اینا ایمیج سی دی هستن
بهترین نرم افزار Alcohol 120% است
اونو نصب کن و بعد ایمیج را بده بش!
اینا ایمیج سی دی هستن
بهترین نرم افزار Alcohol 120% است
اونو نصب کن و بعد ایمیج را بده بش!
در ادامه چیز هایی که دوستان ګفتن اګه فایل بین شما فیلم هست می تونی با vlc media player فیلم مستقیم ببینی بدونه اینکه نیازی به ریات image یا mount کردن داشته باشه
با سلام وتشکر فراوان از دوستان عزیزی که راهنمایی کردند
این نرم افزارvlc media player خیلی خوب بود.
با سلام بخدمت فعالان محترم اين تاپيك، خصوصا امين جان.
ضمن تشكر و قدرداني از زحمات شما، اگر اجازه هست يك سوال را ذكر ميكنم:
من با اينترنت ADSL64Kbps كار ميكنم و همچنين براي دانلود از نرمافزار µTorrent استفاده ميكنم. اما سرعت من هيچوقت به 1 كيلوبيت نميرسه و خيلي كمه، درحاليكه سرعت Total زياد هست. لطفا مرا راهنمايي بكنيد كه چجوري سرعت را بهبود ببخشم، آخه من يه تازهكار در اين زمينه هستم.
با سپاس و قدرداني. بابك![]()
سلام بابک جان
این سوال بارها تو تاپیک تکرار شده
اصلا باید ببینید تورنت شما فعال هستش
یعنی سید و peer به تعداد کافی داره
با سلام دوباره و آرزوي موفقيت براي شما.
چقدر Seed و Peer كافيه؟ مثلا من يك فايل رو كه دانلود ميكنم، 29 تا Seed داره و 6 تا Peer؛ اما سرعت مطلوبي نداره و از 4.0 كيلوبايت در ثانيه تجاوز نميكنه. با Azureus هم امتحان كردم، هيچ فرقي نكرد.
يك نمونه از اين تورنتها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
من هیچ وقت جرات نمیکنم زیر 400 seed یک فایل را داونلود کنم!
تورنت شما از لحاظ سید و لیچر مشکلی ندارهچقدر Seed و Peer كافيه؟ مثلا من يك فايل رو كه دانلود ميكنم، 29 تا Seed داره و 6 تا Peer؛ اما سرعت مطلوبي نداره و از 4.0 كيلوبايت در ثانيه تجاوز نميكنه. با Azureus هم امتحان كردم، هيچ فرقي نكرد.
سرعت اپلود شما چقدر هست؟ ایا پورتی که واسه تورنت استفاده میکنین باز هست؟ پورت رو 55333 قرار بدین و بعد ببنین قسمت پایین utorrent اون دایره سبز میشه یا نه اګه نشد روش کلیک کنین تا مرورګر شما باز بشه و پورت رو تست کنه اګه جواب قرمز شد یعنی این که پورتی که استفاده میکنین به وسیله ی فایرفال یا isp بلاک شده و همین باعث باعث شده سرعت مناسبی نداشته باشین اګه سبز شد و بازم سرعت مناسبی نداشتین مشکل میتونه سرعت کم اپلود شما باشه
این تورنتی که شما دارین دانلود میکنین رو من تست کردم از لحاظ سرعت مشکلی نداره ولی بستګلی زیادی به سرعت اپلود داره اپود رو 5 یا 6 بزار
سلام پيمان جان. از جوابتون و وقتي كه گذاشتين، بسيار سپاسگزارم.
من پورت مذكور رو امتحان كردم و درست بود، و چندتا پورت ديگه رو. متاسفانه در همهي حالات سرعتم از 4 كيلوبايت در ثانيه بيشتر نميشد. ضمنا سرعت آپلود رو بصورت نامحدود قرار دادم اما بازهم نشد.
ببينم، آيا ممكنه مشكل از سايت مرجع تورنتهاي من باشه؟ ميشه يك سايت كه از نظر شما خوبه رو معرفي كنين؟
با سپاس و آرزوي كاميابي براي شما.
قربانت، بابك.![]()
FEiZ جان واسه این که سرعت دانلود تورنت همیشه خوب باشه و از لحاظ سرعت مشکلی نداشته باشی بهترین سایتها واسه دانلود سایتهای خصوصی تورنت هستن که همیشه تعداد سیدرشون بیشتر از لیچیر ( دانلودر ) هست و تو این جور سایتها هنګام دانلود سرعت اپلودشما مهم نیست و حتی اګه اپلود هم نداشته باشی سرعت رو بهت میده یه خوبیه دیګه که این سایتها دارن اینه که سیدرش حتی اګه 1 بیشتر نباشه میشه روش حساب کرد و این سیدر تقریبا همیشه سید میکنه و یهو اپلود رو متوقف نمیکنه ( مګه اینکه مشکلی پيش بیاد )
واسه این فایلی که الان میخواین دانلودش کنین برین به سایت زیر . ثبت نام کنین و shrek رو سرچ کنین لینک دانلودش رو بهتون میده که سیدرش 57 هست و لیچر 1 ( این یعنی اینکه فقط دانلود میکنی و نیازی به اپلود نداری چون کسی نیست که بخواد به شما واسه دانلود کردن کانکت بشه ) اون فایل تورنت رو دانلود کن بعد هم شروع کن به دانلود فایل اصلی با دانلود منیجر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتی که بالا ګذاشتم فعلا چون تازه راه افتاده امکان رجیستر رو میده و لی ممکنه بعد از مدتی ریجیستر رو بندن
چون سایت تازه راه افتاده تورنت زیادی نداره ولی اکثر تورنت های محبوب و جدید رو سریع اپلود میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)