خوب من باید همونجا که نوشتید نتال پشت سر رو نمیبینه و این رو کرده بودید امتیاز برای PS Move به اوج دانش شما پی میبردم ! ببخشید اشتباه از بنده بود
فقط برای اینکه صواطتون زیات تر بشته :
موشن کنترل وی برای تشخیص حرکات از ژیروسکوپ استفاده میکنه این موضوع بهش این قابلیت رو میده که حتی حرکات ریز چرخشی رو هم تشخیص بده ، برای اینکه بدونید ژیروسکوپ چیه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما این PS Move مورد علاقه شما همچین چیزی نداره . البته شما مثل پیامبر ها از عالم غیب هم خبر میدید که توی این دوره زمونه همه میدونند که آخرین پیامبر حضرت محمد (ص) بوده و هر کی بعد از ایشون ادعای پیغمبری بکنه داره دروغ میگه !
حالا شما چه طوری مدعی میشی که PS Move از نتال دقیق تره در صورتی که هنوز حتی برای تست هم این دستگاه ها به دست تستر ها نرسیده فقط خودتون پاسخش رو میدونی . تمام گفته ها از روی آنچیزی است که به عنوان مشخصات فنی در مورد این دستگاه ها اعلام شده .
دوربین PS3 در خفن ترین حالتش یک دوربین 120 هرتزی هست با رزولوشن 320 در 240 ! حالا چه طوری این شده دقیق باز باید جوابشو از شما شنید .
نتال مجهز به یک سنسور 9 اینچی مادون قرمز هست که بدن افراد رو به صورت سه بعدی میبینه یعنی نیازی نیست یه چیزی هم بچسبونیم زیر و روی طرف که شما این رو کرده بودی دلیل برتری اون بستی مسخره سونی .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن چون نتال از مادون قرمز استفاده میکنه با کمترین میزان نور میتونه کار خودش رو انجام بده ولی دوربین سونی ..........
در ضمن تشخیص نور دسته کلنگ سونی در محور X و Y صورت میگیره یعنی دو بعدی هست نه سه بعدی به عبارتی اگر اون بستی در محور Z حرکت کنه دوربین نیم مگا پیکسلی کنسول مورد علاقه شما متوجه نمیشه عزیز برادر !
حالا این در صورتیه که نتال میاد و بدن رو یک سانت یک سانت اسکن میکنه و به این ترتیب میتونه تمام حرکات بدن رو متوجه بشه حتی حرکت انگشتان دست رو بند به بند که باز اون بستنی قیفی این کار رو نمیتونه بکنه .
بستنی قیفی مورد علاقه شما یک کپی ناشیانه از روی موشن کنترل وی هست و چون شما در این باره هم چیزی نمیدونی فکر میکنی این بستنه حتی از موشن کنترل وی هم خفن تره ! در صورتی که Sensor Bar وی همزمان دو تا فرکانس مادون قرمز رو دریافت میکنه و در نتیجه اگر شما دستت رو از مچشت بچرخونی وی متوجه میشه ولی این بستنیه باز متوجه نمیشه .
من نمیدونم شما چند سالته یا چه قدر تحصیلات داری و یا اصلا چه کاره هستی ولی یک پیشنهاد دوستانه بهت میکنم همیشه با سند و مدرک حرف بزن نه از روی شکم و هوا و مزخرفاتی که بین 4 تا مغازه دار کاسب کار بیسواد توی نوپخونه کار میکنند نشه برات سند و مدرک ! چونکه اونها فقط دنبال این هستند که جنسشون رو پاچه ملت کنند و بس . اینها هم تبلیغت پیش از عرضه هست درست مثل داستان Classic Xbox که
شاید شما اون موقع توی مهد کودک توپ بازی میکردی ! شاید هم نمیکردی و سر کلاس مشغول کسب علم و دانش بودی
به هر حال شما صد کیلومتر هم که بنویسی تا حرفهات رو مستند نکنی مفتش گرونه ، دوستانی که بنده رو از قدیم مشناسند میدونند که همیشه برای ادعای خودم یک سند یا لینک معتبر پاچه نوشته هام میکنم تا اینطوری مثل شما سنگ روی یخ نشم .