تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 89 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 890

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 18-2017

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من خودم چندین بار رفتم بارسلونا و مردمشو دیدم که اکثرا حقه بازن، دوستام هم که رفتن همیشه یه بلایی سرشون اومده، پر کیف قاپه شهرش. دولت از این میترسه که این یاغی ها و شورشی ها اگه مستقل بشن، پس فردا میان لشگرکشی میکنن و حمله میکنن به شهرهای دیگه مثل مادرید تا اون شهرم برای خودشون بشه، برای همین دولت ترجیح میده که الان کمی خشونت به خرج بده تا جلوی یاغی گری های بعدی اینارو بگیره.
    من نمیدونم چرا این قدر مهم هست کاتالان برا اسپانییا! چون دولت دزدش میدونه اگر کاتالان مستقل بشه اون موقع جیب این مفت خور ها نمیتونه پر بشه چون باید از راههای دیگر امرار معاش و به خصوص صادرات و واردات بکنن. پس علتش لشگر کسی نیست چون اگر واقعا میخواستن اینطوری بشه همین الان لشگر کشی میکردن فعلا که مادرید لشگر کشیده
    چند تا از دوستای منن هم اتفاقا دانشگاه پلی تک اونجا خوندن اون چیزی که شما میگید رو من اولین باره میشنوم.
    انگار من بگم چند بار رفتم تهران هر ثانیه اش احساس بدی داشتم و نا امنی.
    سر خودمون شیره نمالیم.

2. 4 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمیرن رای بدن چون از اساس این رفراندوم غیر قانونیه. تو همه نظر سنجی ها، درصد اینا 50-50 بوده، نود درصد برای این رای گیری بوده که فقط 40 درصد مجازین رای دادن. رفراندوم برگزار کردن که مسخره بازی نیست، باید دولت مرکزی و مجلس موافقت کنن که از یکی دو ماه پیش هشدار داده بودن که این رفراندوم غیرقانونیه ولی رییس کاتالونیا که یه مفت خور نژادپرسته، قبول نکرد و عامل همه این درگیری ها خود الدنگشه. مردم کاتالانی که من دیدم اکثرشون حقه باز و کلاهبردارن و شعورشون نمیرسه که بفهمن استقلال یعنی چی، نمونه بارزشونم پیکه هستش که دو کلاس سواد نداره، اومده برای ما حرف سیاسی میزنه. حیف شکیرا که جوونیشو گذاشت پای این بی غیرت.
    آقا بی خیال بحث با ایشون بشین. فکر کنم دارن اذیتمون میکنن. پیکه درس خونده دانشگاه هاروارده و داره ارشدش رو میگیره

خدایی با رونالدو اشتباه نگرفتی؟

4. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یک تاپیک در راستای چیزی که در اینجا شاهدش هستیم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزیده ای از تاپیک فوق:

چگونه با یک ترول برخورد کنیم؟

برخورد مناسب با یک ترول، ندادن چیزی است که برای دیدن آن به سایت آمده است، یا: Do NOT feed the troll

بعضی کاربران سعی می کنند یک ترول را گرفتار کنند یا با او بازی کنند و در عمل، خود ترول را ترول کنند، ولی این شیوه اشتباه است. در مبارزه با یک ترول در امر ترولینگ، همیشه ترول پیروز خواهد شد و حتی ترول از این کار لذت خواهد برد و برایش سرگرم کننده و تجربه جدیدی خواهد بود. بهترین شیوه همان غذا ندادن به ترول و برخورد نکردن با ترول است.

6. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حیف شکیرا که جوونیشو گذاشت پای این بی غیرت.

والا تا جایی که ما میدونیم پیکه جوونیش ر گذوشت پای شکیرا

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برادر برای تکمیل همون تاپیک ترول ، میشه مصادیق بارز و عمیقی از این تاپیک انتقال داد اونجا

8. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من که ذره ای برام مهم نبوده و نیست اتفاقات اون کشور چرا خودتونو اذیت میکنید
    یکی از عوامل بدبختی ما همین اروپا هستش مگه برای اونا مهمه منطقه مارو رو به لجن کشیدن
    عجب !

من خودم چندین بار رفتم بارسلونا و مردمشو دیدم که اکثرا حقه بازن، دوستام هم که رفتن همیشه یه بلایی سرشون اومده، پر کیف قاپه شهرش. دولت از این میترسه که این یاغی ها و شورشی ها اگه مستقل بشن، پس فردا میان لشگرکشی میکنن و حمله میکنن به شهرهای دیگه مثل مادرید تا اون شهرم برای خودشون بشه، برای همین دولت ترجیح میده که الان کمی خشونت به خرج بده تا جلوی یاغی گری های بعدی اینارو بگیره.

برای نمونه بارسلونا پایتخت یاغی ها همون شهری که سال قبل دختر ایرانی که روش اسید ریختن رفت اونجا عمل کرد و بیناییش رو بدست آورد !

حرف های شما بوی چندین قرن پیش رو میده ! یاغی چیه ؟! لشکر کشی چیه ؟! الان قرن 21 هستش . کمی به روز باشید !

10. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا دست از سر کوتینیو بر نمی دارد

بارسا قصد دارد در زمستان امسال با پیشنهاد 80 میلیون یورویی به اضافه 30 میلیون یورو بند پاداش برای خرید او اقدام کند

12. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا خواهان برکناری رئيس اتحادیه لالیگا شد

باشگاه بارسلونا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال اسپانیا رسما خواستار استعفا یا اخراج فرنسیسکو رابیو، رئيس اتحادیه لالیگا به دلیل استفاده از ادبیات نامناسب در قبال مردم کاتالونیا شد. رابیو پس از جنجال‌هایی که در رابطه با رفراندوم مردم کاتالونیا و برخورد زننده پلیس اسپانیا با آنها به وجود آمد، در شبکه‌های اجتماعی ضمن اعلام حمایتش از نحوه برخورد پلیس با کاتالان‌ها برای شرکت در یک انتخابات غیرقانونی، رای دادن آنها را به سخره گرفته و مدعی شد برخورد پلیس موجب شده تا آنها قانون را بهتر درک کنند. او تصاویری را نیز به اشتراک گذاشته که در ادامه ملاحظه می‌کنید:

مقامات لالیگا رو

14. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

رسمی:

دون آندرس مادام‌العمر تمدید کرد.

تا پایان دوران فوتبالیش تو بارسا میمونه.

16. 7 کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

12

سکوت اینیستا در مورد وقایع کاتالونیا شکست

روز یکشنبه ایالت کاتالونیا به خصوص در شهر بارسلونا، فضایی ملتهب و آشوب زده را تجربه کرد. برگزاری همه پرسی جدایی این ایالت از اسپانیا با سرکوب پلیس مواجه شد و نتیجه درگیری ها بیش از 800 مجروح بود.

اینیستا که خود متولد شهر کوچکی از توابع آلباسته اسپانیا است و در واقع یک کاتالان محسوب نمی شود، نسبت به وقایع اخیر این ایالت واکنش نشان داد. او در فیسبوک خود نوشت:« هرگز در مورد اتفاقات پیچیده اینچنینی، به صورت علنی واکنش نشان نداده و نخواهم داد ولی شرایط کنونی کاتالونیا استثنایی و ویژه است.

چیزی که می خواهم واضح بیان کنم، پیش از اینکه اتفاقات بدتری رخ دهد، این است که بهتر است دولت اسپانیا و مسئولان کاتالونیا با یکدیگر به گفت و گو بنشینند. این کار را به خاطر همه ما انجام دهید؛ چون شایسته زندگی در صلح و آرامش هستیم.»

18. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

جالب توجه مشتاقین و عشاقان استقلال کاتالونیا :

همه شرکت ها و بانک های بزرگ دارن از بارسلونا میرن خخخخ، اومدن زرنگی کنن کاتالانها ولی به زودی پشیمون میشن خخخخ از اتحادیه اروپا هم میندازنشون بیرون، اون وقت باید ببینیم اقتصادشون که به قول دوستان اینجا، کل اسپانیا رو تغذیه میکنه چیکار میخاد بکنه خخخ
    Last edited by Barry Allen; 08-10-2017 at 13:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •