سلام گوشی من k610 است ومن میخواستم درایور دوربین رو عوض کنم اما نمیدونم درایور های بهتر رو از کجا ی top sonyبگیرم ضمنا درایور دوربین من 2.8 است ومن در top sony اکتیو هم شده ام و از نظر دانلود هم مشکلی ندارم لطفا هر چه سریعتر راهنمایی کنید
سلام گوشی من k610 است ومن میخواستم درایور دوربین رو عوض کنم اما نمیدونم درایور های بهتر رو از کجا ی top sonyبگیرم ضمنا درایور دوربین من 2.8 است ومن در top sony اکتیو هم شده ام و از نظر دانلود هم مشکلی ندارم لطفا هر چه سریعتر راهنمایی کنید
Last edited by danger-boy; 29-01-2007 at 02:54.
آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده ...ok
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است....ok
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36![]()
خب حالا شروع کار برای گوشیهای RED
phone xs رو باز کنید نوع کابلتون رو انتخاب کنید و Start رو بزنید گوشی رو خاموش کنید دکمه C رو نگه دارین و کابل رو به گوشی وصل کنید و اجازه بدید تا Phone XS گوشیتون رو بشناسه
حالا شما باید یادتون باشه که فایل db2010cid49_4_alpha رو کجا اکسترکت کردین
از قسمت flash main firmware نرم افزار Phone XS مسیر فایل ssw متناسب با گوشی خودتون رو از فولدری که db2010cid49_4_alpha رو توش اکسترکت کردین به نرم افزار بدین یکی از این فایلها رو انتخاب میکنید
و روی فلش کلیک کنید
در اینجا گوشی من k750 هست و من فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw انتخاب میکنم
فلش کردن شروع میشه و در کمتر از یک دقیقه عملیات فلش به پایان میرسه
و نرم افزار Finishing Flash رو نمایش میده
30ثانیه صبر کنید و اگر بعد از 30ثانیه phone xs شات دان نشد Stop رو بزنید و به پیغایمی که نمایش داده میشه جواب مثبت بدین و بعد هم close رو بزنید و از نرم افزار خارج بشین
(این اتفاق بخاطر باگ کوچکی هست که Phone XS برای بعضی از گوشی ها داره یعنی کار فلش رو کامل انجام میده ولی در آخر Stop و flash line رو فعال نگه میداره و شات دان نمیکنه)
حالا گوشیتون رو جدا کنید باتری رو دربیارین و بعد از 15 ثانیه باتری رو دوباره جا بزنید
بعد از فلش کردن گوشی با فایل ssw دیگه گوشیتون روشن نمیشه و لی حالا میتونید از Far استفاده کنید و وارد fs بشین و تغییرات انجام بدین مثل: عوض کردن منو ;افزایش فضای sms و ...
خب حالا بعد از اینکه تغییرات مورد نظرتون رو تو fs انجام دادین برای اینکه گوشیتون روشن بشه باید طبق آموزش زیر فایل rest رو با Far manager رو گوشی فلش کنید
Far Manager رو باز کنید ALT+F1 رو بزنید و SEFP رو انتخاب کنید
اگه با کابل USB خود گوشی کار میکنید DCU-60 رو انتخاب کنید و بیشترین سرعت و از قسمت Boot script نوع گوشیتون
حالا Enter The Matrix رو بزنید دکمه C نگه دارید و کابل وصل کنید
بعد از اینکه گوشیتون به نرم افزار متصل شد شما fs و flash رو می بینید
با انتخاب fs شما وارد file system گوشیتون میشن و میتونید تغییرات بدید درست مثل cid36
بعد از اینکه تغییرات مورد نظر تون رو تو گوشی اعمال کردین باید لودر رو شات دان کنید برای این کار کافیه که ".." رو آنقدر انتخاب کنید و به عقب برگردین تا این پیغام ظاهر بشه
"do you wish to SHOUT DOWN csfs loder "
yes رو انتخاب کنید و از برنامه خارج بشین
برای اینکه گوشیتون روشن بشه و تغییرات رو ببینید باید طبق آموزش زیر فایل rest رو با Far manager رو گوشی فلش کنید
Far Manager رو دوباره باز کنید و گوشیتون رو مثل دفعه قبل متصل کنید ولی ایدفعه روی FLASH کلیک کنید
بعد این صفحه نشون داه میشه
در سمت راست نرم افزار فایل ها و فولدر ها ی داخل کامپیوتر نشون داده میشه
به محلی برین که فایل db2010cid49_4_alpha رو اکسترکت کرده بودین و از داخل فولدر rest فایل rest همخوان با گوشی و فریمور گوشیتون رو انتخاب کنید
حالا شما باید یکی از این
فایل ها رو رو گوشیتون فلش کنید تا گوشیتون کار بکنه
بعد از اینکه فایل رو انتخاب کردین F5 رو بزنید تا اون فایل تو گوشیتون کپی بشه
برای تائید کردن دوباره کپی رو بزنید
حالا این صفحه باز میشه
به تنظیمات دست نزنید و مطمئن بشین که FLASH BABE ssw image انتخاب شده
روی FLASH کلیک کنید
این هشدار قرمز رنگ ظاهر میشه
برای تائید و انجام شدن فلش yes رو بزنید
بعد از چند ثانیه این صفحه باز میشه
close رو بزنید و از Far Manager خارج بشید
کابل رو از گوشی جدا کنید و باتری رو در بیارید و بعد از 20 ثانیه دوباره جا بزنید و گوشیتون رو روشن کنید
تذکرات مهم:
-این آموزش فقط روی k750 تست شده
-گوشی های w810 ممکنه موقع فلش کردن فایل rest با far دچار مشکل بشن و لازم بشه که کل main رو با phone xs روشون فلش کرد تا دوباره روشن بشن پس اگه imei گوشیتون اصلی نیست این کار رو نکنید
-فایل های ssw وrest بجای main گوشی نیستند بلکه قسمت کوچکی از main رو تغییر میدن و روی main نصب میشن
-برای هر بار دسترسی به fs گوشیهای red cid49 باید این مراحل تکرار بشه
-روی گوشی k750 با imei غیر اصل (ریجستر دستی) تست شد و مشکلی برای imei پیش نیومد
-قبل از شروع به کار باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به طریقه زیر نصب کنید
برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
با تشکر از زحمات آقای den_po در سایت se-nse
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by active_277; 17-03-2007 at 02:30.
اكتيو جان حال جهت فلش كامل گوشيم 810 با ورژن R4EA031به ورژن پايينتر RDB005 فايلهاي زير را از سايت TOPSONY داونلود نموده ام:
1-Phone-XS_V2[1].01_Beta_package
2-W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49
3-W810_R4DB005_FS_M_EAST_N_AFR_RED49
4-model_CDA102555_6_M_EAST_N_AFR
در ضمن مشخصات گوشيم با داوينچي به صورت زير است:
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: ******-**-******
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:Generic Language:M_EAST_N_AFR CDA Number:CDA102555/6 Firmware Version:R4ED001
Phone Model (1):W810i
Phone Model (2):W810i º¾´H ¸¶àKdxL´l€ýÿÿœ ºªº¾H‚³L
W810 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:07
Done!
ايا حالا ميتوانم فلش كنم؟
با سلام خدمت active عزیز
یه سوالی داشتم اینکه بعد از کار با فار و اعمال تغیرات بازم باید mine گوشی رو فلش کنم یا نه
حالا چرا ميخوايي به ورژن پايينتر فلش كني؟؟؟
شما كه ميگي نميشه main فلش كرد بعد چه جوري من كارهاي بالا بكنم؟ولی هنوز نمیتونی main رو با phone xs فلش کنی
گوشي 810 و ريجستر دستي
نه اونجا منظورم این بود که main اماده شده با gslide رو نمیتونی با phone xs فلش کنی روی w810
بعد تو آموزش far اون فایلی که اول فلش میکنید به جای main نیست
یه فایل کوچک هستش که 2تا از بلوکهای main رو تغییر میده تا بشه به fs دسترسی داشت
ضمنا من امتحان نکردم که ببینم imei تغییر میکنه یا نه
من فقط روی k750 با imei اصلی تست کردم که کار کرد
من کل فروم p30worid ( cid 49)رو خوندم .و از راهنمایی های اکتیو عزیزا و اقا سیاو ش استفاده کردم
احتمالا بعد عاشورا تاسوعا میزنم تو کار فلش گوشی!!
3 سوال
ببین اگه من فقط main رو فلش کنم و دست به fs نزنم ...چی میشه ؟ گوشیم به واکمن تبدیل نمیشه ؟ یا باید حتما جفتشون رو فلش کنم ...
اگه فقط بخواهم منوهای اصلی رو عوض کنم --از همون دستوری که گفتی و با sx++ و از طریق sfx --
همین که برم اون فایل های منو رو جایگزین کنم داستان حله؟ یا قبل اش باید یه کارهای دیگه هم کنم ؟ ای عوض کردن منو imei می پره؟
اخه گیر دادم که منو گوشیم رو عوض کنم .....!!!
گوشی من brown بید ..مطمئنی این ++xs گوشی brown رو ساپورت می کنه؟
Attempting to open the interface...
1317| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
1317| Turn off phone
1317| Hold C Button on phone and connect phone.
1317| You have 30 seconds.
1317| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
1317| PORT STATUS: ACTIVE
1317| Baseband ID: 8040
1317| Hardware Platform: db2010 Marita compact
1317| Protocol Version: 3.1
1317| Sending loadersdb2010_cid00_prodid_p3k.bin...
1317| This is a PRODUCTION_ID loader
1317| Activating GDFS...
1318| phone name detected
1318| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
1318| PHONE INFO
1318| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
1318| DBID: db2010
1318| OTP CID: 49
1318| EROM CID: 49
1318| EROM color: Brown
1318| IMEI:***************
1318| Phone: K750
1318| Operator: APAC_1
1318| CDA: CDA102337/101 R5A
1318| Firmware: R1CA021
1318| EROM: n/a
Last edited by mj_heydari; 29-01-2007 at 21:03.
اكتيو جان من ميتونم براي تغيير ورژن درايو دوربين از ورژن الفا 5 phonexs استفاده كنم؟
اگه استفاده كنم ديگه نياز به فلش main نيست؟
يا اگه استفاده كنم imei گوش عوض نميشه؟
گوشي من 810 و ريجستر دستي
در ضمن از زحمات و اموزش هايي كه در اين فروم مي گذلري كمال تشكر دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)