تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم ها به دور بعدی صعود خواهند کرد

راي دهنده
85. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اسپانیا

70 82.35%
  • مراکش

7 8.24%
  • پرتغال

58 68.24%
  • ایران

30 35.29%
Multiple Choice Poll.
صفحه 34 از 50 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 492

نام تاپيک: گروه B | بحث و تبادل نظر | پرتغال - اسپانیا - ایران - مراکش

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

راموس: کی‌روش هم مثل مارادونا بی‌منطق حرف می‌زند! / ايران وقت‌كشی‌ كرد!

راموس اما درباره سبک بازی ایران گفت: «من نمی‌خواهم قضاوت کنم. این هم بخشی از فوتبال است. اگر آنها می‌آیند که وقت تلف کنند، مشکل خودشان است.

۰۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۹

به گزارش پارسينه کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران پس از جدال منتهی به شکست یک بر صفر شاگردانش مقابل اسپانیا در مسیر خروج از ورزشگاه کازان آره‌نا ایستاد و سرخیو راموس، کاپیتان حریف را در آغوش گرفت و بعد به راهش به سمت اتوبوس تیم که هنوز در گوشه‌ای پارک بود، ادامه داد. وقتی کی‌روش راهش را به سمت اتوبوس تیمش در پیش گرفت، کاپیتان اسپانیا نگاهی معنادار به او کرد و در همان لحظه هم یکی زیر لب به مدافع رئال مادرید در کنایه به درگیری لفظی این دو نفر حین بازی گفت:« حالا آمده و بغلت می‌کند!». شنیدن این جمله باعث نشستن لبخندی طعنه‌آمیز روی لبان راموس شد و او گفت: بین دو نیمه هم او مرا در آغوش گرفت و حالم را پرسید. ما رابطه خوبی داریم و به همین دلیل یکسری چیزها می‌گوید که مرا متعجب می‌کند. مثل دیه‌گو مارادونا، کی‌روش هم حرف‌هایی می‌زند که هیچ منطقی ندارد.»

چیزهایی که کی‌روش پس از بازی گفت، در واقعاً فقط تعریف و تمجید از بازی اسپانیا نبود، چیزی که راموس آن را به میل این مرد پرتغالی برای قرار گرفتن در کانون توجه و برای اینکه درباره‌اش حرف زده شود ربط داد و بعد از برد یک بر صفر اسپانیا هم جوابش را داد.

رویکرد دفاعی و فیزیکی ایران و متهم شدنش به ضد فوتبال سوژه بحث بود. راموس اگرچه محترمانه جواب کی‌روش را داد - با وجود اینکه این مرد پرتغالی از او به خاطر مصدوم کردن محمد صلاح در فینال لیگ قهرمانان اروپا انتقاد کرده بود اما - نیشی دردناک به مارادونا زد.

مارادونا در ابتدای هفته از دیه‌گو گودین، دفاع وسط اتلتیکومادرید تمجید و ادعا کرد با اینکه راموس بیشتر در کانون توجه و انظار قرار دارد، ستاره دفاعی واقعی جام مدافع تیم ملی اروگوئه است و همین سبب شد که راموس در قالب جوابش به کی‌روش، پاسخی کنایه‌‌آمیز هم به اسطوره آرژانتینی‌ها بدهد. او گفت: مارادونا یک شخصیت بزرگ است، او یک ستاره است و من برایش احترام قائلم پس نمی‌خواهم نظر شخصی او را قضاوت کنم. من فکر می‌کنم که او یک ستاره است اما فوتبال آرژانتین می‌‌داند که مارادونا چند سال نوری با بهترین بازیکن این کشور فاصله دارد و آن بازیکن به نظر من لئو مسی است.

داستان درگیری کی‌روش با راموس بر سر اظهارات دنی کارواخال، دفاع راست اسپانیایی‌ها آغاز شد. بعد از بازی، یکی از شبکه‌های تلویزیونی اسپانیا از دفاع راست رئال مادرید درباره سبک بازی ایران سؤال پرسید و او گفت فوتبالی که ایران ارائه کرد، فوتبال نبوده بلکه جفا به این ورزش بوده است. او با عقب نشستن ایران و خطاهای این تیم مشکلی ندارد اما وقت‌کشی و تظاهر به مصدومیت را برای فوتبال بد دانست و داور را موظف به برخورد با این وضعیت دانست.

راموس اما درباره سبک بازی ایران گفت: «من نمی‌خواهم قضاوت کنم. این هم بخشی از فوتبال است. اگر آنها می‌آیند که وقت تلف کنند، مشکل خودشان است. ما می‌خواهیم بازی را به شکلی دیگر ببریم اما درست است که داور به صورت یک‌طرفه به آنها اجازه انجام هر کاری داد اما هر کاری که ما انجام می‌دادیم را خطا می‌گرفت.»

وقتی اظهارات کاروخال به کی‌روش منتقل شد، به خصوص اصلاح «جفا به فوتبال» که او در مورد شیوه بازی ایران به کار برد، سرمربی پرتغالی گفت: «کاروخال این حرف را زده است. این درست نیست. در این بازی دو تیم بودند که سخت داشتند می‌جنگیدند و برخوردهای فیزیکی شدیدی هم میان‌شان رخ داد و به همین دلیل بازیکنان ما نیاز به معاینه پزشکان تیم داشتند. اگر شما می‌خواهید می‌توانید به کلینیک بیاید و ببینید که دو بازیکن‌مان را از دست دادیم و بابت ضرباتی که به آنها وارد شد بازیکن حریف کارت زرد هم نگرفتند. به کارواخال توصیه می‌کنم که به هم‌تیمی‌ خودش نگاه کند که داشت بازیکن تیم ملی مصر را از بازی در جام جهانی محروم می‌کرد.»

وقتی از کی‌روش پرسیده شد که آیا منظورش خطای راموس روی صلاح در فینال لیگ قهرمانان است، گفت: «خیر، من فقط می‌گویم که اگر کارواخال دارد بازیکنان ایران را مؤاخذه می‌کند، بهتر است که هم‌تیمی‌های خودش را هم ببیند. کی‌روش سپس به این سؤال که آیا فکر می‌کند راموس به عمدی صلاح را مصدوم کرده، پاسخ داد و گفت: من هیچ چیز نمی‌گویم. من فقط به کارواخال توصیه می‌کنم که هم‌تیم‌های خودش را هم ببیند. راموس بازیکن بزرگی است و من با او هیچ مشکلی ندارم. سرخیو بازیکنی است که من در زمان مربیگری‌ام در رئال مادرید سخت جنگیدم تا او را به تیمم بیاورم.»

راموس تائید می‌کند کی‌روش در این مورد درست می‌گوید و به همین دلیل هم از حرف‌های این مرد پرتغالی متعجب است. او گفت: «بله می‌دانم (که او برای بردن من به رئال تلاش کرد) و به همین دلیل هم از چیزهایی که می‌گوید تعجب کردم.»

راموس سپس از کاری که کی‌روش انجام داد (ایجاد درگیری لفظی) هم ابراز تعجب کرد.
    Last edited by italodance; 23-06-2018 at 07:33.

2. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

حرکتی زشت در آستانه یک دیدار حساس +عکس

انتقادات از سردار آزمون پس از بازی مقابل اسپانیا در نهایت منجر به بروز یک رفتار زشت شد. در حالی که تیم ملی دوشنبه شب در مسابقه ای فوق العاده حساس باید به مصاف تیم ملی پرتغال برود و این روزها احتیاج به روحیه و امید دارد، در حرکتی بسیار زشت و زننده عکس سردار آزمون در بنر حمایت از تیم ملی در یکی از خیابان های تهران پاره شد.

البته به نظر من بازی بسیار بد و زشت ایران هست که سبب ناراحتی و خشم بسیار مردم در جامعه شده.

4. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

تقدیر از ایسکو و پیکه بعد از بازی برابر ایران

از دو بازیکن تیم ملی فوتبال اسپانیا بعد از پیروزی مقابل ایران تقدیر شد.

تیم ملی فوتبال اسپانیا چهارشنبه شب در دومین دیدار خود در گروه B. مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ در حالی موفق شد به لطف گل دقیقه ۵۴ دیه‌گو کاستا با نتیجه یک بر صفر بر ایران غلبه کند که در حدود ۸۰ درصد از مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشت. در جریان این بازی ایسکو و جرارد پیکه یک پرنده کوچک را که روی چمن بود و نمی‌توانست پرواز کند، گرفتند و به بیرون از زمین انتقال دادند.

بر اساس گزارش نشریه «دیلی‌میل» انگلیس، پس از این بازی انجمن حمایت از حیوانات در آمریکا به نام «PETA» دو گواهینامه «قهرمان حیوانات» را برای دو بازیکن نامدار تیم ملی فوتبال اسپانیا صادر و به کمپ تمرینی ماتادور‌ها در روسیه ارسال کرد تا این حرکت آن‌ها را در بازی با ایران به رسمیت شناخته باشد.

درود بر شرف این قهرمانان که قهرمان همیشه واقعی هستند و وجدان و اخلاق و فرهنگ والای خود و کشورشان را همیشه رعایت و حفظ می کنند.

6. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دیگو کاستا به عنوان مهاجمی كه اصولا تندخو و البته بی اخلاق است شهره هواداران شده اما امروز مدافع ايران نيز اين مساله را تاييد كرده است كه بخشی از اين صحبت را باهم مرور مي كنيم.

مرتضی پور علی گنجی در این باره گفته است: «به نظرم او یک مهاجم بی اخلاق بود و برایش متاسفم. کاستا به خانواده من، به مادرم، به خواهرم، به زن داداشم فحش داد. به هر کسی که دوست داشت فحش می‌داد و واقعا چیزهایی که درباره‌اش شنیده بودم، درست بود. تو چشمم نگاه می‌کرد و من به فحش ناموسی می‌داد. او می‌خواست عصبانی‌ام کند و فکر کرده بودم بی تجربه هستم و رفتاری می‌کنم که اخراج شوم. من روی این مسایل خیلی حساسم ولی تلاش کردم عصبی نشوم چون پای ایران وسط بود. خودم را خیلی کنترل کردم که با او برخوردی نکردم. تلاشم این بود تا برای تیم ملی بازی کنم. او زرنگ بود و می‌دانست کی باید فحش بدهد. از دقیقه 10 بازی شروع کرد به من فحاشی کردن. توپ اصلا به پای او نخورده بود. یهو برگشت و به چشمان من نگاه کرد و شروع به فحاشی علیه خواهر و مادرم کرد. تا داور هم می‌آمد ساکت می‌شد. او معمولا دورتر از ما بود و نمی‌شنید کاستا چقدر توهین می‌کند.»

چی بگم شما باور می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دیگو کاستا به عنوان مهاجمی كه اصولا تندخو و البته بی اخلاق است شهره هواداران شده اما امروز مدافع ايران نيز اين مساله را تاييد كرده است كه بخشی از اين صحبت را باهم مرور مي كنيم.

مرتضی پور علی گنجی در این باره گفته است: «به نظرم او یک مهاجم بی اخلاق بود و برایش متاسفم. کاستا به خانواده من، به مادرم، به خواهرم، به زن داداشم فحش داد. به هر کسی که دوست داشت فحش می‌داد و واقعا چیزهایی که درباره‌اش شنیده بودم، درست بود. تو چشمم نگاه می‌کرد و من به فحش ناموسی می‌داد. او می‌خواست عصبانی‌ام کند و فکر کرده بودم بی تجربه هستم و رفتاری می‌کنم که اخراج شوم. من روی این مسایل خیلی حساسم ولی تلاش کردم عصبی نشوم چون پای ایران وسط بود. خودم را خیلی کنترل کردم که با او برخوردی نکردم. تلاشم این بود تا برای تیم ملی بازی کنم. او زرنگ بود و می‌دانست کی باید فحش بدهد. از دقیقه 10 بازی شروع کرد به من فحاشی کردن. توپ اصلا به پای او نخورده بود. یهو برگشت و به چشمان من نگاه کرد و شروع به فحاشی علیه خواهر و مادرم کرد. تا داور هم می‌آمد ساکت می‌شد. او معمولا دورتر از ما بود و نمی‌شنید کاستا چقدر توهین می‌کند.»

چی بگم شما باور می کنید؟
    نه
    زن دادادش؟؟!!!!من باورم نمیشه.البته شاید درست باشه؟خدا می دونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2018

پيش فرض

چی بگم شما باور می کنید؟
    آره فحش داده ارواح ع-م-ش عجب داستانی شد چقدر با اخلاق ... که زن برادرش هم فحش داده ... S-h-i-t

10. این کاربر از FactorX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

مرتضی پورعلی گنجی توی اینستاگرامش چندبار عکسای زن داداششو گذاشته و گفته براش مثل خواهر میمونه احتمالا کاستا هم میدونسته.

البته به نظر من بازی بسیار بد و زشت ایران هست که سبب ناراحتی و خشم بسیار مردم در جامعه شده.

اگه بهتر از سردار فوتبال بازی میکنی میتونی بری کمپ تیم ملی یه تست بدی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بیچاره زن داداشش چه گناهی داشت این وسط

13. این کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

13

سرمربی تیم ملی ایران تهدید شد!

با توجه به دیدار حساس تیم ملی ایران در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۸ برابر پرتغال، کی روشامروز در بخشی از تمرین تیم ملی فوتبال ایران گفتگویی را با رسانه‌های پرتغالی داشت و پرده از یک تهدید برداشت.کی روش در صحبت هایش با رسانه‌ها از مردم پرتغالی بابت اینکه او را تهدید کرده بودند ناراحت بود و به همین دلیل در این باره حرف‌هایی را بیان کرد. کی روش گفت: پیام‌های زیادی را دریافت کردم. البته دوستانم همیشه با من هستند. بعضی‌ها هم گفتند که دیگر پایت را در پرتغال نگذار.تهدید مردم پرتغال بیشتر به خاطر این بود که کی روش در قالب سرمربی تیم ملی ایران باید با تیم محبوب پرتغالی‌ها بازی کند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بیچاره زن داداشش چه گناهی داشت این وسط
    بابا مگه نمیدونی؟ زن برادرش جادو و‌جنبل بازه و گویا پیش از شروع بازی انواع دسیسه رو در خانه اش تو ایران برای کاستا طرح ریزی کرده بود خدایی خودتو بگزار بجای کاستا ؟! فقط یک لحظه فکر کن تو هم بودی ناراحت نمیشدی؟ فحش نمیدادی؟

ح

16. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •