا من به همه شما پيشنهاد ميكنم كه توي (1.بلندي صدا 2.كيفيت فيلمبرداري)باكسي كل نيندازيد چونكه k800 اصلا براي اين كارها طراحي نشده و خيلي مزاياي ديگه داره كه ميتوني با اونها حال كني:مانند:(1.كيفيت و وضوح عكس فوق العاده 2.توي خشگلي 3.تويخوش دستي و................)
3. درمود image stabilizer سوال كرده بودي كه اين گزينه مربوط ميشه به جلوگيري از تاثير لرزش دست يا لرزش شي مورد عكاسي در كيفيت عكس و اين هست اوج cybershot بودن.
اینم داشته باشین که دیگه نهایت برتری و اقتدار K800 هست:
بهترین دوربین عکاسی دنیا به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لنز CMOS استفاده میکنه که اتفاقا K800 هم از همین لنز بهره می بره. دیگه خودتون قضاوت کنید.
در ضمن رزلوشن این دوربین فوق العاده، 16.7 مگاپیکسل هست.
![]()
بهروز جان براي گوش دادن از طريق اسپيكر stereo widening رو onكن كيفيت صدا عالي ميشه با handsfreeگوش كني offكن
من می خوام k800 بخرم
یه رم 1گیگ هم می خوام روش بزارم
می خواستم بدونم رم 1گیگ بزارم روش سرعتش نمی آد پایین؟
من كه 512 گذاشتم تغييري ايجاد نشد(تا خرخره هم پرش كردم) حالا 1 گيگ رو نمي دونم ولي فكر نكم سر عتش كم بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)