تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 58 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

یه سوال فنی الان مثلا من 16 مگ دارم 300 گیگمو تموم کردم سرعت دانلود از 2mb/s میاد میشه 250 کیلو؟ همم چجوری حساب میشه بعد از 300 گیگ

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال فنی الان مثلا من 16 مگ دارم 300 گیگمو تموم کردم سرعت دانلود از 2mb/s میاد میشه 250 کیلو؟ همم چجوری حساب میشه بعد از 300 گیگ
    بعد از اتمام حجم منصفانه سرویس شما به 128 کیلوبیت تقلیل داده میشه . تا انتهای ماه مگه اینکه ترافیک خریداری کنید

3. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

طبق دستور العمل جدید بعد از اینکه مرز مصرف منصفانه رو تا قبل از 30 روز رد کردید (در مثال شما اتمام 300 گیگ) isp مربوطه می تواند پهنای باند شما رو روی 128 کیلوبیت ببنده.یعنی سرعت دانلود 16 کیلوبایت.

حالا بعضی isp ها که میخان امکانات رقابتی داشته باشن ممکنه روی پهنای باند کمی بیشتر ببندند.اما اجازه دارن تا 128 کیلوبیت پهنای باند شما رو محدود کنند.

در این مواقع شما میتونی با خرید حجم اضافه از قرار هر گیگ 2000 تومان باز دوباره به سرعت اصلی اولیه ات برگردی.

5. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

محدودیت زمانی یک ماهه در طرحهای جدید برقرار است.ضمن اینکه اون 300 گیگ فقط 150 گیگیش اینترنت بین الملل هستش.یعنی شما اگر کلا اینترنت داخلی استفاده کنی فقط میتونی 300 گیگ دانلود کنی و گرنه اگر ترکیبی استفاده کنی به نسبت 1 به 2 محاسبه میشه.
    تازه به شرط اینکه نسبت رو 1 به 2 بگیرن.چون بعضی شرکتا 1 به 3 و حتی 1 به 4 در نظر گرفتن.یعنی مثلا زده یک ماهه 600 گیگ 80 تومان با سرعت 16 مگابیت.بعد که توضیحاتش رو میخونی میبینی که نسبت رو یک به چهار گرفته.

یعنی از این 600 گیگ در ماه فقط 150 گیگش رو میتونی اینترنت بین الملل مصرف کنی.اما به طور کلی برای سرعت 16 مگابیت اغلب شرکتها در حال حاضر با هر نسبتی که در می گیرند 150 تا 160 گیگ حجم ماهیانه بین الملل می دن.
    در نهایت به نظر اوضاع کمی بهتر شده مخصوصا یکی دو تا شرکت که دانلود شبانه هم گذاشتند.

در باره ضریب اشتراک هم طبق بخشنامه جدید تنظیم مقررات(266) باید تا 95 درصد مواقع سرعت مشترک با ضریب یک به یک اعمال بشه.یعنی برای پهنای باند 16 مگابیت سرعت دانلود 2 مگابایت باید در 95درصد مواقع برقرار باشه.
    اما ضرر اصلی برای کسانی شده که مصرفشون نسبتا کم بوده و سرعت بالا هم تا الان داشتند.این اشخاص تا الان شاید نهایتا ماهیانه 10 تا 20 هزار تومان می پرداختند اما الان اگر همون سرعت بالای قبلی رو میخواهند داشته باشند باید ماهی 80 هزار تومان بپردازند
    یعنی ضمن اینکه 4 تا 8 برابر باید پول بیشتری بدند کلی حجم اضافه مصرف نشده هم رو دستشون میمونه.
    تا این موضوع رو به دوستان پر مصرف میگی میگن این افراد کم مصرف که سرعت بالا هم می خواهند در همه جای دنیا از اینترنت موبایلی استفاده می کنند و adsl به دردشون نمی خوره
    در صورتیکه ایران ما همه جای دنیا نیست. واغلب اینگونه افراد از نظر مالی کم توان هستند و حتی شاید گوشی موبایلشون زیاد مناسب اینترنت نباشه.
    سلام
    خب به عنوان مثال شاتل یک تعرفه گذاشته سرعت 512 تا 16 مگ 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدود 10 تومن که میشه حجم اضافه هم براش گرفت و مشکل کم مصرف ها حل شده البته هنوز جا واسه بهتر شدن هست و احتمالا بقیه هم همچین طرح هایی بزارن
    به نظرم مشکل اصلی اینه که ما هنوز تو سرعت های منسوخ شده ی 512 و ... موندیم و باید سطح پایه به جای 512 یه عدد بالاتر با همین قیمت 512 میبود
    ولی خب به نظرم در کل مسیر مسیر درستیه
    Last edited by shayan10-10; 05-12-2017 at 19:02.

7. 3 کاربر از shayan10-10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام
    خب به عنوان مثال شاتل یک تعرفه گذاشته سرعت 512 تا 16 مگ 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدود 10 تومن که میشه حجم اضافه هم براش گرفت و مشکل کم مصرف ها حل شده و احتمالا بقیه هم همچین طرح هایی بزارن
    به نظرم مشکل اصلی اینه که ما هنوز تو سرعت های منسوخ شده ی 512 و ... موندیم و باید سطح پایه به جای 512 یه عدد بالاتر با همین قیمت 512 میبود
    ولی خب به نظرم در کل مسیر مسیر درستیه
    دوست عزیز این طرح شاتل دانلود رایگان شبانه هم داره؟

خوب اینطور که خودم الان از سایت شاتل نگاه کردم دانلود شبانه این طرح نداره و فقط برای اون 500 تا سایت داخلی حجم دانلود رو نامحدود در نظر می گیره
    Last edited by david-ebi; 05-12-2017 at 18:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو میتونی 300 گیگو بدون محدودیت زمان 80 تومن بگیری...
    اینجا گفتید بدون محدودیت زمان.
    شما پول زمانه اینترنتو میدی اینجوری که حساب میکنی نه حجم و گیگ و... حالا نظر شما اینه نظر من اینه که به صرفه تر شده بازم باید دید تنوع بدن به طرحا شاید 1 ساله 100 گیگ با قیمت مناسب تر از اونی که میدادی بزارن
    بعد من همیچین حرفی نزدم ! کجای دنیا تو بهشتم بری بهت اینترنت بدون محدودیت زمان نمیدن من 1 ماهو از اول داشتم با شما صحبت میکردم زیاد دقت نکردی به پستام
    پول یک سال زمان اینترنت رو با سرعت 16 مگ میدادم یک سال 70 تومن (به اضافه 100 گیگ حجم به اضافه شبی سه گیگ دانلود با سرعت 16 مگابیت)
    الان همینو باید یک ساله 960 هزار تومن بدم(سالش میشه سه ترابایت)
    خوب الان من نخوام اینهمه پول بدم ولی سرعتم سرجاش باشه باید چکار کنم؟
    من نخوام سالی سه ترابایت دانلود کنم باید چکار کنم؟
    حرف من اینه کسی که نخواد سالی سه ترابایت دانلود کنه باید بره از طرحهای با سرعت 64 کیلوبایت بخره؟(بی کیفیت ترین)
    کسی نداشته باشه سالی 960 هزار تومن هزینه اینترنت بکنه باید بره بی کیفیت ترین اینترنتو بخره؟
    خیلی ها از قبیل من هستن دوست عزیز.اینا میخواستن به نفع مردم کار کنن براشون کاری نداشت که.این طرحهای جدید هم میذاشتن کنار طرحهای قدیمشون خوب قطعا اگه این جدیدا به نفع همه مردم بود دیگه لازم نبود طرحهای قدیمو بردارن همه ملت خودشون کوچ میکردن به سمت طرحهای جدید ولی نمیخوان اینو.میخوان به زور بفروشن میخوان به زور سالی سه ترابایت بهت بفروشن حالا شاید واس شما خوب شده چون زیاد استفاده میکنی ولی همه مثل شما نیستن 24 ساعت پای نت باشن مردم کارو زندگی دارن میان خونه میخوان تلگرامی چک کنن میخوان اینستایی چک کنن میخوان ثبت نامی انجام بدن میخوان سایت بانکی باز کنن و...همون سالی 100 گیگ کارشونو راه مینداخت اونم با کیفیت عالی.حالا چی ؟اینا باید استفاده نکنن از نت.به گفته شما این نخودیا ادم نیستن؟اینا اگه بخوان کمتر استفاده کنن باید محصول بی کیفیتو انتخاب کنن؟
    و در اخر این حرفا رو میزنم یه وقت سوتفاهم نشه شما فک کنی من متوجه نمیشم یا برعکس
    کل این طرحهای جدید بر این اساسه که شما طرح 16 مگابیت یک ماهه رو میخری ماهیانه 80 هزار تومن.300 گیگابایت مصرف منصفانه داره یعنی اگه شما قبل این یه ماه 300 گیگ دانلود کردی تا اخر ماه سرعتت به 128 کیلوبایت تغییر میکنه.در این طرح شما عملا داری برای زمان و سرعت پول پرداخت میکنی ولی این یه حدی داره که حدش ماهیانه 300 گیگ هست.در نتیجه اگه کسی نداشته باشه ماهی 80 تومن هزینه کنه باید بره طرح بی کیفیت انتخاب کنه هیچ راهی هم نداره.
    طرحهای قبلی بر اساس حجم بود و اکثرا سرعتها 16 مگابیت حتی طرحی بود 6ماهه نه هزارو هشتصد تومن با 6 گیگ حجم میتونی بری تایپک مخابرات ببینی تو همین انجمن.خوب درست بود حجمش کم بود ولی سرعت عالی بود.برای شما پر مصرفها هم فکری کرده بودن یا شبانه میزاشتن یا زماندار که یه راهی داشتید با همون سرعت 16 ده گیگ دانلود کنید 1500 تومن یا 100 گیگ یک ماهه سی هزار تومن .ولی حالا چی ایا کم مصرفها راهی دارن که سرعت 16 رو باز هم تجربه کنن با همون قیمتهای قبلی؟ یه سالی بیشتر بود همه داشتن سرعت بالای اینترنت رو حس میکردن ولی حالا اونی که نداره باید بره کیفیت پایینو انتخاب کنه
    شبه خوبی داشته باشید

10. 3 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

پول یک سال زمان اینترنت رو با سرعت 16 مگ میدادم یک سال 70 تومن (به اضافه 100 گیگ حجم به اضافه شبی سه گیگ دانلود با سرعت 16 مگابیت)
    حرف من اینه کسی که نخواد سالی سه ترابایت دانلود کنه باید بره از طرحهای با سرعت 64 کیلوبایت بخره؟(بی کیفیت ترین)
    کسی نداشته باشه سالی 960 هزار تومن هزینه اینترنت بکنه باید بره بی کیفیت ترین اینترنتو بخره؟
    خیلی ها از قبیل من هستن دوست عزیز.اینا میخواستن به نفع مردم کار کنن براشون کاری نداشت که.این طرحهای جدید هم میذاشتن کنار طرحهای قدیمشون خوب قطعا اگه این جدیدا به نفع همه مردم بود دیگه لازم نبود طرحهای قدیمو بردارن همه ملت خودشون کوچ میکردن به سمت طرحهای جدید ولی نمیخوان اینو.میخوان به زور بفروشن میخوان به زور سالی سه ترابایت بهت بفروشن حالا شاید واس شما خوب شده چون زیاد استفاده میکنی ولی همه مثل شما نیستن 24 ساعت پای نت باشن مردم کارو زندگی دارن میان خونه میخوان تلگرامی چک کنن میخوان اینستایی چک کنن میخوان ثبت نامی انجام بدن میخوان سایت بانکی باز کنن و...همون سالی 100 گیگ کارشونو راه مینداخت اونم با کیفیت عالی.حالا چی ؟اینا باید استفاده نکنن از نت.به گفته شما این نخودیا ادم نیستن؟اینا اگه بخوان کمتر استفاده کنن باید محصول بی کیفیتو انتخاب کنن؟
    و در اخر این حرفا رو میزنم یه وقت سوتفاهم نشه شما فک کنی من متوجه نمیشم یا برعکس
    کل این طرحهای جدید بر این اساسه که شما طرح 16 مگابیت یک ماهه رو میخری ماهیانه 80 هزار تومن.300 گیگابایت مصرف منصفانه داره یعنی اگه شما قبل این یه ماه 300 گیگ دانلود کردی تا اخر ماه سرعتت به 128 کیلوبایت تغییر میکنه.در این طرح شما عملا داری برای زمان و سرعت پول پرداخت میکنی ولی این یه حدی داره که حدش ماهیانه 300 گیگ هست.در نتیجه اگه کسی نداشته باشه ماهی 80 تومن هزینه کنه باید بره طرح بی کیفیت انتخاب کنه هیچ راهی هم نداره.
    طرحهای قبلی بر اساس حجم بود و اکثرا سرعتها 16 مگابیت حتی طرحی بود 6ماهه نه هزارو هشتصد تومن با 6 گیگ حجم میتونی بری تایپک مخابرات ببینی تو همین انجمن.خوب درست بود حجمش کم بود ولی سرعت عالی بود.برای شما پر مصرفها هم فکری کرده بودن یا شبانه میزاشتن یا زماندار که یه راهی داشتید با همون سرعت 16 ده گیگ دانلود کنید 1500 تومن یا 100 گیگ یک ماهه سی هزار تومن .ولی حالا چی ایا کم مصرفها راهی دارن که سرعت 16 رو باز هم تجربه کنن با همون قیمتهای قبلی؟ یه سالی بیشتر بود همه داشتن سرعت بالای اینترنت رو حس میکردن ولی حالا اونی که نداره باید بره کیفیت پایینو انتخاب کنه
    شبه خوبی داشته باشید
    داداش من حرف خودمو پس میگیرم خیلی سریع نتیجه گیری کردم شرمندم
    حاجی ما با طرحای قدیم شبی 20-30 گیگ دانلود میکردیم ماهی 600 گیگ شاید بیشتر الان با این طرح های جدید ماهی 150 گیگ بیشتر نمیشه... چجوری این بهتره و بصرفه تره... هزینمونم 100 تومن بود...
    شبانه رو باید برگردونن وگرنه بیچاره میشیم که ما دانلودرا...من فکر میکردم خوبه بنظر خوب میومد که دیدم برترین سایتهای ایرانی هم سروراشون از خارجه و 300 گیگی وجود نداره فقط یه ترفنده تو نگاه اول بگی خیلی خوب شده....wtf
    d o wnloadha download .ir و... چندتا دیگه فقط از ایرانه
    فن اوا شبانه داره حجم بیشتر میده چاره اینه که کوچ کنیم وگرنه باید صبر کنیم ببینیم اینا از ترس از دست دادن مشتری شبانه رو برمیگردونن یا مثلا حجمو زیاد میکنن...
    این طرح ها به ضرره همس
    Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 19:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شبه خوبی داشته باشید
    طرح های قبلی فقط برای افرادی مناسب بود که استفاده حداقلی از اینترنت داشتن مثل شما که میگید سالی 100 گیگ براتون کافی بوده یعنی ماهی کمتر از 10 گیگ که خیلی کمه
    اون موقع شرکت ها تنها تعرفه های به صرفشون همین جور طرح ها بود که فقط به درد کم مصرف ها میخورد ولی برای افرادی که مصرف متوسط یا زیاد داشتن(منظورم مصرف روزانه هست نه دانلود شبانه) چند برابر پول میگرفتن اونم با حجمی یک سوم یا یک چهارم حجمی که در طرح های جدید مجبورن بدن و قیمت بیشتر از الان
    در واقع این طرح در کل به نفع مردم و به ضرر شرکت ها شده
    از دیگر اتفاقات مثبت اینه که مثلا قیمت حجم کمتر شده یعنی هر گیگ اضافه 3 تومن شده 2 تومن هر چند از اینم باید کمتر باشه
    یا شرکت ها مجبورن همون سرعتی که به مشتری واگذار می کنن تا 95 درصد تضمین کنن و دیگه اینجوری نیست که در ساعات شلوغی یا هر وقت دلشوون خواست سرعت به یک هشتم بشه و کسی نتونه حرفی بزنه
    واسه کم مصرف ها هم شاتل یه طرح گذاشته سرعت بینهایت ماهی 10 تومن با 4 گیگ حجم بین الملل و حجم داخلی نامحدود که می تونید در کنارش 50-60 گیگ هم حجم بخرید و یک سال استفاده کنید. البته می تونن در کنارش شاتللند یا شبانه رایگان هم اضافه کنن برای رضایت بیشتر مشتری. بقیه شرکتا هم چنین طرح های شبیه شاتل ارائه کنن در کنار طرح های اصلی خوب میشه. TD LTE ایرانسل هم طرح های بلند مدت خوبی داره برای کم مصرف ها مناسبه
    Last edited by Mana5; 05-12-2017 at 19:42.

13. 2 کاربر از Mana5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شرکت فن اوا:

• با توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد.

15. 5 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شرکت صبا نت هم بند تضمین سرعت رو در صفحه و قراردادش اضافه کرد:

• سرعت سرویس ها بر اساس سرعت مشخص شده در جدول بالا و با گارانتی 95 درصد بر طبق مصوبه 266 سازمان تنظیم مقررات می باشد .

تا اینجا این بند قانونی در شرکتهای آسیاتک، پارس انلاین، شاتل و صبانت اضافه شده.

شرکت پیشگامان هم بند تضمین سرعت رو به مفاد و توضیحات سرویسهای جدیدش اضافه کرده.

* سرعت سرویس ها بر اساس سرعت مشخص شده ثابت و با گارانتی ۹۵% قابلیت استفاده مطابق مصوبه ۲۶۶ تنظیم مقررات می باشد.

17. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •