تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 34 از 63 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام!
    آزمون GRE که سازمان سنجش برگزار می کنه چیه؟ و اینکه اگر کسی نخواد برای تحصیل بره خارج از کشور فقط تافل برای سطح دکترا کافیه؟
    آزمون GRE برای کسانی هست که می خوان برای ادامه تحصیل درمقطع فوق لیسانس و دکترا به آمریکا برن. آنها علاوه بر تافل به این مدرک هم نیاز دارند و این امتحان به شدت سخته

برای آزمون دکترا،تافل زیاد هم هست. شما به جای تافل ،تو آزمون تولیمو، یا آزمونهای زبان که دانشگاه ها هر سال می گیرند بسیار ساده ترند وبا هزینه بسیار بسیار کمتری میتونید ثبت نام کنید و مدرکش را بگیرید.

Hello! please explain What is difference between toefl & tolimo & Gre?
    آزمون تولیمو فقط برای دکترا در داخل کشور اعتبار داره، کاملا مشابه امتحان تافل paper base هست.
    آزمون تافل هم برای همه کسانی که می خوان خارج از کشور ادامه تحصیل بدن.
    GRe را هم که توضیح دادم
    موفق باشید

(دانشگاه تهران یک امتحان زبان هر سال حدود ماه اسفند می گیره که برای آزمون دکترا اعتبار داره و اکثر دانشگاه ها هم مدرکش را قبول دارند)

2. 4 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

یعنی تافل ، speaking نداره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون به خاطر اطلاعات خیلی خیلی مفیدتون!

من در مورد موارد امتحانی تولیمو چیز زیادی نمی دونم .چیزی که فهمیدم اینه که یک بخش زبانی نوشتاری داره یک بخش ساختار و نوشتار زبانی و یک بخش خواندن و درك مطلب و یک بخش درك مطلب شفاهی . همه آزمون همینه؟ یعنی شامل Speaking نمی شه؟ اگر لطف کنید و کمی گسترده تر در مورد این امتحان شرح بدین ممنون می شم . اگر هم پست قبلی هست که در این مورد صحبتی شده شماره پست مربوطه را مرقوم بفرمایید چون گشتم و پیدا نکردم! مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ranjbar2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من در مورد موارد امتحانی تولیمو چیز زیادی نمی دونم .چیزی که فهمیدم اینه که یک بخش زبانی نوشتاری داره یک بخش ساختار و نوشتار زبانی و یک بخش خواندن و درك مطلب و یک بخش درك مطلب شفاهی . همه آزمون همینه؟ یعنی شامل Speaking نمی شه؟ اگر لطف کنید و کمی گسترده تر در مورد این امتحان شرح بدین ممنون می شم . اگر هم پست قبلی هست که در این مورد صحبتی شده شماره پست مربوطه را مرقوم بفرمایید چون گشتم و پیدا نکردم! مرسی
    سلام دوست عزيز

تولیمو(the Test of Language by the Iranian Measurement Organizations)یک آزمون زبان است که در ایران و از طرف سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.بیشتر متقاضیان این آزمون را داوطلبان دکتری تشکیل می دهند زیرا داشتن نمره زبان(تولیمو، تافل، MCHE یا ...) برای قبولی در آزمون دکتری لازم است. محدوده نمره تولیمو از 217 تا 657 می باشد.این آزمون شامل ۱۴۰ سوال چهارگزینه‌ای و یك سوال در بخش نوشتاری (مدت پاسخگویی ۳۰ دقیقه)، ساختار و نوشتار زبانی (۴۰ سوال و مدت پاسخگویی ۳۰ دقیقه)، خواندن و درك مطلب (۵۰ سوال و مدت پاسخگویی ۵۵ دقیقه) و درك مطلب شفاهی (۵۰ سوال و مدت پاسخگویی ۳۵ دقیقه) است.نمره هر قسمت آزمون در مقیاس معمول محاسبه و ده برابر میانگین این نمرات به عنوان نمره كل منظور می‌شود. دامنه نمره كل از ۳۱۰ تا ۶۷۷ است. نمره بالاتر از ۶۰۰ عالی، بین ۵۲۰ تا ۵۹۹ خوب، بین ۴۸۰ تا ۵۱۹ متوسط و كمتر از ۴۷۹ ضعیف تلقی می شود. لازم به ذكر است كه بخش نوشتاری نمره جداگانه دارد و نمره آن بین ۱ الی ۶ می‌باشد كه در كنار نمره كل در كارنامه درج می‌شود.

6. 2 کاربر از ranjbar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

یعنی تافل ، speaking نداره ؟
    تافل ibt داره ولی تافل pbt نداره

من فکر کنم 4 سال پیش امتحانشو دادم.. دقیق یادم نیست، ولی یک سری اولش تست داره که تست لغت و گرامر هست و کاملا در سطح تافله. بعد هم یک بخش listening داره که بلندگو تو سالن سوال را پخش می کنه. و شما باز هم تستی جواب می دین. بخش آخر هم که writing هست. یک موضوع می دن و شما باید بنویسید. ولی speaking نداره. یعنی راستش امکاناتش را هم ندارند.. من دانشگاه شریف امتحان دادم..یک سالن بزرگ، مثل امتحان کنکور

8. این کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دستت هر دو نفرتون یعنی Archi-girl و ranjbar2009 درد نکنه خیلی مفید بود. آره اون سالن رو می شناسم اندازه سالهای عمرم (شایدم بیشتر) توش امتحان دادم. حالا نمی دونم دقیقا منظورتون همون هال تالارهاست یا تو یکی از تالارها امتحان دادین ولی فرق چندانی هم نداره خاک همه شون رو خوردم!
    یه سوال نسبتا نامربوط (اما نه کاملا) به این تاپیک.من تازه اهل فروم شدم و سابقا فقط می رفتم مطالب رو می خوندم اما عضو فرم به اون صورت نبودم که پستی بنویسم . سوالم اینه من الان می خوام مثلا تشکر کنم از این دوستان چی کار باید بکنم؟ نیم ساعته دارم می گردم ولی نمی فهمم چطوری از هم تشکر می کنن منظورم این قسمته (این کاربر از ... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است)
    باز هم ممنون بابت توضیحات!

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض مقایسه نمره آزمونهای مختلف با هم

سلام

این اولین پست من تو این تاپیکه. توی اولین پستها همه انگلیسی مینوشتن می خواستم بنوسیم که چقدر عالی که بعد دیدم هرچی جلوتر میام پستای انگلیسی کم می شه

به هرحال. یک معادل سازی و مقایسه بین نمرات آزمون های مختلف هست که گفتم بد نیست اینجا بیارمش

البته باید توجه کنید که بشتر مراکز و دانشگاههای خارجی یک یا دو آزمون رو قبول دارن و اگر مثلا یک جایی IELTS نمره 7.5 می خواست و CPE رو قبول نداشت اونوقت مدرک CPE شما بدرد نمی خوره.

11. این کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض The Common European Framework

اینم غالب معمول اروپیایی هست که یک جورایی همون مقایسه آزمون هاست. نیاز به توضیح هم فکر نکنم داشته باشه

13. 2 کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

این 3 تا مدرک (GRE ، tofel و تولیمو) هم مثل آیلتس تاریخ مصرف داره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این 3 تا مدرک (GRE ، tofel و تولیمو) هم مثل آیلتس تاریخ مصرف داره ؟
    toefl و ielts که دو سال اعتبار دارند

GRE هم 5 سال اعتبار داره ولی تولیمو رو نمیدونم

16. این کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •